idag

idag - umgås med linnea på telefon och msn. kul!

ny stil

nu har jag byt header igen, är inte super nöjd med den, så ska nog finslippa den nån dag, men så här får den se ut så länge, hoppas ni gillar den lite :)

mode by anki t-shirts

Alla dessa t-shirts går att köpa på http://www.phoenixtshirt.com




bokrean på maxi

Idag fyndade jag (på mamma och pappas icakort) två böcker. en kokbok, 7 sorters kakor heter den, mamma har den som tidigare och tyckte att den var bra för mig när jag sedan ska lämna boet. Sen köpte jag en bok av Peter James, jag har lästhans tidigare bok levande begravd och tyckte den var as bra så då vill jag ha denna med :) hoppas på att den kommer vara lika spännande.


vad är garantin?

HAHA förra helgen gick jag och Sara förbi carlings då vi såg denna skyllt, vi skratta tog kort och gick. Och sen på måndagen när vi gick förbi så stod det istället. vaknade du ensam? kom in till oss och bli stajlad haha


mode by anki

Detta är snyggt enligt mig :)


Veckans film 6



Fame, en sjukt bra film!

Jag såg för några år sen original filmen fame, ni vet den som kom ut på 80-talet, jag gillade inte den så mkt så jag hade inte så jätte höga förväntningar när jag skulle se denna för första gången.
Men när jag fick se trailern var jag fast och då kom den höga förväntningarna som alla blev uppfyllda. eller nästan haha.

Filmen är jätte bra, och i min smak mkt bättre än originalet, kan vara för det här är mer fame för dagens ungdom och förra fame var ju för alla som var i min ålder på 80-talet typ.

För er som inte sett fame så är filmerna step up ganska lik denna. Tror dem som gjorde filmerna step up (de ska komma en trea för er som inte viste det) har kollat mkt på fame för att dem är väldigt lika i handlingen.

i Fame får man följa några elevers kamp att gå på en väldigt professionell skola då man måste ha höga betyg för att få gå kvar. Visa av ungdomarna har stöd hemifrån och andra har inget.
Några hittar talanger dem inte viste dem hade och i några fall måste dem välja mellan ett eget "kändiskap" eller sina vänner.

Fame är en riktigt musik och dans film med bra beat och hela faderrutan. Väldigt bra film i min smak. den får 4,5 av mig, den når inte hela vägen för en 5a men väldigt väldigt nära!


Veckans film 5



Veckans film nummer 5.

Imåndags var jag som sagt på bio, och då såg jag filmen Valentine's day.

Valentine's day handlar om alla hjärtans dag, som nog alla redan förståt haha, annars blir jag orolig för er.
Filmen har med mångas syn på alla  hjärtans dag, den som är förälskad, den som inte har någon, den som hatar kärleken, den som precis förlorat kärleken, dem ny förälskade och till och med den värsta, dem som blir dumpade på alla hjärtans dag.

Filmen är ganska amerikanskt men det gillar jag, dem flätar ihop alla personer med varandra på ett sätt eller ett annat och sånt gillar jag med filmer som har många olika "huvudroller" för jag tycker inte att man kan peka ut en person som har en större roll än nån annan i valentines day, däremot finns det ju dem som har mindre roller än många andra.

Filmen är lite över rar ibland, lite små gullig sådär, man sitter för det mesta och bara ler och små skrattar när man ser den.

Så alla tjejer ni borde se den för ni skulle tycka om den, men ni ska nog inte tvinga mer era pojkvänner på den här, för dem skulle nog inte vilja gå på bio med er efter det haha.
Nä denna filmen är en ren tjejfilm i mina ögon, men vist några killar kanske skulle tycka om den, men den är väldigt väldigt tjejig tycker jag. Men det är bara vad jag tycker haha.

Den får iallafall en 4a av mig. (ashton får 5+++ i snygghet, görr va han va fin i den här filmen mumms)


Veckans film 4



Veckans film 4 blir Yes man, kollade på den för några veckor sedan men eftersom att jag är lat så har jag inte gjort veckans film av den ännu förrens nu haha.

Yes man är en komedi med Jim Carrey. Den handlar om att han säger Nej för ofta vilket gör hans liv väldigt tråkigt och han förlorar vänner. En dag så träffar han en gamal vän som har börjat på ett YES "seminarium" och nu säger han JA till allt. vilket har gjort hans nya liv väldigt spännande. Jag minns inte vad han hade för namn Jim i filmen så ja kallar honom HR (huvudroll). HR börjar fundera på om han kanske ska börja gå på det de där "ja mötena" och han tar mod tills sig och drar dit.

Efter att han har gått på ja mötet så börjar han säga ja till allt, för om han säger nej så kan det gå riktigt ila.

Iallafall filmen handlar om hur saker kan gå om man börjar säga ja lite oftare. Jag tyckte filmen gick från komedi till kärleksfilm. Rolig men lite larvig enligt mig.

Värd att se om man är jim fan, och har den humor, annars gör det inget om du kanske missar att se den. Men den har väldigt bra budskap för er som lite för ofta säger nej i livet. en trea får den av mig.


twitter live på bloggen

Tjena Tjena nu har jag fixat så att ni kan följa min twitter här på bloggen. vist e det bra :) kolla bara till höger så hittar ni uppdateringarna där.

På twitter små uppdaterar jag lite nu och då, för er som inte vet vad twitter är så är det en micro blogg, då man får skriva max 140 bokstäver per inlägg. så där skriver man bara lite kort hihi.

Men som sagt va nu kan ni läsa den här med.

filmtips

helloy, har ni nått bra film tips som ni kan dela med er av? sara kom med pojken i randig pjamas. ska kolla om den går att hyra

Kort hårig

Hej allihopa, jag lever! haha

Sara har åkt hem, det gjorde hon i tisdag. I måndags var jag och klipte mig, allt det slitna försvann där med nästan allt mitt hår, så nu är jag kort hårig. hmm. vill ju ha långt hår, aja.

I måndags kväll var jag och sara på bio. Valentines day vart det. Det kommer en resention som veckans film om den senare. har ju några stycken såna ja måste göra haha. det blir på den och yes mam, upp och kanske en shopoholics bekännelse vi får se vad jag orkar :P

Nu sitter jag och fryser röven av mig, ge mig värme!

Sara från Örebro

Hej, jag har inte bloggat på ett tag i know, jag hoppas ni har överlevt haha. My sister from another mother är här. Låt mig presentera Sara Andersson. haha. iallafall hon är här och hälsar på, hon kom i torsdagskväll och hon åker hemåt igen på tisdag förmiddag.

Igår gick vi på staon. Jag köpte mig en STOR mys "kofta" en liten svart handväska och så hyrde vi tre filmer. Fame (som vi precis kollade klart på, lika bra andra gången, mkt värd att se för dig som gillar musikal/show filmer) barnfilmen Upp och en shopaholics bekännelser.

Köpte även födelsedags present till min pappa igår, han läser nog inte detta men jag skriver ändå inte vad ja köpte haha. Sen körde jag även en beställning från cdon.com mitt liv är ju på den sidan, haha beställer minst en gång i månaden. Inte bra för min ekonomi kanske haha men jag älskar film och vill ha mkt film i min film hylla som jag måste utöka har jag upptäckt. Det ligger filmer i några högar på mitt rum för dem inte får plats i mina utvalda "filmhyllor" så jag får ta bort lite snyggt dekorationer i mitt rum och fixa en till hylla som jag kan ha mina filmer i.

Filmerna som jag köpte var "Rent - live on broadway" dem har nämligen filmat den sista Rent föreställningen som gick på broadway och gjort den till "film" eller vad man ska säga. Rent finns ju redan som vanlig film men detta är lixom live haha.

sen köpte jag även Blue one love live on tour. ja vet pojkbands nörden är frame, men jag har velat ha den länge och det är kul att ha licom, jag och lea måste få vara lite små fjortisar ibland faktiskt!

Ne nu ska jag var social med sara igen, hon kom ut ur duschen precis för er som vill veta haha. Sen blir det mat, baka glasstårta och melodifestival och antagligen OS.

Silver i går yay.. Mina nerver däremot klarar inte av denna spääning som var när haag tog silvret, usch va spännande det var!

ha det bra babes!


sara och jag (sara godkände inte denna bild. MOHAHHAHAHA)

bettan o stina

Hej allihopa. Idag har Bettan o stina varit här. så otroligt söt bebis! Vi fixade lite med bettans blogg design och så kollade vi på film. Allt för min syster tror jag den heter. Väldigt bra film tyckte jag.

Jag vet att jag inte har gjort veckans film än, ska kanske göra den ikväll. får se.

veckans film. hmm

borde göra veckans film nu när jag inte gör något annat. men känner inte för det just nu. Jag har sett filmen så det är bara att jag måste bedöma den å så. Men jag tar det senare tror jag

just nu hänger dessa på min mobil :)


present


alla hjärtans dag bakning

 



Min åsikt

Okej, jag har en sak jag vill snacka om, som jag är irriterad på, Ganska så mycket irriterad på dessutom. Är inte en sån som annars bryr mig så mycket om vad andra tycker om kristendom, skriver om kristna osv osv.

Men nu har jag tröttnat på AFTONBLADET. varför i hela fridens sketna namn ska dem kalla varenda liten sketen bilaga för BIBEL!!??? VARFÖR!  Dem kan väl lika gärna skriva va sketet Koranen eller nått!! varför ska dem missbruka kristnas heliga bok? Bibeln är inte ett jäkla (jäkla är ingen svordom enligt mig) sport bok, ingen himla slager bok eller OS eller va sketet dem heter. Köp slagerbibeln, köp sport bibeln, köp OS bibeln köp bajs bibeln. SERIÖST!! Bibeln handlar om Gud och Jesus och dem 12 lärljungarna och så. Inte om aftonblandets BULLSHIT.

Jag blir faktisk förbannad på sånt. Ifall dem hade skrivit slager koranen, fattar ni vilket himla liv det hade blivit då eller. Fattar ni va skit aftonbladet hade fått, vad alla muslimer (e de dem som har koranen??) hade blivit pist off. Men vi kristna ska sitta och godkänna att allt skit aftonblandet skickar ut får heta bibel. NEJ så ska de inte va!

Jag tycker inte dem ska använda Koranen heller, missuppfatta mig inte. Jag tycker inte dem ska använda någon religions skrifter som deras bilagors namn, jag tycker det är jäkligt respektlöst faktiskt!

Vist det är ett kristet land och då kanske man kan få skriva så, men de tycker inte jag!

Okej nu har jag sagt min åsikt. Jag är fortfarande förbannad på aftonbladet. och kommer bli ännu argare nästa gång dem lämnar ut deras bullshit "biblar"

Hunden och kattens dagbok

tessolito my dear friend skickade en länk med detta ni kommer få läsa själva till youtube då rix morgon zoo läste upp en morgon. Denna katt och hund dagbok e så sjukligt rolig så man typ kissar på sig. Den e så himla klockren, katten e så min förebild hahah en riktigt sjuk katt haha så underbar. Läs detta, om ni inte skrattar när ni läser, ja då har ni sjukligt dålig humor och borde gå på humor rehab haha

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng. Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som "allergi". Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel. De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..

valentines day

Idag hade filmen premiär, jag var inte där, är fortfarande sjuk *tyck synd om mig*. Jag har även planer på att kanske se den nästa fredag när Sara är här. Förhoppningsvis har hon inte redan sett den tills på fredag för då är det ju inte jätte kul att se den igen haha, men då kanske vi kan gå på en annan film.

Ikväll har jag plågat mig igenom lets dance pga ensamhet haha hade ingen lust att sitta en fredag sjuk instängd på mitt rum  med en skål ostbågar. NEJ jag ville ha sällskap, och sällskapet som fanns var antingen min bror som inte vill umgås med "lillen" som han alltid kallar mig haha, även fast jag är längre och fetare så är jag lillen hmm. Iallafall den andra personen jag hade att välja på var min mor som alltid sitter bänkad framför tvn på fredagar för att se lets dance. Så valet var att sätta mig och kolla på lets dance.

Jag kollade faktiskt back in the days på lets dance oxå, men det var typ första och andra säsongen kanske sen tröttna jag totalt och nu tycker jag att det programmet e skit trist!

Ärligt talat så kollar jag faktiskt inte alls mycket på tv över huvudtaget längre, jag följer bara ett program och det är greys, och det har ju inte premiär förens i vår någon gång. Okej jag kollar på melodifestivalen oxå om jag är hemma, men annars känner jag inte att jag behöver se ett vist program.

Till skillnad från mina föräldrar då, som är väldigt (överdrivet) beroende av visa program.  Jag kan ge ett exempel, CSI (alla av dem, new york, las vegas miami) dem kan inte missa ett enda sketna program typ. Pappa är värre en mamma men mamma är nära inpå. Om det är mat samtidigt som csi, då äter vi framför CSI. Och för alla som har sett ett avsnitt av CSI hur lätt är det att behålla mat lusten? inte så enkelt när dem skär i människor som konstigt gojs rinner ut osv osv.
När vi bodde i Örebro och jag verkligen behövde skjuts hem av olika skäll och CSI var på tv, då blev alltid svaret kan jag hämta dig om typ 40 minuter, och jag frågar varför då? svaret: Det är ju CSI på tv. CSI can bite my as! jag står i regnet utan buss pengar och CSI r viktigare än mig. BAJS KORV! haha var mitt i tonåren just då, ni kan förstå min vrede!

Sen är det några program dem kan missa ibland om dem är tvungna såsom numbers, criminal minds, lets dance (gäller endast mamma på den) de var nog dem. Sen så kollar dem på massa andra små program.
Mina föräldrar är typ tonårs aktiga när det gäller tekniska grejer, som att glo för mycket på tv, sitta way to much vid datorn och sånt, men jag älskar dem ändå. Dem är som dem är haha dem har sina fina positiva sidor oxå.

Själv är jag mer dator nörd, datorn sitter jag waaaaay to much vid, överdrivet mkt kanske, sitter typ jämt med datorn när jag är hemma. Sen kollar jag mkt film, och vist nu när vi har canal+ kollar jag ju mer på "tv" för att man kollar på film. I ♥ canal+ play, det är så skönt att kunna kolla på filmer när man vill, kunna pausa och allt, love it!

Finns det nått ni är "beroende" av?

I taket lyser stjärnorna

Håller på att smällta pizzan som jag känner att jag åt lite för mkt av, känns som magen sprängs snart. I taket lyser stjärnorna går på tvn nu så små tittar på den samtidigt som jag kollar datorn. Får se om jag får lust att kolla lets dance ikväll eller inte, kanske hittar nått annat att kolla på. Ha de så länge!

qlgirl

Har börjat updaterat på twitter igen, haha har vart as dålig på att twittra men nu ska jag försöka bli bättre på det igen :) vi får se hur det går med det. qlgirl heter jag iallafall på twitter.

en as bra låt delar jag med mig idag med. Marie Digby - feel


fredaaag

Idag är det fredag, idag är det after8, idag är det pannkakskyrkan. Men det jobbiga är att jag vet inte om jag ska vara med idag, känner att jag börjar tillfriskna och vet int eom jag vill riskera att bli sjuk igen. Sara kommer ju hit på torsdag och då vill jag ju inte va sjuk, då vill jag vara frisk.

Problemet är bara att jag tycker det är sjukt kul att va med på pannkakskyrkan och vill heslt inte missa det. Jag får se hur jag gör, kanske drar upp en stund.

Idag ska jag baka för att det är ju alla hjärtans dag  på söndag och då vill jag har nått gott. så då ska jag baka en kaka.

Nu ska jag gå och laga mat till mig, för idag bjuds det ingen god mat till lunch. plus att vi åt det igår oxå. käre barn


melodifestival tävling


lea o anki







11 år har vi känt varandra i år. de tycker jag e najs!

9 februari 2010

Idag är jag jobbigt trött. Har antagligen b-vitaminsbrist. Tar ju inte mina tabletter dummá jag, och då blir jag jobbigt trött. Kan sova hela dagen, hela veckan och ändå är jag trött. Så när jag pallade mig upp klockan halv 1, letade jag fram mina b-vitamins pills så nu har jag tagit dem. Nu gäller det bara att komma ihåg att ta dem ikväll och sen imorgon och dagen efter det osv, vi får se hur detta kommer att gå haha.

Aja som ni vet ska jag till karlshamn för viktväktarna idag så något inlägg blir det inte under eftermiddan/kvällen.

Nu ska jag kolla vad det blir till lunch och sen ska jag klä på mig, hihi, ha de!

stand up as people

För några år sen lyssnade jag mycket på en låt som heter just stand up as people. Jag hade totalt glömt bort den tills nu då jag kollade igenom lite videos och så som jag hade på datorn.

Jag tycket att texten i den här låten är så sann och så bra! den talar lixom till oss att vi måste faktiskt tänka på vad vi gör. Vad vi lär nästa generation osv. Lyssna på låten och läs texten, för jag vet att man oftast bara lyssnar på låten och man vet inte riktigt vad texten i låten handlar om. Så läs och lyssna på texten oxå!



All I hear is voices in the crowd,
They only whisper though they frown
People saying "oh it's such a shame”
Still they only look to pass the blame
If we can find a way to work things out
The only way to start is to start now

When are we gonna stand up as people
Realize that as people we're all equal
We don't want no world war sequel
For the love of God think of the people
When are we gonna stand up as people
Realise that as people we're all equal
We don't want no world war sequel
For the love of God think of the people

Children always learn by what they see
So we gotta practice what we preach
Don't you know that's the game of life
We refuse when we chose to fight
If we can find a way to work things out
The only way to start is to start now

When are we gonna stand up as people.
Realise that as people we're all equal
We don't want no world war sequel
For the love of god think of the people
When are we gonna stand up as people
Realise that as people we're all equal
We don't want no world war sequel
For the love of God think of the people
I pray before I sleep at night ( i pray i pray)
I wake to find a clear blue sky

vänner e fina :)

Har suttit och snackat med polerz from another town idag. Det är sjukt kul att snacka med dem, humorn e nog totalt kass och andra skulle nog inte alltid fatta våra konversationer (ett exempel här ) Dem är så fina och underbara!

saknar dem massor. och i love them alot! eller som millan och ja sa. aj löv ju tu!

Iallafall sitter och kollar lite bilder och så på mina vänner ibland, vet att millan inte gillar när jag lägger upp bilder på henne så bara för att jag är så rar så gör jag inte de. Linnea du däremot kommer inte undan HAHAHA

okej bajs korv va sur jag vart nu (riktigt fula ord!) blogg bajs . se funkar as dåligt idag och nu vill den inte lägga upp bilder. RÖVKORV på dej, hoppas du fick ruttna julklappar!! iallafall, bilder kommer nån annan gång eftersom blogg.funkarinteförjagärdumochärkorkad.se inte funkar.

Jag har varit sjuk i flera dagar nu vilket är = jag väldigt lätt retad kan man säga haha. Har legat i sängen i typ 3 dagar och bara glott i taket, sovit, kollat film och snytit mig. Ni ska se högen vid min säng, funderade på att ta kort och lägga upp här så ni får se. Men inte nu eftersom de inte workar just nu haha.

Satt och kollade tebax i bloggen lite och såg att jag gjorde ganska långa inlägg förut, gör inte så jätte långa nu, men då hade jag oftast nått att berätta lixom. Ni vet när man kommer på nått att skriva och fingrarna lixom skrover av sig sjäva på något konstigt sätt. Man kollar lixom inte ens på fingrarna utan dem hittar varje bokstav lika fint som om du hade kollat på dem lixom. Ibland kanske de blir lite fel, lite stavfel så, i min blogg blir det ofta stavfel fast det beror inte på att jag inte kollar på tangentbordet när jag skriver utan för att jag typ inte kan stava bra, har alltid haft svårt med stavning och sånt. Det vet typ alla som känner mig, min stavning och läsning är inte den bästa men så kan de va, den lyckan hade inte jag men åh så mkt annat jag är överbäst på istället dä ni!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga mig och sova eller om jag ska vara uppe en stund till, är inte trött men det kanske är bäst att sova ändå. hmm, vilket problem jag har haha.

Imorgon bär det iallafall av till Karlshamn för viktväktarna, vi får se hur det går, mamma och jag blir själva på typ 60 medlemmar som ska handla och väga sig på typ 45 minuter. Kaos brukar utbryta då HAHA men det ska nog gå bra. Hinner nog blogga lite grann innan vi åker iväg.

Kolla nu vart det ett långt inlägg som förr. Dumt bara att det inte kom in några bilder i inlägget. Långa inlägg behöver bilder för att bli lite mer roliga. Aja ha det!

veckans film 4


marley and me

Filmen handlar om hunden marley och hans husse och matte.
Marley är en ganska besvärlig hund som gör lite som han vill, som tex att äta upp nästan allt som går att tugga på, springa iväg när han inte får osv.

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva filmen men den är väldigt fin och bra. Jag gillaren grätt massa men brukar bli så när jag är sjuk och kolla på film haha. men jag tipsar faktiskt att ni borde se den, värd att se enligt mig. Den får 4av5 av mig :)


Helping Haiti - everybody hurts



Leona Lewis, Mariah Carey, Jon Bon Jovi, Robbie Williams, Kylie, Rod Stewart, Alexandra Burke, Miley Cyrus, Take That, Joe McElderry, Cheryl Cole, JLS, Mika, Michael Bublé, James Blunt, James Morrison, Susan Boyle, och Westlife spelade in låter everybody hurts tillsammans för att samla in pengar till Haiti.

köp den här

forever young

Let's dance in style Let's dance for a while Heaven can wait we're only watching the sky Hoping for the best but expecting the worst Are you gonna drop the bomb or not Let us die young or let us live forever Dont have the power but we never say never Sitting in the sandpit Life is a short trip music's for the sad man

Can you imagine when this race is run Turn our golden faces into the sun Praisin our leaders, getting in tune The music's played by the mad men Forever young, i want to be forever young Do you really want to live forever,
Forever, forever Forever young, i want to be forever young Do you really want to live forever, Forever, forever

Some like water and some are like the heat, Some are melodies, some are the beat, Sooner or later they'll all be gone, Why don't they stay out It's hard to get on without a cause, I don't want to perish like a fading voice, Youth is like diamonds in the sun, Diamonds are forever So many adventures couldn't happen today So many songs we forgot to play So many dreams swinging out of the blue Left to come true



fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk så blir mestan dels ligga i sängen idag med och kolla på film. Hatar att va sjuk, vill ut och röra på mig. Aja sånt e livet ibland. Ha de gott

600

såg att över 600 personer som kollat bloggen nu. Najs

Shopping resultat

kom på att jag inte lagt upp det jag shoppade i Onsdags så här kommer det :)



Jag är fortfarande sjuk så det vart ingen samuel ljungblahd konsert för mig, hade verkligen sett fram emot det, men så kan det gå.

Så idag har jag sovit, suttit vid datorn och kollat film. En sida jag suttit och garv at åt idag är felsms.com HAHA man blir nästan röd av allt pinsamt folk har skickat till fel folk haha.

Ikväll blir det melodifestivalen, där kommer jag sitta bänkad. Ha en bra kväll :)

Sjuk

är sjuk så blir dålig updatering!

sov dags

Nu ska jag sova, e ganska trött, eller nu vart jag pigg men ska försöka sova. ska upp tidigt imorgon för att jobba på viktväktarna, bloggar på lunchen :) hoppas ni sover gott i natt. och DU som PLOGAR just nu, gå och bajsa på dej!

Shoping

Idag har jag varit i Ronneby med viktväktarna som vanligt på en onsdag hihi. mellan lektionerna hann jag med att shoppa! åh vad jag älskar att shoppa. Har ju inte haft pengar på ett tag så har ju inte kunnat shopa lika mycket men idag hade ja lite pengar hihi. Iallafall vart det en rosett och två fina kläningar visar senare.

Nu ska jag bara ta det lungt, ha det!

onsdag



imorgon är det onsdag igen, vilket innebär knappt någon bloggning från min del pga att jag är i ronneby hela dagen. Men ska försöka blogga på onsdag kväll när jag kommit hem, hoppas ni överlever ändå :P

Jag har funderat och jag undrar om det är något speciellt ämne ni vill att jag ska ta upp, tell me :)


conler madicken

Hade inget att göra så gjorde en lite "idol" bild av bloggerskan Conler hihi

målade av henne alltså, här har ni resultatet


oscars nomineringarna är ute

gå till oscar.com för att se alla nomineringarna :) lykke li vart tyvärr inte nominerad :(



Fick pengarna från försäkringskassan idag oxå, sa jag de?? dåligt minne ja har iallafall  jag är glad att ja har lite fickpengar nu hihi..

Nu ska jag fixa lite mackor mammsen och jag kan ta med till karlshamn, men ja hinner nog läsa lite bloggar före de eller haha. Ha de!

lägger upp en dålig bild

hej här kommer en kass målad bild, orkade inte anstränga mig för hade bara 10min på mig, nu drar jag till arbetsförmedlingen, tjohej!

Karlshamn

hej igen, ikväll är jag i Karlshamn som vanligt så blir inte mycket bloggande idag tyvärr :( men när jag kommer hem ikväll kommer det ett litet inlägg :)

arbetsförmedlingen, vaaa??

igår kväll/natt när jag skulle hoppa i säng påminde mamma mig om att jag skulle till arbetsförmedlingen idag kl 1, det hade jag totalt glömt bort. Så kan de va...

Fastnade i ipoden inatt oxå, kunde inte sluta lyssna på does anybody hear her, så fin så bra så sann. Såna låtar gillar jag. Låtar som kan ge en en bra tankeställare, en låt som talar om verkligheten alla kanske inte bryr sig om. tummen upp för såna låtar tycker jag!

Nu ska jag snart börja med maten, kanske hinner photoshopa nått kul innan vem vet hihi

and the oscar goes 2

Imorgon kommer oscars nomineringarna ut, är det nån mer än jag som kommer sitta och vänta och vänta för att se vilka som blev nominerade.

Lykke li är ju med i tävlingen om nomineringarna för låten hon har med i New Moon, så jag håller tummarna för att hon ska bli Nominerad!! Jag älskar nämligen den låten, passar så sjukt bra i den scenen i New Moon oxå. Sen är det ju extra kul att hon är svensk oxå :)

Iallafall när nomineringarna har kommit ut imorgon ska ja se vilka filmer som i nominerade och sen ska jag gå till hemmakväll och hyra film hihi. Vill ju se filmerna för att själv kunna bedöma vilken jag vill ska vinna vilket pris ;)

Nu kom mamma hem, bara 4 timmar försenat tåg, stackar. Sj ab = Bajs bakofram (tack bettan för du berätta :D)

målad







Baka baka kaka

Idag har jag ett sug efter att baka, baka är kul!

Och idag passar det alldeles utmärkt att baka för igår fick jag receptet på en mycket god kaka, så den tänkte jag baka idag. Sen ska jag även baka kola kakor, min farmor gjorde såna och dem är jätte goda, så nu ska jag nog baka såna oxå.

Sen bara för att jag ska skrev att jag ska baka idag är det inte en garanti att jag gör det för det betyder att jag måste lyfta på arslet från där jag sitter och gå till köket vilket inte känns så jätte kul att göra just nu.
Fast vi har heller inte alla ingredienser till båda kakorna hemma än för pappa är och handlar just för tillfället.
Men jag ska försöka baka idag iallafall :)

När jag tänker på att baka då tänker jag alltid på sara, min käre vän sara. För när man är hemma hos sara så bakar man nästan varje gång, för man måste ju ha någonting att fika, så varför inte äta nått nygräddat?


Min vän Sara kommer hit den 18 februari, om 18 dagar alltså vilket är mysigt tycker jag. Hon blir alltså den första av mina kompisar att komma ner till mig och hälsa på. (skärpning på er andra, ni borde oxå komma ner snart!) Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på då, hade tänkt ta med henne till after8 men då fick dem försig att just den fredagen ska vi inte ha after8 bara för att dem ska åka till trysil, dåligt stil tycker jag, för jag ville ta med Sara till de. Men nej då får vi göra nått annat. Karlskrona bor, nått tips på saker att göra under vintern här??

Veckans film 3



Veckanfilm vart The hills run red, en skräckis..

The hills run red handlar om en kille som vill hitta den gammal historiska skräckfilmen "the hills run red" efter att den helt plötsligt bara försvann. Det var bara ett få tal människor som hann se den innan den vart förbjuden på bio, pga dess våldsamma och blodiga innehåll. Det enda som finns kvar är en gammal halv kass trailer, skådespelarna och regissören försvann spårlöst bara några dar senare än filmen och har inte återfunnits.
Ryckten säger att dem blev mördade.


Tyler bestämmer sig för att han ska göra allt för att se denna spårlöst försvunna skräckfilm, Han letar reda på regisörens dotter som nu jobbar som strippa. Han övertalar henne att visa honom platsen där filmen spelades in.
Med sig tar Tyler sin bästa kompis Concannon och sin flickvän Serina.

Eftersom dem ska till platsen där "the hills run red" spelades in bestämmer Tyler sig för att han ska spela in allt, göra en dokumentär. Han intervjuar dottern till regissören som heter Alexa, filmar resan dit och folk runt omkring som kan berätta olika saker om filmen.

Skogen och Huset där allt filmades ligger som i alla andra skräck filmer mitt ute i ingenstans, vilket gör det svårt för folk att veta var dem är.

För att komma till "huset" måste dem vandra genom den stora skogen, det är då allt börjar hända.

Babyface som "the hills run red" handlar om verkar mer och mer som en verklig massmördare än bara en skådespelare.

Babyface är tillbaka för att avsluta den film han en gång började, överlever du The hills run red?

Jag tyckte själv att filmen var helt okej, inte en helt vanlig skräckis men ändå långt ifrån ovanlig.
Bra skådisar var med, bra handling. Blev jag rädd? Ja men inte många gånger, tycker nästan att fodralet såg mer skrämmande ut än själva filmen. Lite för förutsägbar för min smak men helt okej annars, så av mig får filmen en 3a :)



Trailern

God Morgon hahah

Jag vaknade klockan 15 av att pappa kom in och sa; ska du gå upp idag eller? Så då var det bara att kliva upp, hade gärna legat kvar nån timme till hihi

Nu ska jag nog sätta igång plattången och fixa till håret, gjorde ju inte det i natt som jag hade tänkt att jag skulle göra. Men först måste jag ju fixa veckan film, det har jag ju inte gjort än :)

The Album of the year winner is...

TAYLOR SWIFT  ni läste rätt. Grattis får vi säga, helt otippat från min sida men så är det ofta haha..

Nu får jag tacka för mig, nu ska jag lägga mig och sova.

Rövkorv nu börjar plogarn här ute då kommer det aldrig kunna gå att sova, hmmm aja blir väl ett dygn till att vara vaken då. Natti natii

Inte långt kvar

nu är det ungefär 25 minuter kvar av årets grammy award, vilket betyder att den stora vinnaren ska presenteras snart. Jag har bestämt mig och jag hoppas på Lady Gaga, men jag tror att beyonce kommer vinna.

nu ska jag sätta mig bekvämt igen och kolla vidare. får se om det blir nått mer inlägg under galan, blir iallafall ett när galan är slut ;)

picturs



Pinks framträdande, nu kanske ni förstår hur jag mena HAHA iallafall mkt fint!

 Beyonce was hot on stage!



Rihanna valde fel utstyrsel tyckte jag. Jag tycker det verkligen är gräsligt, men kanske är snygt i mode människors ögon, i mina ser det hemskt ut, stor diss på rihannas kläder!

 Fröken putläppar, kesha (stavning!!?) puta inte så mkt nästa gång, ser bara sjukt skumt ut!


ALLA BILDER ÄR TAGNA FRÅN GRAMMY.COM

ännu flera vinnare :P

Best Male Pop Vocal Performance
vinnare: Jason Mraz - make it mine

Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals
vinnare: Black eyed peas - i gotta feeling

Best Pop Collaboration With Vocals
vinnare: Jason Mraz & Colbie Caillat - lucky

Best Pop Vocal Album
vinnare: black eyed peas - the E.N.D

Best Dance Recording
vinnare: Lady Gaga - Poker face

Best Electronic/Dance Album
vinnare: Lady Gaga - the fame

Best Female R&B Vocal Performance
vinnare: Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)

Best Traditional R&B Vocal Performance
vinnare: Beyonce - at last

Best R&B Song
vinnare: Single Ladies (Put A Ring On It)

Best Rap/Sung Collaboration
vinnare: Jay-Z, Rihanna & Kanye West

Best Rap Song
vinnare: Run This Town

Best Rap Album
vinnare: Eminem - Relapse

Best Female Country Vocal Performance
vinnare: taylor swift - white horse

Best Country Album
vinnare: Taylor swift - fearless

Best Compilation Soundtrack Album For Motion Picture, Television Or Other Visual Media
vinnare: Slumdog Millionaire

Best Score Soundtrack Album For Motion Picture, Television Or Other Visual Media
vinnare: Up


Det finns många mer vinnare som redan presenterats men dem e inga viktiga för mig hihi så om ni vill veta dem så får ni gå in på grammy.com  

Sen finns det intressanta vinnare kvar som inte presenterats än, dem kommer upp när dem har vunnit :)


Michael Jackson earth song

Nyss så sjöng några artister bla usher och celine dion the earth song tillsammans med micheal jackson. I bakgrunden visades en 3D video. Det var rörande att lyssna faktiskt.

Det är sjukt egentligen för det är ändå ett bra tag sen han dog nu, men ändå fylls ögonen med tårar när nån sjunger hans låtar, och speciellt earth song. Efter uppträdandet fick hans barn ta emot hans pris och så sa dem några ord.

Men det fanns roligt i det hela oxå, när dem filmade "publiken" alla kändisar kanske man ska säga satt alla med 3D glasögon på sig, det såg ganska komiskt ut om jag får säga så, så jag skrattade till lite oxå.

Fint var det, bra sånt, bra preformens.

Några fler vinnare:

Best Rock Album
vinnare: Green Day

Best Long Form Music Video
vinnare: The Beatles Love - All Together Now

Best Short Form Music Video
vinnare: The black eyed peas - boom boom pow

Best Classical Crossover Album
vinnare:Yo-Yo Ma & Friends: Songs Of Joy And Peace

Best Remixed Recording, Non-Classical
vinnare: When Love Takes Over (Electro Extended Remix)

Best Song Written For Motion Picture, Television Or Other Visual Media
vinnare: Jai Ho (From Slumdog Millionaire)

har dem problem i äktenskapet eller inte

Jamie Fox gick av scenen precis, gillade inte det uppträdandet.
Men de som va kul var att i "publiken" så stod Ferige där med sin älskade man Josh (ni vet han danny i las vegas) hon står och dansar loss giving it lixom och sen vänder hon om och ler mot sin man. Josh rör inte en min, står helt stilla, som typ en bodygard, ser arg och uttråkad ut. As roligt tyckte jag det var men men hhaha

bästa va hon som snacka om att man ska rösta på bon jovi låten som putta med läpparna som kissie typ hela tiden hahha as fult!

nu börjar det igen :)

Record of the year

Kings Of Leon vann med use some body. inte mitt val men det duger

Best Comedy album

vann gjorde Stephen Colbert, vet nog inte riktigt vem det är, skäms på mig! hahaha


Det här hade Gaga på sig på scenen, förstår ni vad jag menar med, hela privatheten tittar nästan fram.



Taylor med två av sina priser :)


black eyed peas

Black eyed peas uppträde precis, bra uppträdande inte mycket mer. Fergie drar ju oftast ner hela deras framträdanden pga att hon är ju inte den bästa på att sjunga enligt mig, hon får ganska många falska toner under en låt och nu körde dem två låtar, hmmm

tyvärr var det bara BEP som uppträde mellan reklam pauserna så har inte något mer att skriva just nu HAha, förhoppningsvis händer det mer nu efter reklamen, i'll be back soon


Reklamerna

Blir nog att jag bara kommer skriva i reklamerna nu, hör inget på tvn för min dumma fläckt låter hela tiden.

Men jag lovar att updatera i varje reklam :) så ni inte missar nått hihi

pink

Pink gjorde precis ett så underbart fint framträdande! ni som missa de, synd om er för de var verkligen woow! en jätte fin lugn låt som hon började med att hon stod på scenen sen "klädde" hon av sig och började göra (acrobatik?? heer de så) iallafall hon gände i långa "lakan" i luften, sen hissades hon ner i vatten och drogs upp i dem där vita långa lakarna och så snurra hon så det stänkte vatten, det var så otroligt fint!
Det låter säkert hel skumt i era öron som inte såg, men wow det är det enda jag kan säga just nu. Otroligt!

Alla uppträdanden hittills har varit på coola! häftiga lixom, hoppas alla som inte visas än kommer vara minst lika fräcka!

Hoppas michael Jackson grejen kommer snart! kan knappt vänta!

Nu e de reklam igen

mer röda mattan



Paramore, fina som alltid!



Gillar inte Katy's klänning, den känns fin, jag vill gilla den. Men nej, jag ger en diss faktiskt. faller inte i min smak.
Vad tycker ni?
Lite för mkt ormskinns aktig för min del.

Reklam just nu men snart börjar det.

Hatar fläkt ljudet på min dator!!!

Beyonce

Beyonce äger scenen just nu, Grym... vet inte vad jag ska säga mer, helt fantastiskt!

Röda Mattan



Jag vet inte vad det är med mig men jag gillar klänningen Lady Gaga bar på röda mattan. Jag vet
jag är skum ibland men så är det. jag diggaren. Mkt bättre än det gröna som hon hade på framträdandet. hon höll ju på att visa hela privat heten då.


best country album Vann taylor swift, Som tur var kom inte west och förstörde hahah..

Nu ska Beyonce upptäda... ps hon vann första priset

21 Guns

O M G det där var fantastiskt! introt eller början på 21 Gun, så fantastiskt bra! och nu i mitten av låten, jag älskar när dem gör så här på live uppträdanden. Gillar när det blir lite förändring i låten, man vågar exprementera, överraska lixom. Fantastiskt säger jag bara.

Bloggar om ett tag igen, datorn låter högre än tvn. men mer kommer snart :)

The Introo

Jag digga introt, najs helt enkelt. Älska när hon åkte ner i den där grejen som börja brinna och sen kommer ut med ett "dubel" piano med elton John på ena sida, helt fatastiskt, AMACING!! awwwessommme!
Diggade brillorna oxå haha.

Vad tyckte ni?

snart delas första priset ut åter kommer om en stund

20 minuter kvar

Nu är det bara 20 minuter kvar! känner ni spänningen?

Jag har äntligen hittat min plats, as svårt att hitta till den, sen satt det nån tjurig gubbe som hade sina ben ivägen så ja kom inte förbi, hmm amerikanare ibland asså :P

Men nu sitter jag iallafall och kolla mot scenen, man känner lixom spänningen, vem ska vinna? vem är snyggast? vem får sitta vid Justin Timberlake?

20 minuter kvar alltså, åter kommer om en stund, hoppas på ett grymt intro, gör inte ni det?

är på Grammy award, bloggar live

Nu har jag gått röda mattan i LA för er som inte vet är jag på the grammys award.

Shit va rädd ja va när jag gick röda mattan i högklackat och allt, men som tur vad ramla ja inte, ja såg as snygg ut. Hamnade såg ja på en bild med Lady Gaga och Beyonce, vi får hålla tummarna att dem vinner massa ikväll :)

Ska försöka blogga så mycket som möjligt under kvällen, nu ska jag bara hitta min plats där ja ska sitta. hör av mig soon puss



klänning rut med flera
leggings HM
skor have2have