gammal bild från england


E de måndag idag?

Idag har jag jobbat, började 7.30 slutade 15.30.. idag har varit en lång arbetsdag men ändå kändes den kort när den helt plötsligt var slut. Vaknade mycket i natt vilket gjorde att när klockan ringde 05.45 så var jag inte så pigg på att gå upp, men eftersom att jag gillar mitt "jobb" så klev jag upp nästan på en gång ändå å fixade i ordning mig.

Idag fick jag hem vänner boxen och nya harry potter filmen. Fick även ett sms från england där det stod att dem skickat mina produkter från E.L.F nu så hoppas jag får dem innan helgen så man kan testa :)

Ikväll blir det som sagt vad bio, en skräck thriller eller vad man ska säga. Hoppas på att den är sjukt bra! vill ha lite gåshud när jag är där :)

Ha det!



Addicted


förkyld halsont plus pollen..

I morse när mamma väckte mig (jag visste inte om min mobil skulle ställa om sig själv eller inte) så bestämde jag mig för att stanna hemma, är genom förkyld pga av pollen och antagligen lite pga att jag varit på en förskola där barnens näsor rinner väldigt mycket. halsen gör lite ont oxå så jag tyckte synd om mig själv å bestämde att jag skulle ligga kvar under täcket och krya på mig lite. Jag jobbar i morgon nämligen oxå och då kändes det bäst att ta det lugnt idag. Börjar 7.30 och slutar 15.30

Nu ska jag kolla vad det blir till mat.

Dagens fråga

Vilken film genre är din favorit?

är det komedi? drama? action? skräck? krig? thriller.. tell me! vilken genre passar bäst in på dem filmerna du väljer

i mina lurar

Lite av den musiken jag lyssnar på just nu i ipoden å så... lyssnar på mkt mer men orka lägga upp alla låtar hihi


flipsyde - welcome to hollywood


flipsyde - state of survival


alexandra burk - bad boys


Jay Z ft Rihanna & Kanye West - Run This Town

handlat lite mera

Idag har jag handlat inne tofflor och foppa tofflor på skopunkten, inne tofflor för det behöver man när man jobbar på en förskola och sen foppa för att mina andra är lite små trasiga.

Sen handlade jag även nya hörlurar till min ipod för dem andra vart det glapp i, och jag måste lyssna på musik när jag går ut, åker buss och sånt annars blir det as tråkigt ju!

Sen handlade jag två nya filmer oxå, kenny starfighter och baksmällan. Roliga filmer hihi

Hoppas på att vänner boxen och Harry Potter filmen kommer på måndag oxå.

På måndag förresten ska jag gå på bio oxå med Tine, har jag sagt det? vi ska se shutter island, hoppas på att den kommer vara grym!

Bounty hunter kommer ut om 3 dagar oxå det får ni inte missa!!

Anki tipsar

Idag känner jag för att tipsa om en blogg som är ny.

Bloggen tillhör min fina kusin Urban som är en väldigt vis person.

Hans blogg hittar ni på nennesworld.blogg.se eller så trycker ni här

Hans blogg handlar om viktiga saker i livet, om olika syner på saker och även mycket om Gud. Väldigt bra blogg som jag rekommenderar starkt! kika in där, jag tror du kommer gilla den.

plus att han har en sjukt snygg design hihi


New Moon.. Team Edward lr team jacob?

Glömde berätta att igår när jag var ute å shoppa gick jag förbi hemma kväll för att se om jag skulle hyra nån film, hittade då istället en new moon poster som jag kunde köpa, hihi, så nu har jag införskaffat mig en sådan. Tyvärr fanns det inte hela new moon poster film grej utan de va antingen bella, jacob eller edward på, och självklart fanns bara bella kvar men jag tycker hon är finast på sin poster, om jag ska vara ärlig. För Jacob tycker jag bara ser ut som ett intryckt babe face på en 12 åring, Edward tycker jag är snygg i filmerna i! men inte när han är på twiligt posters och sånt för då ser han verkligen vit pudrad ut och skitinödig. Kanske bara jag som tycker det men han ser ut så i mina ögon när man ser honom på bild när han är "edward" när man ser rob däremot på bild ser han inte ut att behöva skita. Då är han bara snygg hihi...

Kom på att jag har inte frågat mina kära läsare en viktig sak är DU team Jacob eller team Edward?


Jag själv är helt klart team Edward han får gärna bita mig i nacken :P


om några timmar

Imorgon (lördag) så kommer jag ställa en STOR fråga, det får ni inte missa för jag vill ha just ditt svar!

pollen

Herregud vad näsan kittlar, nyser typ hela tiden och ögonen svider, vilket verkligen betyder vår nu. Jag älskar våren men efter ett tag vill jag ha sommar just pga Pollen. Det är inte kul att ständigt gå runt och vara förkyld, kladdig i ögonen och så. Tummen ner på det.

Är nån av er läsare oxå pollen allergiker? har ni känt av nått än?

sagts vid familjen olssons köksbord

Vi pratar lite om nått om kaviar kommer inte riktigt ihåg. paus

Jag: Hur utalar dem amerika här nere?
Min Bror: (med amerikans utala om man kan kalla det de) Kaviaaar

Gap flabb

HAHAHAHA

Nu tycker ni kanske inte detta va kul men det var sjukt kul när det hände

Våren är här på riktigt!

I Karlskrona är det vår nu! Jag var ute på promenad å trodde jag skulle smälta bort i solen, vart jätte varm! sen börjar jag känna av näsan å att de börjar små kli i ögonen nu oxå vilket betyder vår för mig! :D

så nu sitter jag i min fåtölj med fönstret öppet och njuter..

För en stund sen ringde förskolan mig och sa att dem ville ha mig där måndag-onsdag eventuellt på torsdag oxå men de berodde på hur mycket barn det skulle va då. Jätte kul tycker jag, det känns ljust ut i mitt liv nu, väntan är verkligen över.

en sak som gör mig irriterad

Är när man står i en matvaruaffär och står vid kassan och den framför inte lägger upp den där pinnen som avskiljer hennes/hans varor med mina. Dem står där och väntar på att deras varor ska bli klara och skiter totalt i att jag kanske vill börja med att lägga upp mina, och så ska dem varenda sketen gång stå i vägen så jag inte kan lägga upp den själv!! Detta gör mig as irriterad och sjukt sur! så till er alla lata skitar som inte lägger upp eran avskiljs pinne HUR SVÅRT KAN DET VARA!!!?? Det är ju bara att lyfta på armen ta tag i den och lägga upp den på bandet!!

Ibland brukar jag faktiskt säga ursäkta mig (lite bitchigt) och knuffa lite på dem å ta pinnen själv. så det så

Shoping

Nu är jag hemma från min shoppingrunda, det gick på några hundra men de var jag värd, jag vet att jag borde hlla massa på pengarna men jag ville fira lite för att jag har fått lite vikarie jobb, och för att jag har inte shoppat så jätte mycket kläder på sistonde.

tog kort på det jag köpte


Beställde precis hem vänner boxen oxå, den kosta 1249kr de e en del pengar men jag fick lite av mormor och morfar så jag ser det som en present från dem. de va 37% rea. Och jag ville verkligen ha den boxen jag älsakr vänner och 10 säsonger för det priset är inte så farligt!

hello

Idag har jag jobbat 7-15.30 blide inte till 14 då en av dem som jobbade blev sjuk. Gör inget för mig, plånboken blir glad :D

Idag ska jag bege mig på en promenad, de får bli en promenad över stan för mer orkar jag knappt. Får se om jag tar en extra runda undertiden..

Mitt mål med stan blir att hitta ett par tofflor som jag kan ha som inneskor, har inte hunnit köpt några än så nu idag när jag har lite ork och inte apa ont i huvudet ska jag gå och kolla efter såna. Ska oxå kolla nån ny vår klädsel maybe, kanske köpa en ny tunika eller så, vi får se.

Nu ska jag försöka resa mig upp och ta mig ut, men först ska ja nog ta en macka.

Ni ska väl äta våfflor idag?

sorry för det fula ordet i slutet

Cause I'm doing things that I normally won't do
the old me's gone I feel brand new
and if you don't like it fuck you



2 av mina bästaste kompisar!! millan å carro <3

onsdag

Idag började jag klockan 7.30 va sjukt död när klockan ringde imorse 05.45. jobbade iallafall fram till 15.30 och nu e jag hemma med tok huvudvärk å e ilamående med en pepsi max.

Sitter å snackar med bästa vännen, fin person de! bästa vännen heter millan... i löv her väry mötch!
vi sitter som vanligt å snackar skit och sånt hahah skoja, eller? hhaha

nu orkar ja inte skriva mer, hörs!

inte som jag trodde

Okej denna dag vart verkligen inte som jag trodde den vart mycket mycket bättre än jag trodde. För er som läste förgående inlägg fattade nog att jag inte va så pepp på denna dag. Men sen hände nått!

07.30 imorse ringer min telefon... väckt ur drömlandet svarar jag hallå

och gissa vad!

Det var en förskola här i Karlskrona som ville att jag vickade idag hos dem! 9-17 jobbade jag idag :D:D e jag glad eller vad ! mkt nöjd e jag och de blir ännu bättre, jag ska jobba imorgon och på torsdag med !!

imörn 7.30 - 15.30
torsdag 7 -14

Wiiiiie :D

Tidig morgon

Imorgon blir det upp tidigt, klockan 10 ska ja va hos optikern, fräsch och kry. Vilket innebär att ja måste gå upp innan nio vilket ja kommer få göra de närmaste dagarna usch!

Jag somnar nämligen inte på nätterna det är därför jag tycker de e pain in the as att gå upp innan nio, ifall jag var trött tidigare eller kunde somna när jag gick å la mig skulle de inte va lika jobbigt.

Efter optikern ska jag dra direkt till arbetsförmedlingen, där ja ska vara från 11-15 vilket innebär att jag får åka typ direkt från arbetsförmedlingen till viktväktarna i karlshamn vilket de innebär i sin tur att jag inte hinner äta lunch i morgon, och vi kommer hem runt 21/22 på tisdas kvällarna. vilket ni fattar nu så kommer jag vara döööö hungrig, kommer va sur som en ja vet inte vad och inte glad över huvudtaget, plus sömn brist. Jag ser inte fram emot morgondagen, jag vill hellre lägga mig under täcket och sova förbi tisdag.

Det enda positiva är väl optikern att jag nu antagligen kommer få se ordentligt igen och slippa huvudvärken jag har varje dag, för jag ser nada med mina glassögon och denna gången blir det månadslinser istället för glajor.

Ja e redan lite små tjurig hur kommer detta sluta...

Bra början

Idag på förmidagen var jag och Bettan å stina ute och gick en promenix här bland öarna. Riktigt fint var det och härligt, Bettan e duktig på att dra iväg mig på prommenader ibland, själv e jag as kass på att ta tag i sånt tråkigt nog.

Sen när jag kom hem käkade jag lite food och sen satte jag mig helt ärligt i min fotölj och började PLUGGA teori, helt otroligt :) läste ett kapitel, landskörning, det är nog de kapitelet jag kan bäst egentligen, men men sen på torsdag då jag har lite fritid mitt på dagen ska jag plugga ett annat kapitel, får se vad det blir då.

Körkort here I come!

Nu tror jag att ja ska sätta gång en film å glo på. ha de bra!

bjuder på kanske inte en helt normal bild


the new movies

Nu ska ni få se vilka filmer jag har köpt hitills i år :)


Mobilinlägg har inte somnat än, e pigg som...

Mobilinlägg har inte somnat än, e pigg som en mört å kroppen o huvudet vägrar bli trötta. Hoppas ja somnar snart!


att välja

Jag tror jag precis gjorde ett val i mitt liv, ett val som kommer bli grymt men även as jobbigt.

Så nu måste jag verkligen ta tag i körkortet så jag kan verkligen göra detta. Får ju pengarna till körkortet snart å då har jag ju inget som kan stoppa mig, så nu behöver jag mest en stor fette smäll i röven som gör att jag kan börja plugga teori! har tröttnat på att ja e så sjukt dålig på de, har alltid varit när det gäller plugg.

Jag är en sån person som alltid har gjort läxan kvällen innan, pluggat kvällen/natten innan även i bland pluggat på bussen, eller i skolan samma dag som provet är. Alltså har jag sjukt svårt att ta mig i häcka å börja plugga, så kanske borde beställa tid till teorin för då skulle jag rå plugga dagen innan haha

Nu kanske ni får bilden av att jag var sjukt dålig i skolan å så, hade dåliga betyg men ikke de, ja va faktiskt ganska bra i skolan, ja e en sån där VG elev, inget geni direkt utan medel typ..

Som sagt nu får ni peppa mig till å plugga teori så jag kan göra detta val som jag har velat länge men har velat lite fram å tebax... så ni får lägga en kommentar här ibland å skriva plugga nu pucko inte sitta här hihi

oj va klockan e mkt, kanske dags att dra sig i sängs eller?

einstein gillade min blogg tillochmed

Fick en idolbild av einstein här om dagen, tänkte att ni kanske ville se


Jag vart så glad att jag började dansa



Jag var på stranden här om dagen med min älskling oxå, å han va så gullig att han målade två hjärtan i stranden på honom å mig vist va de sött <3


Jag kom på att jag har nog inte berättat för er hur tuff jag är irl, jag e en riktig bond brud för er som inte vet. Nu vet jag att många av er tänker jo men vist så är det ju inte. Men hallå jag har bild bevis, kolla in nästa bild så får ni se sanningen


Nu behöver ni inte tvivla längre

Jag som en avatar



millenium

Ska kolla reprisen snart av rubriken. Missade igår ju för jag var i Asarum.

Idag har det inte hänt mycket. Har mest tagit de lungt faktiskt har inte haft så mycket energi till mer.

De va nog de jag ville skriva ni kan få en bild å kolla på istället


Inköpslista

håller på att planera inköpet av 5 nya dvder, kom på att jag aldrig visa er hur många filmer jag har köpt hitills i år, men de får bli när jag hittar kamera sladden haha.


Idag är jag på bio humör, hoppas nån vill följa med ! :D

Nu har ungdomsmötet börjat, kul men segt. ...

Nu har ungdomsmötet börjat, kul men segt. Längtar hem, vill sova!


Jag blev ägg lite för mkt, haha men tillsi...

Jag blev ägg lite för mkt, haha men tillsist blev jag tupp haha. Vi leker lekar, nu väntar vi på grillade hamburgare


e som de e. Jag kanske bloggar lite till ...

e som de e. Jag kanske bloggar lite till under dagen, vi får se :) ha en bra dag!


Nu sitter jag i bilen snart påväg till kar...

Nu sitter jag i bilen snart påväg till karlshamn för en hel dag med kyrkan där. sorry för den lilla texten när man mobilbloggar lite irreterande men de


trött?

känner mig lite små trött, inte jätte trött bara påväg till att bli trött. hmm.. imorgon blir de upp någelunda tidigt, baajs ja vill sooooova!! vaknade i morse av att blåsan höll på att sprängas i bitar de va bara att gå upp. Gick å la mig sen igen men då började magen kurra så då gav jag upp, livet ville helt enkelt inte att jag skulle sova idag. task mört!

imorgon blir det iväg till karlshamn, en heldag blir det, e inte alls pepp just nu men måste komma iväg vara lite social med friendsen ju, var ett tag sen jag träffade dem nu. Aja bara bita i kudden å palla morgon dagen.

Nu ska ja borsta gadarna sen sova, i hope. hoppas man inte får sån där jobbig trött-läggersigisängen-pigg, de e juas jobbigt när sånt händer! å det händer mig lite fööör ofta. aja godnatt iallafall

Nu kan jag mobilblogga yäy!! Amanda är här...

Nu kan jag mobilblogga yäy!! Amanda är här, vi kollar så ska de låta sen blir det new moon


Titanic i 3D

Läste på sfs hemsida och aftonbladets nöjesblad att James Cameron tänker göra titanic i 3D som beräknas komma ut våren 2012. Ifall det blir så kan jag lova att jag tänker gå på den, fatta va coolt! as fränt ju!

Nån mer än jag som vill se den i 3D??



tryck på bilden för att komma till artikeln

Nya filmer denna vecka

Varje vecka typ så kommer det ut nya filmer på bio lika så på DVD så jag tänkte jag skulle berätta för er några filmer som har premiär denna vecka :)

på bio:
Änglavakt vilket är en svensk ny film med Michael Nyqvist. Jag vet inte så mkt om denna film, ja är inte så jätte hajp på svenska filmer tyvärr, kanske borde bli bättre på såna? iallafall ifall du vill ha mer info om filmen kan du antingen gå in på sf.se eller deras egna hemsida www.anglavaktthemovie.com/

From paris with love en action film  med John Travolta, såg trailern till den här när jag var på Remember me, verkade galen, rolig och lite weard, tror den kan va ganska bra, eller total kass. Vet inte men jag brukar ha känslan när Travolta e med att antingen e den bra eller kass.

DVD

New Moon kommer ut den 20 mars,a lltså imorgon idag landade den i min brevlåda, en dag förtidigt, men mig gör det ingenting haha. För er som inte vet vad New Moon är för film är det andra filmen i The twilight saga. Edward gör slut med bella och drar, Bella börjar umgås med Jacob som har lite mer än bara vänskapliga känslor för Bella.
För er som inte vet va "the twlight saga" är över huvudtaget måste nog ha somnat i ett år eller så, iaf det är 4 böcker som nu kommer ut på film, Twilight kom först och nu kom New Moon. Eclipse den tredje filmen kommer i Juni i sommar :) Filmerna handlar om Edward som är en vampyr som förälskar sig i Bella som är människa, filmerna o böckerna handlar om deras kärlek.

2012 kommer ut nu på dvd med, jag har ärligt nog inte sett den, fy på mig, så jag får nog gå och hyra den en dag och kolla på den.

Vad min blogg ska handla om

Nu har jag bestämt att jag måste ha enb handling på min blogg, eller en sak som är huvud grejen lixom. Jag har självklart valt Film då jag älskar film, jag kollar mkt på film och jag köper mycket film.

Så nu framöver (hoppas jag) så kommer min blogg i sitt stora hela handla om film :)

idag fredag

Hej idag ska ni få en redovisning om hur många filmer jag köpt i år så här långt, sen ska ni även få veta hur mkt bio det har blivit hittils.

Idag här hemma vankas det ommöblering på mitt rum ska försöka få in tvn på ett bra sätt, vi får se hur det går haha

Roliga bilder

Hej som jag lovade igår så ska jag ladda upp lite bilder jag fixade med igår, hihi jag hade nog lite för kul iallafall här kommer några av resultaten











imorgon

imorgon kommer det upp lite roliga bilder här. kolla in då så får ni se. nu ska jag sova, natti natti!

bilder från örebro




The grudge 3

Hahaha såg precis att the grudge 3 finns haha, det hade jag ingen anning om. Den kom ut 2009 någon gång. E det nån som har sett den?

Jag kollade nyss på trailer och kunde inte låta bli att skratta, HAHAHHAHA, e det seriöst nån som är rädd för henne längre lixom?? hon e ju så oläskig så det blir roligt. Jag tänker iallafall inte se 3:an inte för att jag inte vågar utan för den kommer vara sjukt dålig, så ett film "not" tips till er, se den inte! det finns ingen möjlighet att den kommer vara bra, kolla trailern om ni vill, ni kommer bara skratta haha.

mina nya filmer

nu lägger jag ut trailerna på dem filmerna jag köpte, några e lite nya å några har några år på nacken.

första filmen:
The haunting in connecticut



andra filmen:
Den svarta dahlian


tredje filmen:
saw IV


fjärde filmen:
The Unborn


femte filmen:
Rovdyr

upptäckte när vi kom hem att det var en norsk skräck film, gillade framsidan förhoppningsvis e den bra hihi

i karlskrona

Nu är jag hemma i Karlskrona igen efter en vecka i Örebro. Veckan har gått alldeles för fort å jag kommer sakna mina fina vänner massa för nu tar det nog ett tag innan jag kommer ligga och skratta i en soffa med dem igen.

Jag har köpt lite nya filmer å så som jag ska visa er lite senare, sen ska jag oxå under veckan försöka få upp veckans film tips.

Har jag pengar över efter att jag har betalt cdon räkningar så ska jag flörta in mig på kanske en bio film :)

hittade bilder på leas dator



helg

Nu är det helg igen :) å ikväll är det melodifestivals final. ett måste för mig som e melodifestivalsnörd.

Igår var vi på bio. det vart remember me, som får en 4a av mig, väldigt fin film!
sen såg vi percy jackson vilket oxå var en väldigt bra film så den får en 4 av mig med :)

kommer nog en bättre veckans film om dem senare :)

i torsdags så var jag å hämtade kusin barnen sen var jag hemma hos dem till sena kvällen, kusinen å jag gjorde kladdkaka, eller urban gjorde en as godkladdkaka å jag kollade på hihi, eller jag läste i deras kladdkakae receptbok, och snodde massa recept s¨å nu ska det bakas kladdkakor :D

vet inte vad ja ska skriva mer haha, lea å lisa e på barndop så ja e all alone i deras lägenhet så då passar ja på att blogga å facebooka :)

ha de bra!

biio igen

Hej, var på bio igår med Lea, vi var på avatar som sagt. och den var as bra!! :D lite lång å så kanske men väldigt bra ananrs, snyggt gjord oxå kan man verkligen säga!

Idag hade vi tänkt gå på bio igen men den gick för sent o vi ville inte åka taxi igen eftersom vi gjorde det igår så det blir bio på fredag igen istället. Då ska vi se filmen remember me och percy jackson filmen :) ja vet 2 filmer på en dag men såna e lea å jag hihi :D

Just nu funderar lea o jag att åka upp på stan å hyra film eftersom de inte vart nån bio, så vi drar nog iväg med bussen snart. får se vilka filmer det blir :)

I måndags var jag på marieberg med mina fina vänner tessan, millan å sanne handlade typ inget vart bara en "tunika" från gina som var fin, den e vit med svarta ränder, riktigt skön faktiskt.

Imorgon ska jag åka och hämta mina små gullungar på förskola och skola, sen ska jag bara umgås med min kusin o hans fru å så kort felica å emelie :)

Nu får ni ha det så bra, nu vet ni iallafall vad jag håller på med :)


<3


biiio

ikväll blir det bio. avatar ska jag se :)

I örebro

Hej folket nu e jag i Örebro. Ikväll blir det andra chansen. Fast inte på conbemtum arena utan i soffan hos familjen Åkesson. På eftermiddagen idag ska vi hem till min kusin med familj å fika, alltid lika kul att träffa dem. Imorgon ska jag hem till lea, me like och i morgon natt blir det oscarsgalan. Jag kommer vara sjukt trött på måndag men de gör inget tycker ja hihi nu ska jag va lite social igen ha det gött!

Mot Örebro

Hej tänkte bara berätta att jag o familjen åker till Örebro i morgon vilket kommer innebära kass bloggning från min del. Vilket det hat varit ändå dem senaste dagarna haha.

Tänkte passa på att film tipsa lite fint innan jag åker, för er som gillar musikaler så finns ju filmen RENT, men den e ju lite för mkt spel film, men nu är det ju så att RENT live on broadway finns att köpa (ja vet inte om det går att hyra) Den kostar 129kr på cdon, verkligen värt att köpa kan jag säga. Riktigt bra 5 poäng av mig.

När jag är i öret ska ja såklart på bio. På fredag nästa vecka blir det remember me, och så kanske KANSKE vi ska se avatar vi får se.

sen ska de bli hyra film, träffa kompisar på stan, melodifestivalen å så. Och sen självklart på söndag natt blir det OSCRAS galan. Den sänds i år på kanal 9 live, tror galan börjar runt tre, men röda mattan brukar börja visas vid typ 12 eller så. För er nattugglor får ni alltså inte missa det :)

Vet inte vad jag ska säga mer riktigt. ni får ha det bra, kommer nog skriva nått undertiden jag e i Örebro, det borde jag få tid till hihi

Ha de så bra !!

Ny hårfärg och vår



Mamma ville inte att ja skulle kolla bort från kameran, då överler jag i stället. bra va :P



tog kort på blomman mamma fick av sara. ja vet vad den heter kan bara inte stava till de haha