hemma hos lea

Lea har hoppat in i duschen så då passar jag på att slänga in ett snabbt blogg inlägg hihi,,

resan hit gick jätte bra, inga förseningar ochn jag kom fram exakt den tiden jag skulle hihi...
idag ser det ut så att strömpis står det på schemat, de ska bli fett kul...

jag ska ha spetsklänningen jag visade för er och jag ska locka leas hår, najs!!

orkar inte skriva mer men jag bjuder på några bilder på mig nfrån lelas dator :)






imoorgon... om några timmar... om 12 timmar...

Åker jag till örebro om 12 timmar, där ska jag sitta i 5 timmar på tåget, om de inte blir försenat förstås för den chansen finns ju när det gäller Sj lixom. Jag har typ packat klart, vet inte vad jag har kvar, men vet att ja inte e helt klar haha... e inte klar med näsesären (ja vet de stavas inte så, bajs på dig som vill kommentera det) men kläderna tror jag att jag är klar med. eller jag är klar, finns bara risk för att jag tänker lägga ner nått mer plagg som verkar va bra att ha med sig, som jag sen antagligen inte ens kommer ta upp ur väskan. som det brukar va alltså...

bjuder på en bild... kommer nog inte blogga förrens tisdag kanske, men då ska jag till hästö så vi får se när de blir, kan dyka upp nått under helgen...


nya klänningar

hello, idag har ja vart på stan, blev jobb till 16 så ja han ta en snabb runda. hittade två av klänningarna på gina som ja visade för typ 3 dar sen? ska lägga upp bild på voilka två längre ner.

Hämtade ut mina linser oxå, ska ju byta imorgon najs! sen gick jag in på enkla oxå å köpte birthday present till millan :)

nu ska jag packa, måste börja nu, suck... när mamma kommer hem får hon säga hur en av klänningarna blev på. kunde inte bestäma vilken storlek jag skulle ha, den ena vart as stor i ryggen och bra över min römpa, och den andra blev bra i ryggen men lite små tajt i röva. jag tog den sist nämnda... any way, ska leta reda på en väska att packa i, blir nog den vanliga... puss på er!


funderar på att...

Funderar helt ärligt skarpt på att blondera mig till sommarn, har velat testa länge men inte vågat. har ingen anning om hur ja skulle se ut i blont hår, undra om de blir snyggt eller hemskt... va tycker ni, ska jag testa?

ändrade planer igen

idag hade jag som sagt va tänkt gå på stan eftersom ja sluta tidigt. ki fick jag, fick ta stängningen idag ist. halv 6 skulle ja sluta men de fanns inga barn kvar vid 5 så då tog ja 13 över bussen hem. skönt. så imorgon blir de stan, måste hämta ut mina linser!! och kolla lite kläder... och definitvit packa! har inte börjat än, käre barn

cool video

Såg den här videon för några månader sen, tror de va på en blogg. any way kom på att jag nog inte visade den för er. I videon ser man två killar, själva grejen e att de e samma person hihi han har klippt i hop sog i videon... han kör 22 tv teams på 7 minuter, sjukt bra :D



här kör han 32 låtar på 8 minuter

veckans planer

Idag hade jag tänkt dra på stan leta kläder, packa, hämta ut linser, städa rummet. istället vart jag väckt åkte till jobbet, jobba till klockan 5 och sen dess suttit i min fotölj å kollat vänner å chatat.

Imorgon ska jag efter jobbet dra på stan, beroende på när jag sluter, vet inte helt säkert än. packa lite, städa lite

onsdag, hämta linserna senast!! måste ha på torsdag. packa klart och städat klart. och jobba

torsdag åka till örebro

fredag - måndag i örebro

så ser det ut just nu. tummen upp (Y)

jag brun

finns en vimmelbild på mig från förra våren, då jag hade solat (host sprey tan) de ser knappt ut som mig haha men shit va snygga ja va :P



visst va ja brun!

en av mina favo party låt nu, älskarn!


klänningar på valborg

Jag har köpt en kläning jag ev ska ha på valborg, e inte sure än.. men så kollade jag in ginas hemsida och hittade massa goingar jag vill ha!! får ta mig till gina i mörrn å se om dem har några av dessa inne.

199 kr

199kr
399kr
favorit! 199kr

eclipse trailer nummer 2



ja tycker denna trailer e mkt bättre en den första om ja ska vara ärlig!

bror har bränt sig



bror min har vart ute i solen på jobbet idag... så här går det om man inte tänker på solkräm haha

dålig uppdatering, då kommer lite flummbilder




wannabe - broken heart college


millan 20 bast säg GRTTIS!! <3

Min bäjbi fyllde 20 för några minuter sen, asså den 16 april, nu e de ju den 17 så ja skrev lite sent här haha.. men GRATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIS!! till dig även här bäjb!

Idag bokade jag tågbiljetter till örebro å hem, åker dit över valborg så i hope i will see u all there!!

coola målningar

Kollade på youtube med folk som målar med lite annorlunda "färger" som typ ketchup å sånt. vill dela med mig av några videos... kolla och bli avis...




Kom på har inte visat min nya gina randiga...

201003131897 (MMS)

Kom på har inte visat min nya gina randiga tröja. Here it is!


Byxorna sprack eller? Hihi

foto0201 (MMS)

Byxorna sprack eller? Hihi


min favo reklam for all time!

måste dela med mig måste måste MÅSTE jag dör av garv varje gång jag älskar den här sf reklamen, hur kan de bli bättre! de går inte!

vid mammas data

Nu sitter jag vid mammsens dator, orkar inte sätta igång min egna.

Idag är det lördag å jag vet inte riktigt vad jag vill hitta på, kanske hyra film?

vill hyra 2 st adventurland och funny people, undrar om dem e bra lr inte. Vill lixom inte köpa dem förrens jag har sett dem.

Jag har skaffat linser nu så nu kan man säga hej då glajor! :) det e skönt att kunna ligga i soffan å kolla på film eller tv utan att glasögonen hamnar helt konstigt. Och så såg ja ju as dåligt med glajorna nu så nu har jag fått synen tebax oxå.

hittade bilder på mammas dator

hittade en från när jag tattuerade mig, viste inte ens att den bilden fanns men men


bild från i sommras


bild tagen förra sommaren?


bilderna



dumlekakan och after8 kladdkakan (tryck på bilden så blir den större)




im sorry

ja vet, bilden på glassen har fortfarande inte kommit upp, men jag har ingen ork i kroppen just nu så ni får va lite tålmodiga :)

kommer snart

idag har jag vart på stan med bettan. glaciären har öppnat! bilder på glassen kommer snart

cut up angels... ipoden

Hittade igår när jag kollade igenom min itunes så hittade jag Cut up angels med the used. Jag lyssnade as mkt på den förut och nu hade jag helt glömt bort den. Men nu kommer jag digga den igen as mkt för den e as bra! enligt mig hihi



här är en del ur låten, texten är hemsk.

If we cut out the bad
Well then we'd have nothing left
Like i cut up your mouth
The night i stuffed it all in

And you lied to the angels
Said i stabbed you to death
If we go at the same time
They'll clean up the mess

I lost my head
You couldn't come
This lust to my brain almost feels like a gun

Watched you bite into the bottle
Watch me kick out the chair
Let you chew up the glass
And laughed as you just hung there

I told the angels
Can't stay in heaven
I asked the devil, the devil, the devil.

If we cut out the bad
Then we'd have nothing left
Like i cut up your angels
Yeh you stabbed me to death



Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt


Ett jobbigt inlägg

Detta inlägg kommer ta en tid för mig att skriva men för er kommer det antagligen gå fort att läsa. För mig kommer detta inlägg vara jobbigt för er kanske det bara blir att läsa igenom, men inte för alla.

Just nu, och för en tid innan och antagligen en tid framöver så har jag haft det jobbigt i livet. Ingenting som har att göra med min familjesituation och sådant utan en sak som är tungt för mig. En sak som sitter som en klump i mitt bröst, en sak som får mig att ibland börja gråta, en sak som gör det ibland svårt för mig att vara den jag brukar vara, eller den jag "brukade" vara.

För ungefär ett år sedan så åkte min familj och jag hit där jag är nu för att bli "granskade" av kyrkan där min pappa nu jobbar, för att se om min pappa skulle kunna börja som pastor här. Nån månad eller några månader innan åkte min mor och min far hit för att kolla om det överhuvudtaget kändes intressant att söka till en assisterande pastor tjänst i Karlskrona eller inte. Dagen då dem berättade detta för mig att dem skulle hit och kolla så kändes det som att allt rasade inom mig.

Jag gick då sista året på gymnasiet och hade fått många otroligt fina och underbara kompisar som jag älskar och även under sista året av gymnasiet så fick jag tillbaka kontakten med min kompis Linnea. Jag och Linnea tappade kontakten under ett år då vi knappt pratade med varandra, vi var oense om saker, vi tyckte olika saker och vi hade "missuppfattat" varandra väldigt mycket vilket gjorde att vi väldigt snabbt gled isär. Det fanns även andra faktorer men det behöver jag inte dela med mig av här. Men som sagt var så fick vi förra året tillbaka våran underbara kontakt och det är jag lycklig för! Linnea är den kompis som jag har känt längst i mitt liv.

Alltså så fick vi tillbaka våran underbara vänskap under sista året på gymnasiet. De vänner jag hade i skolan kom jag också närmare, speciellt tre stycken Camilla, Caroline och Therese. Det är några fler jag hade som nära kompisar i min klass men dem 3 var dem som kom allra närmast, det var dem jag kunde lite på till 100, de va dem som jag kunde prata med om allt var skit och jag bara ville gräva ner mig någonstans.
Camilla blev min bästa kompis, vi båda har små svårt att prata om saker som är jobbigt i våra liv, men vi förstår varandra ändå, det räcker med att vi säger att allt e piss just nu.

Sen har jag även 3 kompisar från grundskolan, Sara, Sofia och Jenna, vi har hållit ihop sen 7an då vi började umgås väldigt mycket vilket blev mer och mer och vi var hemma hos varandra nästintill varje dag. Dem är fina dem.

10 år sen (11 år sen i år) så flyttade min familj från Linköping, jag hade väl inte fått några så där jätte nära vänner där förutom Maritha, Maritha var min ängel, hon var min idol, hon var allt för mig. Hon tog hand om mig när det vart jobbigt hemma. Hon fanns där för mig och min familj alltid. Hennes hem kändes mer som hemma än hemma där mitt riktiga hem var, pga att jag var där väldigt väldigt mycket vilket gjorde att det var jätte jobbigt att flytta därifrån till Örebro. Det kändes som för mig som 8 åring att jag skulle aldrig få träffa Maritha mer, dem allra viktigaste för mig försvann när vi flyttade. Det tog flera år innan jag slutade gråta när vi åkte från henne, när vi hade besökt henne eller när hon var hemma hos oss. Jag grät och grät, hon var min styrka som nu bodde långt bort från mig, vi träffades inte varje vecka längre.

vi bodde 3 år i Linköping, innan Linköping bodde vi i Laxå, det är där jag spenderade mina första år i livet, som dagbarn hos min käre faster Lisbeth. Jag minns faktiskt inte hur det kändes när vi flyttade där ifrån, jag tror jag var för liten för att riktigt fatta att jag skulle bo nån annanstans och det var spännande för mig att flytta. Pappa hade bott 1 år i Linköping innan vi flyttade dit, så det var inte något konstigt för mig att flytta dit. Jag minns dagen vi flyttade att jag fick åka med i flyttlastbilen, det var jätte spännande för mig som var 5 år då, att åka lastbil var ju ett äventyr!

iallafall, som sagt var när mamma och pappa berättade att dem skulle kolla om vi skulle flytta ner till Karlskrona, en stad som låg 40 mil från mitt hem, tog jag det svårt. Jag ville inte visa först för mamma och pappa att jag ville inte flytta, jag klarar inte av att flytta. För jag visste att mamma behövde en ny start från hennes jobb och pappa behövde en förändring.

Jag hade blivit "varnad" ett år tidigare då pappa berättade att han blivit erbjuden att jobba i Karlskrona då, men tackade nej för att jag fortfarande gick i gymnasiet. Och nu ett år senare så fanns det inte mycket som skulle hindra honom från att säga nej. Min bror hade inget jobb, mamma var sjukskriven, jag skulle gå ut gymnasiet och hade inte ett jobb heller.

Att flytta från Örebro är bland det jobbigaste jag har gjort, att lämna mina vänner där och börja om på nytt här nere. Jag har aldrig känt mig så kluven för det lätt ju kul också att flytta hit men så fruktansvärt jobbigt. Jag vet inte hur mycket jag grät dem sista månaderna. Det kändes som om att det var sista gången jag skulle träffa dem.

Nu har jag bott här i drygt ett halv år, jag har fått nya bekantskaper, nya vänner. Jag trivs jätte bra men jag har en stor klump i mig som inte försvinner. Jag vill inte bo här, förstå mig inte fel! Jag trivs jätte bra och alla är jätte snälla men detta är inte mitt hem, hur mycket jag än vill göra det till det så känns det inte rätt. Jag saknar att bo i Örebro så sjukt mycket att det blir bara jobbigare för hur längre tiden går. Jag vill kunna träffa mina kompisar där varje dag, jag vill gå på stan med tessan, jag vill åka till marieberg med millan jag vill gå på bio med linnea. Jag vill ha valet att kunna ringa till nån av mina vänner där och bara säga "ska vi softa idag?" eller vad som helst! Jag vill vara i samma stad som dem, jag vill bo där. Mitt liv är i Örebro.

Jag saknar alla så otroligt mycket att det gör ont i mig, jag får så dåligt samvete för att jag vill bo där och inte här. För det finns såna underbara människor här jag oxå vill kunna träffa ofta.

Det är en stor klump i mig och jag vill göra allt för att bo i Örebro igen. Så ni som bor i Örebro kan väl hjälpa mig att hitta jobb där? för det är inte lätt när man bor 40 mil från staden att få ett jobb.

Nu vet ni hur jag känner, jag trivs här men det är inte riktigt mitt hem. Jag känner mig "ensam" fast jag inte är ensam. Det är en stor klump i mig som jag inte vill ska vara där.

fallskärms blomma


magnum gold


Promenad i vårsolen

Snart ska jag gå ut och gå i vår solen som skiner. Tessan å jag ska gå ut "tillsammans" eller rättare sagt samtidigt i två olika städer. Vaknade av (min bror) fåglarna som kvittrade och att det var väldigt just i mitt rum. Så nu ska jag fixa i ordning mig så jag kan ta en promenad. vi hörs senare idag :)

kom på en sak

kom på nu att jag har totalt glömt bort veckans film grej jag började med för ett tag sen, de höll ju i sig några veckor men nu har jag totalt glömt bort det.

så jag ska förska fixa ihop en veckans film grej denna vecka det blir antagligen shutter island som jag såg i måndags.

Nu tänker jag be er om en sak, käre läsare, för jag vet att ni är mer personer som läser än er som kommenterar (tack bettan å kusinen) men nu vill jag ha en kommentar just av dig som läser detta :)

Jag vill ha en kommentar om ett tips eller ett önskemål om en film som ska komma upp här i bloggen, om du inte kommer på en film kan ni ju ändå säga hej så jag vet vilka som läser. tack alla fina läsare!




hittar ni mig i bilden ovan någonstan?


bikini tävling

Jag designade min egna bikini på nelly.com hihi de va lite kuligt

så här belv min
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


mobilblogg i överdriven mängd?

haha idag har det mobilbloggats om nått. har nämligen haft gratis mms idag så då tänkte jag why not lixom kan ju små blogga lite. ta lite najs bilder och dela med mig av direkt till er :)

En glad bebis, gissa vem?

foto0196 (MMS)

En glad bebis, gissa vem?


Det blir pirroger till kvällsmat samtidigt...

foto0195 (MMS)

Det blir pirroger till kvällsmat samtidigt som vi kollar på criminal minds. Kommer aldrig glömma första gången jag gjorde pirroger hemma hos min kusin. En rolig upplevelse


Kollar vänner

foto0194 (MMS)

Kollar vänner


Smink tips

foto0192 (MMS)

Smink tips


Tog denna bilden genom bilfönstret påväg h...

foto0179 (MMS)

Tog denna bilden genom bilfönstret påväg hem. Inte så dåligt va?!


Min utsikt

foto0190 (MMS)

Min utsikt


Läser sveriges bästa blogg hihi

foto0187 (MMS)

Läser sveriges bästa blogg hihi


Syns det att jag puttar med läpparna? Nee

foto0185 (MMS)

Syns det att jag puttar med läpparna? Nee


Hello this is your captain speaking. We ar...

foto0184 (MMS)

Hello this is your captain speaking. We are ready to land on hawaiiiiiii


Ute å handlat

foto0178 (MMS)

Ute å handlat


Brian mcfadden - just say so

Detta är en av mina absoluta favorit artister, här är hans nya låt å video


Glad Påsk!

Jag vill bara önska glad påsk till alla mina läsare!