NY header

NU har ja gjort en ny header.. va tycks?

Jag skrattar idag



Ison & Fille - Jag Skrattar Idag





Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Lorentz & M Sakarias baby!




vi flyger högt över haven eller city
kommer aldrig tröttna på staden
så vi sitter o väntar på gröntljus i bilen
när vi sicksackar fram mellan höghusen
här i storstaden och jag bor kvar än en månad till
har ingen bostad sen


Lazee feat Apollo Drive - Calling Out





I''m calling out to you again
Wherever you are
I know you sometimes feel afraid
Wherever you are
Oh oh




Låtarna e inte nya i know men ville dela med mig ändå hehe =)

snow patrol - Set Fire to The Third Bar



And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

bilder från stockholm
















streetdance trailer yaalll

Denna film vill ja se när den kommer, tror de va 16 juni om ja inte minns fel ;)

EMD sommarkryset live video

filmade emd när dem uppträde... om ni vill se kolla klippen under... lite jobbit bara att kvaliten vart skit men på datorn var den bra.. aja


Eurovision

Hej gu va många inlägg de blir i dag haha. Ja e lite sån, har mina ups and downs när det gäller bloggandet...

men måste ju nämna eurovision som håller på just nu, del final 2 då vårat land e med. Och jag måste faktiskt säga Anna var grym GRYM ikväll, från början så gillade jag verkligen inte låten! men idag ägde hon, så självsäker!

sen ska ja säga oxå, cypern var oxå as bra! vilken snygg röst.

så nu har jag sagt mitt ! :D

Till stockholm i helgen

Flygbolaget ringde precis å vi kommer iväg till stockholm! :D vårat plan skulle gått imorgon 7.15 nu går det en halvtimme tidigare ist... gosch vad ja kommer vara trött säger jag bara!

men kul ska vi ha, vi ska shoppa, gå på bio å gå på grönan!! kul va.. as länge sen ja åkte karuseller!

kanske ser nån kändis med. hehe man kan ju alltid hoppas

i am who i am

Lee ryans nya låt har så sjukt bra text. videon har oxå ett fint budskap. Även fast folk kastar skit på dig så är du fortfarande den nu är. du är stark att fortsätta.


otur eller vad??

Jaha nu har piloter bestämt sig för att strejka!! just när mamma å jag ska åka till Stockholm med flyg, blir man lack eller vad?? så himla irriterande! så nu får ni hålla tummarna att vi kommer med ett sas flyg imorgon ist!! håll tummarna people!!

This is it

en av mina favvo låtar just nu e this is it faktikt hehe... älskar de e mkt röst instrument i den hehe


Shopping

Testar lite av det ja shoppade när jag var i örebro/kumla i helgen. i like iiiiiit! as nöjd med en topp från rut m.fl. den e marinblå och vit randig.. sen köpte ja "kortbyx" leggings som ja kan ha till..

I lööööve shopping!!

När ja drar ut för att göra plånboken lättare tänker ja på millan å tessan, låter kanske konstigt men dem e mina stan kompisar i örebro.. Ja hängde alltid (eller nästan alltid) med när dem ringde eller messa "ska du med på stan?"... å vad ja saknar dem smsen

särskilt nu när ja sitter i mina nya kläder i min säng, snorig med en hög papper bredvid..

aja inte klaga mer hehe


helgen

I helgen drar jag och mor min till stockholm stad. Vi ska till grönan, shoppa och gå på bio... ha en mor å dotter helg helt enkelt.

De ska bli kul. fick min lön idag oxå. det vart fint i plånkan, vart typ 2000 mer än ja trodde de e ju alltid bra :D

Hoppas allt e  bra med mina läsare. Nu ska ja kolla till maten! ciao

han gick till dem fjärran jakt markerna på ett kors.. asså med andra ord han dog

haha älskar filippa bark.. särskillt detta klip hehe


jag



Idag har jag jobbat.. 8.30-16.30 i strålande sol... de va 30 grader i skuggan en stund sen låg de på ca 25 grader i skuggan.. Alltså de va sjukt varmt. ja klagar inte ja e nööjd! min kropp däremot fick för sig att den e en kräfta eller nått för mina armar e rööööda och fejan med för den delen hehe..

Imorgon bär det av till skeppsås till faster och sen blir det kumla till mormor
fast först ska ja jobba till 16.30 imorrn så de blir att hoppa direkt i bilen. Så packa borde jag göra typ nu.. men snart e de mat, så ja väntar på den först.. tjoddello

Jordgubbe


Planer för helgerna

Hej kära bloggen, hur är läget?

I helgen som kommer nu ska jag till Kumla, vadå kumla va e de för by?? jo kumla ligger en liten bit utanför Örebro, en liten liten stad kan man säga. I Kumla bor min mormor och morfar och nu är det så här att mormor fyller år på fredag och det vill ju vi i familjen vara med på att fira!

Fast vi kommer inte upp till Kumla förens på lördag lunch pga att jag och min bror jobbar på fredag så blir det väldigt sent om vi ska åka dit direkt. Jag slutar nämligen 16.30 den dagen...

Helgen efter det sen (morsdag helgen) så åker mamma och jag till Stockholm på morådotter resa typ, vi ska gå på stan och bio, sen blir det antagligen en tur till grönan också, har faktiskt aldrig varit på grönalund!! Min familj är en liseberg familj och så har det lixom alltid varit hehe så grönan e nått nytt för mig faktiskt.

Denna helg har det varit besök från kusinen Urban med familj, det var riktigt mysigt tycker jag. dem kom på torsdag lunch och åkte lördag lunch. På den tiden hann vi med en tur på stan, måla, bio, tält kalas och spela spel. Alltid lika kul när man träffar dem.

På lördag kvällen hyrde vi film, eller filmer rättare sagt, det blev 4 stycken haha
det var följande för er som undrar
* Adventureland, den nya med ryan reynolds och kristen Stewart. Filmen var bra tyckte jag, en 4/5 får den av mig faktiskt.
* Borta bäst hemma värst rolig film, skrattade mycket i den hehe 4/5
* The hurt locker den filmen vann 6 orscar i år bla för bästa filmen och bästa regi. filmen handlar om Irak kriget, filmen var väldigt bra, kanske lite smått seg för min del men såna här filmer kan ju bli så ibland. Men även denna får 4/5 av mig
* Law abiding citizen Det var en spännande film, jag tyckte om den, lite smått hemsk story men i verkligheten finns det ju hemska saker. 4/5 får den med.. haha ja vet alla fick samma men de va så bra men ingen av dem var lixom en woow film.

Hoppas ni har haft en bra helg oxå!

lee ryan

på tal om pojkband i förra inlägget haha så kommer ju Lee ryan från blue ut med nytt album senare i år, tror det var oktober eller nått sånt, och jag kollade på hans senaste video på youtube och den va pretty goolyssnad tycker jag :D

lyssna själva


Är alla pojkbands ryckten sanna!??

Okej jag är lite smått i chock just nu, skum grej att vara i chock för men ändå...

Förut har jag försvarat pojkband, förr var jag ett stort, STORT pojkbands fan, nu har ju dem flesta av dem jag lyssnade på splittras förutom westlife (som vart snäppet sämre när min favvo sluta, brian mcfadden, men dem e fortfarande gryma!)

Okej vad är det jag har försvarat? Jo dem flesta säger ju, som inte är fan av pojkband, att killar i pojkband är bögar. Nej det är dem inte har jag alltid sagt, tänkt varför ska det vara så bara för dem sjunger i ett pojkband?? Men efter idag så kan jag inte riktigt försvara det till hundra procent! för seriöst alla pojkband har en homosexuell medlem eller en bisexuell.. jag skämtar inte, alla dem pojkband jag lyssnade på (westlife, blue och nsync) har en homosexuell medlem eller en bi. Westlife har mark som kom ut 2005 som homosexuell, 2006 kom lance i Nsync ut som gay och förra året kom Duncan james (????? det e han som chockade mig toootalt) ut som bisexuell.

Så i mina ögon nu verkar det som att alla pojkband har nån som kommer kliva ut ur garderoben förr eller senare...

ville bara säga det..


duncan james

arvidsson

familjen arvidsson är här. vi har kul :D:D

bääääästa reklamen !! daah


studenten 2009

Lite bilder från mina student kort






comviq dödsmaskinen

Hahaha ja älskar den reklamen.. så ja måste lägga upp den här tihihi


v.19

Jaha då har vi påbörjat vecka 19 detta år, vilket betyder att de är 33/34 veckor kvar av det här året. helt skumt.. om ca tre månader har jag bott här i ett år. 365 dagar (Five Hundred Twenty-Five Thousand
Six Hundred Minutes) aa detta e ganska meningslöst inlägg för jag kände att det var ett tag sen sist nu.. Jag har lixom inget att skriva om just nu.. inte så mkt intressant. Denna vecka däremot kommer det hända lite grejor..

Idag jobba jag 7.30 - 15.30
Imorgon jobbar jag 8.30 - 17
onsdag jobbar jag 12-16 (brukar nästan alltid bli mer än de haha)

Torsdag kommer min käre kusin hit med familj, a dem åker till lilla oss här i Karlskrona från Örebro, e de inte underbart! Ska bli toppen! hoppas på spelkväll helt klart! det är alltid lika roligt när Olsson familjen möter familjen Arvidsson i spel. en upplevelse helt klart!

några bilder från valborg







HAHA jag vet de e typ bara bilder på mig, men jag måste få deras godkänande först :P

dear john

Gick in på sfs sida för att se om man kan boka biljetter till dear john som skulle komma ut 7maj. då ser jag att dem har skutit upp datumet! till 4 juni!! nu måste jag vänta ännu längre tills jag får se den. rackarns...

i helgen blir de bio, Terror på Elm Street blir det med tine :D

1 maj

Igår.. var ska jag börja haha en underbar kväll!

Kvällen började att jag drar till carro för att möta upp millan å carro, tror ni inte dem går runt med en megafon MEGAFON!! och ropar efter mig på gatan!! så himla underbara dem är dem där två. fina fina underbara vänner!<3

Sen började vi grillning av fläskfile och kyckling (majskolv som aldrig blev klar för stacakrs vegis lenne haha) till det blev det klyftpotatis och beanäs sås. mummms!

Linnea (lenne) och mickis hade då anlänt!
sen blev det lite drickande för att sedan dra vidare till frimis (dock utan carro) frmis var... hur ska jag säga.. dött! eller inte dött utan de fanns folk men inte så mkt att man kände att man ville dansa eller mingla lixom. Vi bestämde oss för att dra vidare i natten mot satin.. de kan ju inte bli sämre lixom.. På satin var det mycket mycket mer drag, vart mkt mer dans, trevligt folk :D...

vid 2 när krogen stänger i örebro drog vi ut, rinde taxi.. drog massa MASSA ;PppPPpp skämt..

Taxin kom, haha denna taxi resa asså, den va sjuk,  Taxi chaffören var galen, inte psykiskt galen men han drog genom Örebro i 130km/h (jag skrev inte fel! de va mellan 120-130 hela vägen!!) vi drog förbi statoil och sen in i baronbackarna med en väldans fart.. millan å jag sa iallafall om vi dör nu, dör vi iallafall tillsammans haha...

Sen vart de lite små sömn och snack i soffan, av med smink och sedan hopp i säng vid runt 4?? kanske hlav 5.. vaknar tidigt, ligga å dra sig... sedan drar jag och millan ut på lenne å mickis balkong i solen, millus blev brun! hur snavbbt som helt, solen tog verkligen...

Iallafall för att sammanfatta kvällen å natten så var den helt sjukt underbar, saknar verkligen våra crazy nights ibland, blir till 90% alltid lyckade! helt underbart... hade gärna haft med finaste tessan oxå men hennes praktik gick i förhand hihi bra de!

hoppas eran valborg helg har varit lika bra som min!

idag har de blivit utöver sol på balkong, en virrig angelique som letar efter en busshållplats, så har det varit mys på brickebacken balkonegen i värmen, potatissallad och kött och kycklingtallrik :) nu på kvällen har det blivit mys framför humorgalan och lite andra små serier..

Imorgon kommer jag umgås med linnea, vilket jag inte har gjort än, eller vi har ju varit med varandra men inget ensamma vilket kan behövas ibland lixom...sen runt 18 tar jag tåget hem, är hemma runt halv 12...

Ha det!

valborg

Igår vart en as bra dag, vi hade så sjukt kul.. vi dansade shela tiden, sjöng (läs skrek) halsarna av oss till gamla goingar på övervåningen... helt fantastisk kväll.. förutom att en kille drämde till mig i nyllet och en annan spillde ut hela ölen över mig, kan säga att mina kläder luktar inte kardemumma...

Nu sitter jag själv hemma hos lea, lea å lisa är iväg för att träffa deras mormor. Så nu sitter jag här å ska fixa iordning mig för kvällen snart. De blir att dra till bästaste carro med bästaste millan å ha middag och film mys kväll :D det finns en risk att vi drar ut oxå men lite hoppas jag på att de blir bara carro,. ska bli så himla mysigt å så ju !

Hur har eran Valborg varit?

justde glömde säga att jag snubbla i leas trapp i går så ramla ner för hela betong trappan gjorde en piruet och hamnade på ARMBÅGEN!?? hamnade rökt på den där knölen som finns där, jag kallar den för cp-knöllen men så ska man ju egentligen itne säga men men.. så idag kan ju inte rätta ut armen ordentligt å jag har ett rivsår där.. men så kan de gå jag ahde ju kul än då hihi

vart lite små gnaffs igår på slutet vilket gjorde att vi delade på oss så kan de gå, menn vi alla hann med bussen på slutet ändå :D med två cheeseburgare å en liten dricka..

Nu ska jag fixa mig lite, fräcsh upp mej lite, de blev en hård kväll...

Ha det bra!