Åbo kryssning: mysteriet på hytten


Nu e vi påväg mot örebro.... Smsa gärna :)

foto0231 (MMS)

Nu e vi påväg mot örebro.... Smsa gärna :)


Hinner inte

Hinner inte skriva så mkt nu, ska snart åka till Örebro. kollar så jag fått med det sista i packningen.

Har varit på lövmarken idag å shoppat lite grana, återkommer vad det var jag köpte hehe.. nu är jag iaf en kräfta totalt, det bräns på kroppen och min bror använder mig som element hmmm.. aja nu ska ja dra. vi höres senare!

puss hej

ååååh vilken härlig dag

Idag har varit en skön och härlig och bra dag. Idag har det varit klar blå himmel och strålande varm sol!

Har jobbat idag 7-16 vart ute från ca 9, hade rast medans barnen var inne, å då satt jag å sola! underbar dag som sagt var. Tog mig en extra promenad till bussen oxå gick förbi 4 hållplatser och gick på där ist, Bra va! sen gick jag av tidigare å promenerade hem. Sen när jag gick hem så vände jag igen å gick till ica å köpte pepsi max. Jag har varit duktig! hehe

Idag måste jag packa lite till för imorgon natt åker vi till Örebro :)

imorgon är det marknad oxå, hoppas på att hitta lite fint :D


Christina aguilera. you lost me.

Asså hån är ju grym! hennes röst e ju lixom bara woow!
Gillar hennes låt you lost me som är på hennes nya album bionic, tror de är hennes nya singel oxå any why.. njut av live framträdanden med den låten!




Dans är coolt! detta bör ses!




lika a boy

En gamal låt som fortfarnade e lika bra!


Halloy!

har inte riktigt haft ett inlägg med text på ett litet tag haha.. aja finns inte så mkt att säga faktiskt hehe...

schemat ja la upp igår är ändrat. imorgon blir det inte sooola utan det blir joooobba hehe plus att de vist ska regna imorgon oooppss hehe...

funderar på om jag ska börja packa idag redan, lixom grunden. Det vore ju helt emot mina principer men stil! de vore ju ganska bra om ja började idag ändå. För på torsdag är det lövmarken här, typ som marknaden som är i Örebro vid studenten, vad heter den nu igen :/ marknadsafton? heter den så... hjälp mig nån!! hehe

iaf ska ju gå och kolla efter nått att köpa, hittar alltid nått kul på marknader, Tycker verkligen det är jätte kul att gå runt och kolla på allt fint som säljs. (även på de man undrar varför försöker du ens sälja det där lixom)
Sen ska jag även städa på Torsdag så det är fint sen när jag kommer hem efter Örebro. Och på onsdag jobbar jag 7-16, 9 timmar kommer ju va lagom trött efter de hehe

Nä bäst att jag börjar kolla vad jag ska ha med mig.

En fråga, vad ska ni göra i midsommar??


förra året på midsommar på torp. de e Maria Åkesson, mamma å sen är det jag längst till höger.

Baby dont you cry


When the world is gray and bleak
Baby don't you cry
I will give you every bit of love that is in my heart
I will bake it up… into a simple little pie

Baby don't you cry gonna make a pie
Gonna make a pie with a heart in the middle
Baby don’t be blue
Gonna make for you
Gonna make a pie with a heart in the middle
Gonna be a pie from the heaven above
Gonna be filled with strawberry love

Baby don’t you cry
Gonna make a pie
Hold you forever in the middle of my heart.

Baby heres the sun
Baby heres the sky
Baby I’m the light and I’m your shelter
Baby you are mine
I could freeze the time

Keep you in my kitchen with me forever
Gonna be a pie from the heaven above
Gonna be filled with strawberry love

Baby don’t you cry
Gonna make a pie
Hold you forever in the middle of my heart.

Gonna bake a pie from the heaven above
Gonna be filled with butterscotch love

Gonna be a pie from the heaven above
Gonna be filled with banana cream love

Baby don’t you cry
Gonna make a pie

Hold you forever x 2
Hold you forever in the middle of my heart


5 daaaaagar kvar till örebro


sommaren










twittrar

twittrar för fullt idag hahaha.. har inget annat för mej! :D

har kul med webbkameran haha






Bam snackar om sin hjärnblödning

Tryck på Länk för att komma till klippet.

jobbdag

Idag har jag jobbat 8-17 så ja e baja trött.. blir nog att lägga sig lite tidigt ikväll.. Har inte hänt så mkt mer än att jag har jobbat haha.... så idag får det bli ett kort inlägg

musik is gooooood

Hittade en as bra låt på gaybloggen... leah med sexy bitch


Filmtips.

Up in the air, såg den nyss, riktigt bra film. 5/5 enligt mig. Står du en dag i en videobutik och ska hyra en film, har du inte sett up in the air, se den! tror faktiskt en person med alla möjlig film smak skulle tycka om den.

Skådespelarna va jätte bra. Anna Kendrick, även känd från twilight filmerna, gjorde en strålande insatts. Hade helt ärligt inte så stora förväntningar på henne, George vet man ju oftast gör ett sjukt bra jobb, men henne var jag inte så säker på. Men hon förvånade en, riktigt bra!

Se den, det är min uppmaning till dig!


köpt en vän på stan

Helloy, har varit en snabbis på stan, behövde köpa nya leggings, tänkte köpa ett par korta å långa men hittade inga bra korta så det blev bara långa.

Köpte mig en mycket fin klocka oxå hehe. den ska väcka mig på morgonen, den spelar en fin melodi och säger godmorning haha så himla söt!

Sen vart det glass på glassiären också, mummms tog smakerna dumla, bannan choklad och himelskröra.


Bam Margera Misshandlad

Läste i natt på text-tv att Bam Margera (jackass) hade blivit misshandlad med ett baseballträ. En äldre kvinna och han bråkade om nått och hon blev tydligen så arg att hon tog upp ett basebollträ och slåg honom i bakhuvudet så han blev medvetslös. Han fick åka ambulans till sjukhuset där han hamnade på intensiven, hur han mår vet man inte än, men steve-o tror han säkert redan har lämnat sjukhuset.


Bästis


Rosor är röda vijoler är blå, flytta på dig fetto du står på min tå



Blommor på naglarna

Fixade mammas naglar lite, gillar att måla med färger å så, nu är jag nybörjare på sånt här så klaga inte ok!? hehe

resultatet vart så här


shopping i stockholm

Har glömt lägga upp det jag shoppa i stockholm kom jag på. här kommer en del av det jag köpte :D


Känslan av Ensamhet

Ibland kommer känslan att jag är ensam även fast jag har massa människor runt mig så känner jag mig väldigt ensam. Det är en väldigt knepig känsla, man kan inte riktigt sätta ord på det. Kanske borde snacka med en kompis om det psykiska som går runt i huvudet på mig, konstiga tankar som jag inte vill ha där men som alltid finns.
Som en dum tanke som jagar en i en mörk korridor, förstår ni vad jag menar? haha förstår om ni inte gör för de låter helt psyk haha... Asså det kanske låter som jag är helt ner knäckt och mår som en tarm som precis fyllts med bajs men så är det inte.  Alla människor har sina perioder där de mår sämre och perioder då allt är som att hoppa på små söta moln. Vissa dagar mår jag jätte bra här, det är sjukt fint här speciellt nu på vår/sommaren.

Det var så härligt att ligga på stranden förra helgen i solen å bara vara. Lyssna på ipoden och njuta av solen. Men det finns dagar då man känner att sketna röv grej att vi skulle flytta hit, varför måste jag vara en person som måste leva med att slitas från kompisar och flytta till en annan stad som är långt borta! ibland känns det även skönt att jag flytta, som en chans att få börja om. Dem här vet inte helt och hållet hur jag var i Örebro, knappt jag själv minns vad jag gjorde, var även då ett förvirrat barn som tappat bort sina föräldrar i lekparken samtidigt som min röda ballong flyger iväg i luften.

Det kan låta som att mitt liv var tipp topp i örebro när man läser här, men så var det inte heller. Det är som nu fast  bara man tar bort mina kompisar, men nu har jag ju även funnit nya kompisar här vilket jag är väldigt glad över! Så egentligen är det bara mina kompisar och släckt jag längtar efter där borta in i landet, och att flytta hemifrån, ha mitt egna hem där jag bestämmer. Har kommit i den åldern där jag känner att jag vill bryta mig i från att bo "hemma". Dem flesta brukar bli det i denna ålder så det är inget konstigt hehe..

Just nu önska jag bara att nån kompis var inne på datan som jag kan prata med lite, så jag känner mig mindre själv. fly verkligheten lite haha som man kan säga ibland. Ser nu att tessan är inne wiie! ska snacka med henne :D
Här bjuder jag på lite gamla "qlgirl" videos haha och 2 "dans" videos av mig å lea haha (var inte orlig vännen, vem som helst kan inte se dem, man måste ha länken för att de ska gå)


Christina Aguilera - Vanity




Lördag 12 juni

Kunde inte somna inatt så låg å läste till 4 typ. Bra bok, läser ett snyggt lik av Peter James, samma person som skrev levande begravd vilket är en sjuuukt bra bok!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag vill bara stänga in mig på mitt rum å inte gå ut. Har den känslan idag.

Kanske kommer ett vettigare inlägg senare vi får se. Bjuder på en bild från frankrike så länge.


Rooney - not in my house... sjukt bra låååt!!


Har inget mer att skriva idag. Ibland är livet på topp ibland är det i botten. Ibland flyger man runt å allt är helt. Man har människor runt om kring sig som ser runt det som ej borde finnas, dem ser än för den man är. Ibland brinner vingarna och man faller, faller hårt och djupt. Men alltid alltid finns där en vän, en av dem bästaste och fångar en med sina armar och hjälper än flyga igen.

Dagen har varit bra idag, dagen har även varit skit men den har oxå slutat bra.


The used - im fake.. bra låt! (psst den är inte censurerad)

Vart avbruten

Skulle blogga för en stund sen men då ringde min kära vän Sara. Väldigt trevligt att få höra hennes röst i vårat land igen.

Idag stänger jag på förskolan, kul på en fredag. hmm men de funkar. börjar ju inte förrens klockan 1 så då gör det inte så mkt hehe.

Hade tänkt fixa en bild till detta inlägg men de får bli en reprisare ist. orkar inte nu. eller jag har inte tid hehe ska äta om några få minuter! :D

Vi hörs ikväll och hoppas ni har å får en underbar fredag!!


The uninvited trailer


in ätaction




The uninvited



Såg precis en skräckfilm i min smak. The uninvited. Tyckte den var as bra!

Den handlar om en tjej som blev inlagd på "psyket" efter att hennes mamma dog i en brand.
Hon minns ingeting utav kvällen då hennes mamma dog utan hon har återkommande drömmar från kvällen. Hon var där men kommer inte ihåg någonting.

När hon kommer tebax hem 10 månader senare så har hennes pappa blivit tillsammans med sjuksköterskan som tog hand om hennes mamma. Hennes mamma var nämligen väldigt sjuk och behövde konstant vård.

Anna som flickan heter försöker komma ihåg och förstå varför hennes mamma dog, var det en olyckshädelse eller var det pappas nya flickvän Rachel som döda henne för att få vara med hennes pappa? Är det Anna och Alex som är på tur? Det är ju bara dem som står mellan henne och deras pappa.

Anna och hennes syster Alex gör allt dem kan för att få reda på hemligheten bakom deras mammas död.
Anna har återkommande drömmar som säger henne på olika sätt att det var Rachel som dödade hennes mamma och berättar detta för hennes syster. Vad är det drömmarna vill tala om och talar dem sanning?

Jag tyckte filmen var jätte bra, en sån skräckis som jag tycker om. SOm är spännande och med en totalt vändning i storyn. Me like! värd att se enligt mig! mig får den 4,5/5


Jordgubbar mumms!

Halloy i stugan! Jag har jobbat färdigt för dagen! Jag har varit på arbetsförmedlingen och fått mitt papper på skrivet och jag har vart på hemmakväll och köpt "this is it"

Sen har jag även köpt Jordgubbar, 2 liter, väldigt mummsiga var dem! eller är kanske jag ska säga, har bara ätit 3 stycken så har ju en del kvar, först ska jag äta lunch sen blir det efterrätt med jordgubbar!

Jag är sjukt trött idag, känns som kroppen har fått sovit för lite. När klockan ringde imorse var jag så förrvirrad, trodde jag hade satt på fel alarm för jag skulle väl börja sent och jag trodde det var helg och jag vet inte vad. efter 5 minuter kom jag till verkligheten igen hehe, kom på att jag börjar klockan 7 och måste gå upp.

Det gick bra att jobba idag, jobba ju bara 3 timmar så det gick fort. Barnen var snälla mot mig oxå så det var ju nemas problemas.

Nu vet jag inte vad ja ska göra förutom att äta å så. Vi får se vad jag hittar på. Hörs sen!




påväg mot sängen.

Nu är jag hemma efter att ha firat studenter. Åh vad man vill ta studenten igen, de va så himla underbart ju!!

Just nu börjar jag känna mig riktigt trött, jäsp så ska dra mig i korgs. Börjar jobba klockan 7 imorgon så ska upp med tuppen.

Har uppdaterat bantnings bloggen om dagen. kolla in där så ni kan peppa mig lite grann :D uppskattas otroligt!

Måste bara nämna min helt fantastiska vän Therese som hjälper mig med peppning och positiva ord, hon e en så underbar person och jag älskar henne massor! tillsammans kan vi klara allt vännen! <3

sjung om studentens.. regniga?? dagar

Hej svejs. Idag firas det studenter i stan och det regnar blää.. Minns min student väldigt kall å små regning men inte så här regnig.

Aja ska ta bussen 13.59 för att jobba halv 3 till 5, ingen lång dag med andra ord men det är just den tiden ja tänkte kolla på studenterna som går ut. Dem går ut runt halv 4 å då sitter jag i regnet å tar hand om barn hehe.

Jag tycker dem går ut väldigt sent här. När jag tog så gick vi ut 12.36, lite tidigare. aja ska inte snacka om det

Ieftermiddag/kväll ska jag åka till någrfa studenter å grattar. ska bli kul, blir antagligen att åka runt med Hilding och det kan ju bara bli roligt hehe

Nu ska jag sminka mig klart. talk to u later!


Gå ner i vikt

Nu har jag skaffat en underblogg till denna som jag ska gå ner i vikt med. Ni får gärna peppa och tagga mig där, och skälla på mig när jag inte håller mig till dem bra grejorna!

http://livinginkarlskrona.blogg.se/banta/ är adressen till den!

viktväktarna i karlshamn

Jahopp nu drar jag och mammsen snart iväg till viktväktarna i Karlshamn. Jobba inte på dagiset idag så då blir det viktväktarna ist.

imorgon blir det jobb en stund på eftermiddan sen blir det studentfirande! Ska bli kuligt. Studenten här e ganska annorlunda känns det som mot i Örebro. Men alla firar ju på sina sätt. Jag e nog lite mer för Örebro sättet.


Insane

Här kommer fotot som vi köpte efter vi åkt Insane


betyg på daim oboyen


BTW

Btw passar jag i blont hår? färga igår :P


i wanna be a billionaire

Helloy, idag e jag sjukt trött. men jag kan erkänna jag såg inte hela galan. Jag slutade vid 5 då ville jag sova å då hade jag sett det mesta som jag ville se :)

Klockan halv 1 väckte pappa mig å sa att de snart var lunch så då var det bara att lyfta arslet ur sängen å dra sig till bords. Så pga av dåliga sovtider i natt har ja varit lite små sur haha.. plus att det regnar ute.

Nu ska ja krypa ner under täcket å kolla på sagan om ringen


Mtv movie awards började 3. Så jag är vake...

Mtv movie awards började 3. Så jag är vaken å kollar nu. Har inte sovit nått än. Kommer va lagom trött idag


Chat

Nu har jag fixat en rolig grej på min blogg, kanske onödig but stil! Jag har skaffat en chat! så nu när ni kollar in så kan ni skriva något roligt till mig eller snacka med nån annan som läser bloggen samtidigt! roligt va! :D

Så skriv på nu folk. Blir ju roligt att läsa :)

(chaten är på er högra sida i menyn, den e lila)

MTV movie awards

Verkar som att Mtv movie awards är klockan 3 i natt. det står olika över allt så är lite förvirrad så de blir väl att ställa klockan på 3 å kolla om det börjat och sen sätta klockan på 6 om den inte hade börjat. Ska väl försöka sova lite nu iaf. Eller iaf lyssna lite i ipoden hihi

här är artikeln för er som inte orkade trycka på länken hehe


Här e min mor med tidningen :) vist e hon ...

foto0225 (MMS)

Här e min mor med tidningen :) vist e hon fin? Lite coolt att hon hamnade på löpet, iaf här nere i blekinge... Vet nån av er som bor högre upp *host* örebro *host* om hon var på löpsedeln där med? aja nu ska jag göra mig redo för sängen, ska gå upp klockan 6 för att kolla mtv movie awards. Eller få se om ja tar mig upp hehe. Kanske e as trött hehe.. Men ska försköka ta mig upp :) natti natti


Den kommer hjälpa mig sova i natt, det e e...

foto0224 (MMS)

Den kommer hjälpa mig sova i natt, det e en bastu i mitt rum idag!! Ska ta kort på mamma med tidningen idag så ni får se :) kommer en bild strax


mamma e med i expressen å på löpsedeln idag

tryck här så kommer ni till artikeln :D

kryssning 29 juni

Hej kom på att jag inte har berättat att jag ska åka på kryssning den 29 juni :D ska åka silja galexy med lea och lisa. Kommer bli as roligt. första gången ja kommer kryssa utan mammi å pappi. känner mig vuxen  hahha


oboy med daim smak.. gott eller?


Såg när jag var på maxi igår att det finns oboy med daim smak!! fick inte köpa det för pappa då men imorgon ska jag ha med mig en förpacking hem för test... det låter ju as gott!! eller hur?

Updaterar med svar om hur den smakar om nån/några dagar! :D

Go mOrron sOl strÅlar!

Go morgon go morgn :D Nu är jag uppe och iväg haha nej inte riktigt, sitter fortfarande i sov t-shirten men är på väg att klä på mig för att förbereda dagens lunch. En lunch som är en av mina favvosar.... Falukorv i ugn och potatis mos.. mummms! måste ju banga i sig så mkt mos som det går, efter på sommarn går det inte så bra att äta mos,. Vilket jag tycker är ytterst tragiskt eller hur!?? Mos är det godaste jag vet, potatis mos, ej pulvermos för de e bläää... men Hemma gjort potatis mos mummmmms! särskilt mitt hehe de e as gott ;)

Idag ska vi kanske dra iväg in mot landet på nån historisk grej, har inte bestämt mig om jag ska med än eller inte får se. Har ju ett rum som behöver städas men det är ju så fint ute så man vill ju nästan bara gå ut.

Aja nu måste kläder på å mat lagas. Vi hörs senare idag vänner!


Bree Tanners andra liv

Nu har jag läst klart boken om vampyren Bree Tanner. Jag tyckte den var väldigt bra, helt klart värd att köpa å läsa hehe. Jag tyckte det bästa var att man fick nån annans syn på den världen än Bellas och jacobs. (för er som ej läst fjärde boken så är det några kapitel i den genom jacobs värld) Stephenie Meyer är ju en otroligt duktig författare och man kan ju bara hoppas på att twilight serien kommer fortsätta haha. Nån gång tar ju allting slut, men hoppet finns alltid där!

Så mitt tips till er Twilight fans, läs Bree Tanners andra liv! och för er som inte har läst twilight eller sätt filmerna GÖR DET! speciellt till er som ser filmerna men inte läser böckerna ni går miste om nått stoooort och sjukt bra!

5e boken i twilight. köpt!

Idag vid 10 drog jag och pappasen å köpte den femte twilight boken den som handlar om vampyren Bree Tanner. har läst typ hälften nu och jag tycker den verkar väldigt bra! vist man är van att läsa twilight böckerna ur Bellas perspektiv, vilket jag tycker gör denna bok mer intressant då eftersom nu får man höra det ur en vampyrs perspektiv!

En sak jag önskar är att hon skrev alla 4 böcker en gång till fast i Edwards perspektiv, det vore ju as intressant att läsa eller hur? det vore så intressant att få veta vad han tänker när han träffar Bella. I "om jag kunde drömma" andra versionen får man ju ett antal sidor i början med Edwards syn på första mötet med Bella och det tyckte jag var väldigt kul att läsa, så tänk er då få läsa om vad han kände när han lämna henne i new moon, vad han gjorde under den tiden osv.. Jag vill läsa om det iaf... Jag vet jag känner att man kanske är lite besatt av Twilight grejen but stil! Det är många som är.

När jag har läst ut boken får ni veta min  fullständiga recension


spider's web - katie melua


solabadafota
























Sitter å solar vid havet å äter pasta sallad

foto0222 (MMS)

Sitter å solar vid havet å äter pasta sallad


min bikiiinii


Bruno Mars <3 fett nice röst måste bli hörd!!



Studio versionen av Billionaire med Travie McCoy (ni vet han från gym class heroes


Deras acoustic live version


snart e de dags!!

Nu e de inte långt kvar, typ 27 dar kvar bara tills  eclipse kommer på  biiiio!! åh va djag längtar.. för min del blir det att se den första gången i örebrp, sen blir det en gång till här hemma med mamma antagligen :)

här e trailern som ni kan tagga till!


sommar å sol

Nu är vi hemma från en tur till saltö.. vi har legat på beachen vid the havet (avundsjuka?? ;P)

Har faktiskt fått färg för en gångs skull, eller lite röbrun e jag som alltid hehe.. eller ibland går det över till brunt senare vi får se hur det blir :)

Ska dra iväg lite tidigare i morgon så man får med de "bästa" solen :) blir nog att ta med en pasta sallad att äta där..

Nu ska jag iväg å handla med mammi å pappi! ha det bra!




försöker visa mot magen hahaha gick inte så bra

weard



Har bränt mig idag suck.. e röd på hela axlarna haha

har fått massa mer jobb tider i juni.. me like! pengar e alltid bra i plånkan! :D

har inte så mycket mer att skriva om idag.. kraam

zZZzzZZZzzzzz.....

Har precis fixat naglarna, köpte en produkt som gör naglarna fina för 300 i stockholm, så i hope its good!

Nu ska jag sova, börjar 7.30 imorgon biti, jääääsp!! slutar 15 så de e ju rätt najs! vi får höras mer imorgon ha det!

ooooohhh bad romance



vaknade av att telefonen ringde, de va dagiset å de var bara för mig att ställa sig i duschen å dra till jobbet. Jobbar imorgon oxå...

Ikväll har jag varit på bio med en vis Amanda Hilding. mys på det. Det blev sex and the city 2, filmen var bra, en film ja ser antagligen en gång, ser ja den mer kommer den nog sjunka i betyget. Den var inte en andra dejt matrial helt enkelt.

När mamma å jag var i stockholm såg vi 3 bio filmer, vi såg alice i underlandet i 3D, last song och remember me, jag vet den sista har jag sett en gång förut men jag tycker faktiskt den är väldigt bra!