trött

känns som det var ages ago sen ja fick sova ut ordentligt, sova ostört tills man vakna av sig själv lixom, de e typ 2 veckor sen...jobbade idag och yesterday, jobbade inte heldag idag så fick sova lite mitt på dan typ... imorgon blir det jobb 7.30-15.45... tidig morgon så blir kolla på idol göra sig klar för säng å sen sova på en gång..

Det e verkligen höst typ nu, mörkt på morgonen, grått ute.. blåser som in i helavetet, blåser omkull typ...

ville bara uppdatera lite, jobbar mest så har inte så mkt att skriva om hehe.. ha det!

some videos

Har rätt tråkigt just nu så sitter och nördar framför youtube, söker på videos... har pepsi max på bordet brevid så helt fel är det ju inte.

här får ni lite videos ni med kan looka på om ni har tråkigt...


första videon på 4 åringen som var med i american got talent... bästa e när dem frågar är du från New York, hon svarar Im from america... så söt!


Nästa video från american got talant med.. 11 åring men sjukt bra röst!! rysningar!


inget å skriva om då får ni bilder :)


inte så bra

Har inte orkat blogga. Har vart rätt nedstämd, en vän till mig dog tisdagen den 21 september. Vi var inte jätte nära vänner men vi var vänner. Vi bodde i England 3 veckor, 3 veckor i mitt liv jag mådde väldigt dåligt pga en hjärnskakning och hon var där och stöttade mig och muntrade upp mig. Hon är en person som alltid var glad, väldigt snäll och ödmjuk! Hon lämnar en stor saknad efter sig och en stor sorg, ens tankar går till hennes familj och nära vänner.

har legat och tänkt mycket på kvällen och dagarna, har lixom inte riktigt förstått det. Kan inte förstå att hon är borta, det är nu man tänker på att man skulle ha umgåtts mer än vad vi gjorde, vi snackade inte alls mycket efter gymnasiet. Men Maria kommer alltid finnas i mitt hjärta för det hon har gjort för mig! vi ses sen igen! Vila i frid Maria! du är älskad och saknad!!


bomben höhö

Jobbat idag å i går o imorgon ska jag jobba med hehe... e fortfarande sjuk.. men känns som de börjar att kanske ge sig nu, hoppas jag iaf... känns inge kul att hosta hela sketna tiden lixom.. så håll tummarna att den flyttar snart...

Håller på att kolla idol.. sen blir de kanske sängen... e inte trött men vill inte va trött imorgon på jobbet.. men de kommer ja säkert va ändå hehe.. men ska försöka somna tidigt ikväll...

Sätt klart gröna milen ikväll, började igår.. den va inte som ja trodde den skulle va.. trodde den va mer verklighets aktig än den var... men den va fortfarande väldigt bra!

Nu får ni lite bilder att glo på ist :)





fick en påminelse

hej hej hej hej... ja vet fy va drygt att denna blogg inte blivit skriven i på ett tag haha har vart sjuk e sjuk har jobbat å så.. har egentligen ingen jätte bra ursäkt förutom att motivationen har varit gone...

Iaf senaste veckan har jag jobbat på förskolan (dagiset) har vart jätte kul att komma igång å jobba igen :) har haft dem minsta dem på 1-3 år.. så himla söta e dem!!!

Sen har dem små barnen smittat ner mig med som de brukar bli när man jobbar på dagis.. så i fredags efter jobbet vart ja sängliggande med feber å tyckte synd om mej själv hehe... i går kom ja på benen en stund för att ta mig till apoteket.. sen vart de snacka med lea i typ 7 timmar haha.. vi kan babla vi hehe...

Idag har ja röstat.. kände mig as vuxen hehe.. säger däremot inte vad ja rösta på för folk kan va ganska taskiga i sina kommentarer då å de vill ja inte.. men kan säga att ja inte röstade på sverige demokraterna...

nästa vecka blir de lite jobb oxå.. bloggar lite mer dåå ciaaoooo

tummen upp


nu e de på g

Hej svejs ska försöka uppdatera bättre nu :D

mormor o morfar är på besök i kalleskrona skoj skoj!

Bror fyllde år i tisdags grattis igen. av mig fick han little britain dvder.. roligt roligt

vet inte just nu va ja ska skrive... men de kommer de kommer..

I morgon blir det jobb 8.30-16.30 klockan 17 blir det ungdoms kick off så de blir tajtit där...blir borta hela helgen så förvänta er ingen uppdatering då hehe... vi hörs!