Veckans film 3



Veckanfilm vart The hills run red, en skräckis..

The hills run red handlar om en kille som vill hitta den gammal historiska skräckfilmen "the hills run red" efter att den helt plötsligt bara försvann. Det var bara ett få tal människor som hann se den innan den vart förbjuden på bio, pga dess våldsamma och blodiga innehåll. Det enda som finns kvar är en gammal halv kass trailer, skådespelarna och regissören försvann spårlöst bara några dar senare än filmen och har inte återfunnits.
Ryckten säger att dem blev mördade.


Tyler bestämmer sig för att han ska göra allt för att se denna spårlöst försvunna skräckfilm, Han letar reda på regisörens dotter som nu jobbar som strippa. Han övertalar henne att visa honom platsen där filmen spelades in.
Med sig tar Tyler sin bästa kompis Concannon och sin flickvän Serina.

Eftersom dem ska till platsen där "the hills run red" spelades in bestämmer Tyler sig för att han ska spela in allt, göra en dokumentär. Han intervjuar dottern till regissören som heter Alexa, filmar resan dit och folk runt omkring som kan berätta olika saker om filmen.

Skogen och Huset där allt filmades ligger som i alla andra skräck filmer mitt ute i ingenstans, vilket gör det svårt för folk att veta var dem är.

För att komma till "huset" måste dem vandra genom den stora skogen, det är då allt börjar hända.

Babyface som "the hills run red" handlar om verkar mer och mer som en verklig massmördare än bara en skådespelare.

Babyface är tillbaka för att avsluta den film han en gång började, överlever du The hills run red?

Jag tyckte själv att filmen var helt okej, inte en helt vanlig skräckis men ändå långt ifrån ovanlig.
Bra skådisar var med, bra handling. Blev jag rädd? Ja men inte många gånger, tycker nästan att fodralet såg mer skrämmande ut än själva filmen. Lite för förutsägbar för min smak men helt okej annars, så av mig får filmen en 3a :)



Trailern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din blogg:

Kommentar:

Trackback