tillbax i det r-lösa landet

hej gott folk! hur är det med er??

Som dem flesta redan vet är jag tillbaka från Örebro och ska försöka komma igång med bloggen igen.

så resan i örebro, den var nice! kul att träffa massa bodies igen, vart bio, mys, frimis, stan, kladdkaka, barnvakt, spel och bara häng, as härligt! saknar dem redan!
vet inte rikitgt vad jag ska berätta mer om resan det hände lixom allt möjligt :D

nu är jag hemma iallafall, sitter i min säng framför gillmore girls.

jag fyllde år i torsdags för er som inte vet, så nu har jag en film till i min samling, gissa vilken!?? gissa gissa GISSSSA! okej ja säger väl, THE PROPOSAL!! jag är lyckliggladochlycklig! fick även en sjukt snygg hellokitty, vuxen klocka! wiiie, den e såå fin!.. sen fick jag självklart ett nytt gosedjur! denna gång vart det en bulldog :)

sen fick ja lite mer, orkar inte rabla :)

nee nu ska ja gå och hämta en kaka tror jag, vi får höras senare :) puss på er!

update

tänkte bara medela att jag e tabax i karlskrona igen, efter 2 och en halv vecka i örebro. idag fyller jag år så mer än så här blir det inte nu, ha de bra!

ja ni

har verkligen ingen ide om vad ja ska skriva om just nu, e helt slut för tillfället.. men kan väl säga att jag vart barnvakt måndag-tisdag och ska vara det till fredag, det är kul... ja de e väl de ja kan säga

förlåt att ja e as boring just nu, men har för mkt för mig här för att rikigt orka skriva, kommer tebax ordentligt när jag kommit hem igen

ha de gött

dåligt samvete

gud kollade mitt kontokort för en stund sen och upptäckte att de var grymt lite pengar kvar, inte bra, så nu har jag världens dåligaste samvete för det, bajs!!

orkar inte skriva så mkt mer nu... ska vara barnvakt från 11.00 imorgon till Felicia, det ska bli kul :) hörs senare puss

myskväll och pepsi max

går dagen blev bra! :d härligt att träffa sina käraste vänner igen!! sakande dock tesso, som har blivit sjukis :( vart oxå lite besviken att de var så många som inte kom. men men så kan det vara...

ikväll blir det lugn myskväll med lea och lisa, vi ska kolla film, dricka pepsi och köpa mat :D

hoppas ni har det bra var ni än är, jag har det iallafall jätte bra, tänkte säga oxå att jag var ju på bio i torsdag och filmen var grymt bra och rolig :)

nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla singing bee celeb :) puss på er!

(förlåt för dåliga uppdrateringar men har så mkt för mig just nu)

utgåååång

nu har jag fixat iordning mig för utgång, de ska bli kul :) puss på er hoppas ni får en underbar fredag :)

biostanstanbio

Hej allihopa!! hur är det med er? med mig är det bara bra,  var på bio i tisdags, de vart fame, jag gillar den mkt, i betyg får den 3,9 :)... sen vart det stan igår, 2 mascaror inköpta. sen idag vart det stan igen med lea och idag vart det en sån där stor mysig tröja, som jag letat efter länge men varenda en ska kosta 399 bajs kronor, men idag var HM himlen ocyh jag köpte den för 149 kr, tror ni jag var glad eller glad??

ikväll ska jag på bio igen, det blir ugly truth (stavning???) linnea säger att den e sjukt bra, så måste ju bara se den då :)

imorgon blir det lunch hos mormor och morfar sen blir det hem att fixa sig och sedan blir det utgång med brudarna :)

träffade sanne igår oxå, jätte trevligt :) har saknat henne! hann bara träffas en snabbis, träffade på varandra vid buss avstignning, och hon skulle på en buss :)

nee nu nalkas det för mat tror jag, så hoppas ni har det jätte bra, så hörs vi senare!! puss på er


Örebro

Ja nu e jag frame i örebro, fina fina örebro... har inte så mkt att skriva idag, hände inte så mkt igår förutom att jag åkte tåg i 5 timmar på 4 olika tåg :P

idag ska jag och lea åka till willys och handla, imörrn blir det antagligen att träffas millus... aa de e väl de, kommer nog en uppdatering nån dag till. men just nu finns det inte så mkt att skriva :)

ha det bra puss

mot Öret

nu sitter ja i min säng och och funderar på vad jag har glömt att packa... åker tåg från 12.51 - 17.41 så riiiing!! och smsbomba mig är ni rara! :D


Lycka!! men även saknad

igår fick jag ett sms från min kära Kusin Maria (hon är ingift men ja kallar henne kusin), jag har skickat ut mina tackkort nu, och dem har fått hem det, så nu fick jag då ett sms där hon skrev så här:

-Mamma angelique är tusen fin på kortet sa felicia
kram maria

Jag vart så sjukt glad när ja fick det smset, Felicia och Emelie är mina små prinsessor, så fina och söta! jag saknar dem massor, och även Urban och Maria :) men snart ses vi igen då jag snart åker till Öret.

ja gillar att få gulliga sms *blink blink*

ha de bra!

Passion

har haft en sjukt härlig passion kväll :)

mycket bra musik!!

hörde en as bra låt idag, laughing with heter den och sjungs av Regina Spektor, idag var det dock Emelie som sjöng den och hon sjäng den nått så otroligt bra!! hade typ gååshud hela tiden. iallafall är det en sjukt bra låt, lägger upp youtube klip :) imörrn kommer nog texten med, eller så kommer den längre ner i det här inlägget ;)



lägger upp några bilder från kvällen oxå :)








Det var allt ja orka skriva ikväll :) skriver mer imorgon, här kommer texten på laughing with:

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God when they're starving
Or freezing or so very poor

No one laughs at God when the doctor calls after some routine tests
No one's laughing at God when it's gotten real late
And their kid's not back from that party yet

No one laughs at God when their airplane starts to uncontrollably shake
No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else
And they hope that they're mistaken
No one laughs at God when the cops knock on their door
And they say "We've got some bad new, sir,"
No one's laughing at God when there's a famine, fire, or flood

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or...
Or when the crazies say he hates us
And they get so red in the head
You think that they're about to choke

God can be funny
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie
Who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus

God can be so hilarious
Ha ha
Ha ha

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God when they've lost all they got
And they don't know what for

No one laughs at God on the day they realize
That the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes
No one's laughing at God when they're saying their goodbyes

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or...
Or when the crazies say he hates us
And they get so red in the head
You think that they're about to choke

God can be funny
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie
Who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus

God can be so hilarious


nån som minns min vlogg??

Hej allihopa!! satt och kolla igenom saker ja hade på datorn och hitta några av mina vloggar, haha kul att se hur dålig humor jag har, känner oxå att ja saknar örebro när ja ser på dem. kanske får göra nån mer vlogg där som ja kna lägga upp hihi.. här kommer några vloggar iallafall från Qlgirl



Photo and video editing at www.OneTrueMedia.com

jönköping, me on the road och polly

I onsdags så fyllde min faster Birgitta 50 år så mamma och jag bestämde oss för att åka dit och fira henne. I tisdags fick mamma antagligen ryggskott, vi vet inte säkert men sjukt ont i ryggen fick hon. I onsdags hade hon fortfarande ont i ryggen, vilket medgav att hon inte kunde köra till Jönköping, vilket resulterade i att jag fick köra istället. Enligt google maps är det 27 mil dit, riktigt så långt är det inte, mer kanske max 24 mil, det tar ca 3 h och 10 minuter att köra. Ni kanske tänker peace of a cake, men ja har inte körkort, jag övningskör alltså bara, jag har kört max 15 mil i sträck förut, så detta var en utmaning!! Men resan gick sjukt bra! Jag körde över förväntningar bra!! Även på hemvägen, då körde jag till och med bättre och då var det i mörker! Jag har aldrig kört i mörker förut! Hörde jag ett, shit va du e duktig Angelique??!

Idag har jag införskaffat två par nya leggings, jag behövde verkligen nya då alla andra är trasiga! Skönt att HM har kommit med nya leggings som verkar vara av bättre tyg en dom förra :)

Nu sitter jag här i min säng, äter ljusa polly, dricker mitt andra stora glass vatten och kolla på scrubs och sen blir det how I met your mother, grymt roliga program. Sen blir det nog lugn musik på i ipoden, sen sova… hoppas ni har haft en jätte bra dag, och att ni får en grym helg!
Jag kommer få en bra fredag, ja ska nämligen på passion!

Ha de! puss

100

100 personer har varit inne på min blogg. YÄÄY. här ska det firas med att kolla på nytt avsnitt av christin :)

puss på er!!

Måndag 091005

Idag är det en tråk dag, har inget att göra idag. så det ända ja har gjort är att sett första halvan på gårdagens one tree hill, ätit mat, ätit kärleksmumms, kollat film, utan spår, och nu har jag nyligen kommit ut ur duschen och nu sitter jag här, ja de var allt så länge, inte så långt inlägg nu, kommer mer senare kanske :)

puss på er



saknar min gamla lugg!!! ja vill ha tebax den!


Kärleksmumms

Nu är den klar! efter att vi lagt i motown skiva, dansat lite så är kärleksmummsen äntligen klara! Amen!







nu är den klar :)



mumms :P

som sagt så lyssnade vi på min Motown skiva när vi bakade och så kom en låt upp, som man jag då direkt får uåpp familjen robinsons bio reklam låt, jag hittade den dock inte på svenska på youtube men jag hittade den på engelska för er som inte minns dem roliga grodorna :) NjoY


glädje

Jag kom och tänka på en sak precis nu, när jag såg att bettan hade kommenterat en av bilderna från pannkakskyrkan, hon skrev "bra jobbat!". då fick jag upp glädjen jag kände i fredags natt. Den största glädjen den kvällen var att glädja alla andra, det var så många som sa, det här gjorde verkligen min kväll, och nu vart min kväll jätte bra, och liknande kommentarer. Det v ar så rolig att höra att folk vart så glada av en lite gest som att några undommar gav ut gratis pannkakor en kväll. Det var så betydelsefullt att se alla dessa människor skina upp av ordet, hej vill du ha en pannkaka. Dem flesta fråga, varför gör ni det här? ja varför gör vi det? ger pannkakor till folk på stan från 23.00 - ca 01.30? mitt svar är för att det är så otroligt kul, det är fantastiskt att vi kan göra en kväll betydelsefull för andra, kanske var det nån som hade haft en riktig skit kväll, och så kom vi fram med en pannkaka till den person och plötsligt var dagen mycket bättre. Den personen kanske behövde någon som såg den, just den kvällen och där var vi, vi såg förhoppningsviss alla, så alla fick känna sig betydelsefulla. VI var inte där för att frälsa någon, vi ville sprida glädje, med en gest som en pannkaka med sylt och grädde och en kopp kaffe eller jos. Det är iallafall därför jag gjorde det. För att Glädjen i deras ögon var fantastiskt att se och tacksamheten.


Baka, baka kaka

Nu har mamma och jag bakat första delen på kärleksmumms, sen skrek min 3 åriga bror, nej förlåt han är ju 23. Att han var hungrig och att vi måste ge han mat, medans han själv fortfarande sitter framför tv:n och kolla på fotboll, som han har gjort HELA dagen, men en paus då och då för hygieniska behov, så som att gå på toa.

iallafall, mamma och jag bakar kärleksmumms, vilket är sjukt gott att äta :D... igår bakade pappa kanelbullar, ni vet väll att det är kanelbullens dag idag? har ni ätit några kanelbullar? själv har jag ätit 3 st :)

Jag har även gjort choklad mous idag, de tog först en timme att försöka förstå vad det stod i receptet, de stod nämligen inte på svenska, engelska, norska eller danska. Så ni kan nog förstå då hur lätt det var för mig, som då kan typ 2 språk. iallafall satt jag där i 1 timme med lexikon och grejer och försökte gissa mig fram till vad det kan betyda, inget bra resultat, men ja kunde gissa ganska mkt på nederländska. any who så gav jag upp efter en timme, lite halv sur att det inte skulle bli nån efterätt till oss, går jag in i köket, där mamma sitter och hon ba, vi har ju en lapp där det svenska receptet står på, och plockar fram det. jag, glad? NEJ, bara arg och irriterad. Men ja gjorde skit efterätten och när den var klar kollar jag på klockan, 18.25, jaha snart halv 7, halv 7, halv 7!??? HALV SJU!! röv one tree hill. jag springer in till mitt rum slår på tv:n, som ska vara segare än nånsin och får se att jag kom in precis efter första reklampausen, blir lite arg på efterätten igen. men får kolla första halvan imorgon vid 11 då det går i repris.


Nu sitter jag här iallafall med kakan i ugnen, och i väntan på tacopajen mamma gör, Sjukt god sådan är det oxå, ja blir nog på bättre humör efter den :)

Idag har jag annars bara legat i sängen och kollat tvn och stolthet och fördom. Fast jag har gjort en sak som varit till nytta, jag har satt på adresserna på mina studdenttackkort, och frimärken, så imorgon bär det av till brevlådan så dem kan postas, så alla ni som uppvaktade mig på studenten får ett tackkort från mig på typ tisdag :).. (hoppas jag, är as nervig för att jag missat nån, FÖRLÅT isånafall :S )

ja det var min dag och kväll, har fortfarande inte kommit på vad det var för sak jag skulle skriva här, as irriterande. det är så sjukt jobbigt när man kommer på en sak, och sen när man ska göra det så försvinner det totalt, så får man typ vanka runt på det stället som man kom på saken på och se om den dyker upp igen, om den gör det så ska jag skriva det här på en gång :)

nu bjuder jag på en bild och ett sött klipp från youtube, ha det bra! puss




One tree hill

sitter och kollar på one tree hill, kommer nog ett inlägg senare ikväll, har nämligen glömt bort vad det var jag skulle skriva om :D

Undiscovered?

I'm not lost, I'm not lost, just undiscovered
And when we're alone, we're all the same as each other

You see the look that's on my face
You might think that I'm out of place
I'm not lost, no no, just undiscovered


Only you

         


Parapapapapapapapapa

Parapapapapapapapapa
Parapapapapapapapapa
Paparapaparapapara clack bum
Parapapapapapapapapa
 
guess the song??


nu har jag kommit hem, det var jätte mysigt och trevligt hos Lundströms, SJUKT gooo varm smörgåstårta!! mummms!!

en annan sak som min familj hackar på mig om är att jag har bytt dialekt. Det är en konstig sak med mej, jag bytter diaklekt snabbt. Det smitta rlixom av sig på mig, jag kan lixom umgås med en person från skåne en timme, sen pratar jag typ skånska, och när ja pratar med Maritha i telefon, hon bor i Linköping, så pratar jag den dialekten, (hur i hela världen stavar man till öskötska?? asså dialketen man pratar i ösergötland??) innan jag ens har börjat prata med henne. Det är helt sjukt, det kommer ju aldrig vara nån som hör på mig vart jag kommer ifrån helt, de e lite synd tycker jag. Jag tycker det nämligen är as coolt att folk har kvar sin dialket som dem pratade under sin ungdom. I å försig så bodde jag i Laxå när jag var liten, och där pratar man lixom inte ren Närkingska, utan de e lite blandning av olika dialketer från landskap i närheten lixom. sen bodde jag i Laxå bara tills det året jag fyllde 6, för sedan flyttade vi till Linköping och där bodde vi tills det året jag fyllde 9. alltås har jag en blandning av Laxådialekten och öskötska, så jag är lixom en redig blandras, och sen har jag nu bott i Örebro i 10 år, så lite närkingska finns det där, men nu bor jag i Kalrskrona, i blekinge så nu börjar det förvandlas till blekingska, hmmm vart ska detta sluta.

Fast jag skulle vilja prata skånska, för jag tycker skånska är grymt snyggt, jag kanske är den enda som tycker de, men så är det, och östergötlingska tycker jag oxå mkt om.

nu ska jag sova, god natt alla söta små läsare..

ps, kan du inte lämna en liten kommentar hos mig så jag vet att du läser bloggen, ja har ju några läsare om dagen ser jag ju, men ja ve tju inte vilka, så lägg i en lite kommentar så jag vet vvem du e :D puss på er

and everything changes

ikväll blir det troligtvist fika hos familjen Lundström, kul, det är ju alltid roligt att åka hem till folk så man kan lära känna dem bättre. Barnen Lundström umgicks jag med igår oxå på pannkakskyrkan, jag och alice var sylten och grädden, och amnada gav oss pannkakorna så vi kunde lägga på sylten och grädden :)...

Min syn av familjen Lundström är att dem verkar som jätte härliga människor som är lätta att umgås med, har bra humor och är allmänt trevliga, jag tror inte jag har en felaktig bild :).. dessutom vet jag ju att Madlene har bra smak i film, eller vi båda gillar iallafall flickan som lekte med elden, men jag har ju ganska stor vy när det gäller filmer, så det är inte så svårt att ha samma filmsmak som mig :D... eller jag gillar inte svens svenska filmer, om ni förstår vad jag mennar, jag har lite problem med visa svenska filmer, men jag har även sätt många bra svenska filmer. Såsom män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden, arn filmerna (arn filmerna är ju så grymt bra!! 2:an är bästa, jag avrt helt tagen när jag såg den) patrik 1,5 tyckte jag oxå om, aa de finns några mer, men orka skriva alla. den genern jag gillar mest är ...... SKRÄCK.. kan man inte bara älska skräck filmer?? känslan som man får när man är så där rädd och man hör musiken blir bara snabbare och snabbare och man känner att man nästan får en adrenalinkik av att bli rädd? det är ju så sjukt underbart! Det jobbiga bara är att hitta en film nuförtiden som man blir så av, jag vill se nått nytt! nått man inte riktigt att sett förut, inga sketna remakes och sånt, nått helt nytt, på en helt ny nivå.. förstå när den skräck filmen kommer ut, jag ska så gå på premiären.. måste komma på ett namn till filmen... hmm.. Vad tycker ni?? vad är ett sjukt bra namn på en skräckfilm som verkligen skrämer skiten ur en? The house kanske?? aja ja får grubbla lite på de, har ni nån ide, lämna en kommentar!!

Andra filmer som är grymt bra som inte är skräck är ju the notebook, så fin är den! twilight, men den vet ni ju redan att jag älskar, when a stranger calls osv

När det gäller tv-serier så älskar jag JACKASS!! jag har alla dvder med dem, tror jag iallafall, jag har jackass the movie, jackass the movie 2, jackass 2,5, jackass tv movie, jackass vol. 1, 2 och 3 jag tror det är det jag har, finns det några mer? 
sen ahr jag även alla säsonger av viva la bam, ska nog köpa bams unholy union snart oxå :) och hans nya film som kommer ut snart :D

nu ska jag kolla brooke knows best i brist på annat, men vi hörs senare, puss!

Pannkakskyrkan

Igår var en kul dag :) vi hade pannkakskyrkan :DPannkakskyrkan går ut på att vi från after8 går upp på stan vid ca 22.30 (håller på till ca 1.30) och ställer oss och grillar (steker på grillen) pannkakor till dem som går förbi. Det är nått så extremt roligat att stå där och fixa med pannkakorna, prata med folk osv. Fast det bästa är kommentarerna man fick, ska citera några här

jag går ut med en tallrik med pannkaka till en kille och hans flickavän (ja tror dem va ihop, är inte säker )

jag: "vill ni ha en pannkaka?"

Han: " Är du en hägring?"

jag: "nopp"

Han: "Är du säker på det? det känns som så här när man är ute i öknen, och man är jätte hungrig, så kommer det fram nån med mat till en, och efter en stund inser man att det är ens hand man tuggar på."

Jag: "jag lovar att detta är inte en hägring, de e bara en vanligt god pannkaka, som är gratis :)"


Jag och Alice står och häller på sylt och grädde på en pannkaka, jag vänder mig om med pannkakan i handen, där kommer det en kille:

Jag: Tja, vill du ha en pannkaka och kaffe??

killen: Är det här himlen?

Jag: JA :)

Killen: jag var så grymt sugen på pannkaka och kaffe, och här kommer du med pannkaka och kaffe!

Jag: vist e de härligt :)


En kille efter att han fått en pannkaka

killen: Du är en ängel!



sammanfattning, det var en grymt rolig kväll!! men det absolut bästa under natten var då jag råkade spruta ner en tjejs väska med grädde, jag bröt ihop, jag kunde inte sluta skratta HAHAHA....

Längtar redan till nästa gång :)

för er som vill veta mer om Pannkakskyrkan, gå in på http://www.pannkakskyrkan.se/

Ha det bra Puss

så här såg jag ut

Igår så såg ja ut så här|
|
|
|
V

 suddig bild, sorry :P


kläder

surfade runt lite på the internet och hittade lite t-shirts som ja vill ha, dem går att hitta på http://www.shirtstore.se/ :D

ja hitta den här



och den här

 

mee like :)