Kass uppdatering

Sorry sorry sorry! den kommer bli ännu sämre iaf en vecka framöver typ... men ska försöka få in lite inlägg nu å då! hoppas ni inte kissar på er av längtan! hehe ses!

How i met you mother


Minns ni pogramet... popstars?

Jag saknar popstars! minns ni det pogramet?? Det gick på 5an tror de började typ 2001 så var de några säsonger sen försvann de. Tycker faktiskt de va mkt bättre än idol faktiskt.. här kommer lite klipp för er som vill va lite nostalgiska




gött mos

usch e as trött har sovit som en stock i natt, så himla skönt. Funderar på om ja ska gå ut på en powerwalk eller nått. kanske ska vänta in mamma så kan vi gå tillsammans, hon kommer nog hemåt snart :)

Jag vill oxå bara skriva så här att när man har börjat träna så minns man hur skönt det är att träna!
Träningsverken som visar att man har tränat kroppen, all energi man har efter ett hårt pass! Känns som man vill springa ett varv runt stan efter de.. Och så känner man sig så himla bra!

Blir antagligen inte nån mer träning på friskis denna vecka, vi får nämligen fin besök av en Linköping bo (läs på östgötska haha) Så då vill man ju umgås med henne. Sen är sommarschemat fortfarande igång så då finns de inte så mkt pass. Men nästa vecka drar de igång då blir de träning för hela sverige :P



Hahaha älskar den här låten haha måste ses för er som gillar östgötska hehe e ju från linköping så man har ju typ snackat så här hahaha


neeej resväskan

Kom precis hem från att ha åkt 6 mil till Ronneby och tebax för mamma hade glömt resväskan där haha.. asså glömt den utomhus! haha så ja fick passa på att öva nattkörning, de e ju bra ;)

e de psyket nästa?

flöööömmm e ja just nu.. kom precis på att ja glömde ta chili burn till kvällsmaten så ska ta mig en macka nu å mitt knark, bjuder på dem här bilderna så länge hehe








Dålig uppdatering

Hej idag har uppdateringen varit på noll för ja har helt enkelt inte haft tid...
har ju fixat naglar shoppat för flera 1000 och gått på spa så då måste ju ni förstå att ja inte har tid med er eller hur?

HAHA nä nu skämta ja haha... ne idag har jag pluggat teori och så har jag vart på friskis och svettis en timme på danspass. Sen tog de en stund att ta sig dit å hem. Sen har ja tagit lång dusch har känt mig frusen idag, e hösten redan här??? var ju asa varmt här om dagen, aja så kan de va...

Har inte hänt så mkt intressant i mitt liv idag, kanske händer nått imorgon ;)

bjuder på en sommar bild från förra året


chili burn

hej svejs... började med chili burn idag alltså inte chili burner som många tror, inte de som paow går på hehe utan den dyrare! ja har ju lite mer stil XD haha

haha nejdå jag skämtar bara. Chili burn kostar 239kr för 60 tabletter. man ska först ta 2 tabletter 2 gånger om dagen i 14 dar sen 1 tablett 2 gånger om dagen.

kommer så klart skriva hur det går. vägde mig idag på morgonen så väger mig igen på tisdag nästa vecka på morgonen så får vi se om det har hänt nått :)


min nya jacka


bättre sent än aldrig

Haha såg nu att mitt mobilblogg inlägg från i lördags hade kommit upp i natt, så kan de va... Jag är alltså inte på 30års fest mitt i natten om ni undra :P

Idag ser det ut så här att ja ska dra med min mor upp på stan, varför säger man upp, i mitt fall e det faktiskt ner till stan.. hmm kanske ska börja skriva de ist ??

iaf vi ska dit och kolla på en skinnjacka som ja inte kunde bestämma om ja skulle köpa eller inte, tyckte den va as skön men va den snygg? hmm

fanns en as snygg på vera moda men ja har inte anorexia så dem kläderna kommer jag inte i, hehe ne man behöver inte ha de för att köpa kläder där, bara de att deras storlekar är väldigt väldigt mycket mindre än typ HM's eller lindex...

så de får bli å kolla på den på lindex.

Sen senare idag så ska jag hjälpa mamma på viktväktarna ska sitta kassör som in the old days, men nu har hon kassa apparat å skanner å grejer så nu blir de nog lite roligare..


den skulle ja vilja ha :)


Hann inte blogga innan 30 års festen blir ...

mms_img20922 (MMS)

Hann inte blogga innan 30 års festen blir senare idag


hörtig bullen nummer 1.. de e jag de

Hej bloggen, idag har de bara blivit ett inlägg (2 med de här) förstår att ni har saknat mig ;)

Idag efter att jag skrev mitt förra inlägg har jag snackat med lea på msn ett tag, sen skulle hon diska, så då messa jag Amanda om hon ville gå på stan. Det ville hon :) så stan blide det, köpte Chili burn så ska testa om de funkar, håller tummarna för billigt va de inte hehe, berättar så klart om resultatet här :)

Köpte även en oversize tröja på Hm, med såklart hellokitty på hehe och ett hellokitty nattlinne, de kan man ju aldrig ha för mkt av, eller vad säger ni?

Vi träffade på Bettan o co (pella å stina alltså med) å tog en glass på glassiären, alltid lika gott hehe

Amanda berättade att hon skulle iväg å träna på friskis och svettis ikväll halv 8, och fråga om ja skulle med. Det var medel puls pass, min kondis e inte på topp vill jag lova så ja sa njaa tror inte de. Vi skiljdes åt och ja gick hem å åt.

Satt hemma å tänkte näe ja ska ta mig i röva å åka på medel puls pass idag. Å i med de köpa ett halv års kort så ja börjar röra på fläsket ordentligt! då har ja ju betalt för de! så de så... Så nu e ja hurtig bullen number 1 så e de. Punkt på de.

Har ni haft en bra dag mina fina läsare?

grejerna ja köpte


Justin bieber va e grejen!??

Är det bara jag som inte förstår grejen med Justin Bieber? Vad är grejen lixom? han ser ut som ett barn som gå på mellanstadiet, hur gammal e han?

Han låter som att målbrottet har inte slagit ut, jag fattar helt enkelt inte grejen.
Jag tycker inte att han sjunger nått bra, vist de låter ju inte falskt men de e ingen röst som slår igenom. Dessutom e han inte ens söt, iaf inte i mina ögon, men de kanske e för man känner sig som en couger om man kollar på honom.

Kan nån förklara vad är grejen med honom??

00.51 23082010

Nu blir det sängen, men det e nått fruktansvärt varmt i mitt sovrum smälter bort snart. Tror delvis att det beror på datorn som strömmar ut varmluft just nu hehe... Hoppas bara ja kan somna i värmen och av det droppade ljudet i stuprännan utanför fönstret, som alltid gör mig fruktansvärt kissnödig hehe plus att jag kan inte sova med såna ljud. Får nog lyssna på lite musik först :)

Sov gott mina fina läsare!

ni nattugglor kan få njuta av lite roliga frukt musikal hehe


23.51

Ska man gå och lägga sig eller inte? är inte trött men ska man ta sig upp imorgon är det kanske bäst att lägga sig nu??

grät i slutet av filmen även denna gång, kan inte rå för det. Ni som har sett filmen förstår nog, ni andra borde se den för den är riktigt bra!

sova eller inte?

ska nog kolla runt på webbshopar för att se om ja hittar nått

imorgon ska jag nog köpa chili burners för att se om dem funkar. tjo hej!

Remember me

Nu har jag popat american best popcorn och hällt upp 0,5 liter vatten, nu blir det film!

Valde Remember me som jag fick hem förra veckan. stod och glodde in i hyllorna å såg den och kände "den ska jag kolla på"! Såg den på bio 2 gånger, tycker den har en väldigt fin historia och slutet är så mäktigt! gråter varje gång!

Hur många av er har kollat på remember me?

Nu är besöksrekordet slaget, coolt!!

dåligt väder dag idag

Idag har det ena stunden vart typ strålande sol, sen nästa stund har det regnat.  Hade först tänk att ja skulle gå ut på en promenad men vädret kan ja inte lite på hehe...

Så nu funderar jag på om ja ska kolla på en film ist.. men frågan är ju vilken jag ska välja hmm...

ska jag ta skräck? komedi? thriller? drama?
pearl harbour? green street huligans? the notebook? year one?

Hmm ja får ställa mig å glo in i dvdhyllorna så får vi se vad det blir!

Kommer nog upp sen hehe

BTW: naglarna vart turkosa med rosa prickar, orkade inte ta kort men e nöjd :)

BTW igen hehe om 3 personer till som inte vart inne på min blogg idag går in, slår jag mitt besöksrekord idag igen :)

Fångarna på fortet

Ni har väl inte missat att fångarna på fortet börjar imorgon?

Jag kommer ihåg när man kollade på de förr, när man va yngre hehe... Jag tyckte det var så himla spännande och man drömde om att själv få testa på att vara med. Alla gånger man har lekt fångarna på fortet med kompisar och på läger.

Jag tycker det är as kul att det kommer på tvn nu igen, men kommer det vara samma sak?
vissa program är till för att vara begravda i arkivet och man kan tänka tebax på dem gamla goa tv programmen som gick förr.

Det blir ju inte första gången Tv4 tar upp gamla program och floppar dem totalt, ibland känns det som dem borde hitta på nya idéer ist för att förstöra dem gamla.

Fast det kan ju vara så att det kommer va lika bra som förr och man kommer sitta slaviskt framför tvn.
Det ska bli kul iaf att se bloggarna som är med tävla, få se foki oretuscherad, se att hon faktiskt inte ser exakt ut som hon gör på sin "perfekta" blogg.

Tycker det är så sjukt kul att hon inte kan erkänna att hon snyggar till hyn och allt, man ser ju bevis på det när man ser henne i tv. Blondinbella och paow är mer äkta en hon. Det är iaf min åsikt, tycker hon e sjukt falsk, mer falsk än kissie för kissie erkänner iaf att hon photoshopar sina bilder.

Aja fångarna på fortet drar igång imorgon på 4:an kl 20.00 tror de va i ena laget (lag fortets mästare) Marie Svan, Isabella de Salareff, Magnus Samuelsson och Casper Jarnebrink. I andra laget (Svenska mästare) Malin Ewerlöf Krepp, Armand Kranjc, Susanne Gunnarsson och Patrik Sjöberg

Vad tror ni kommer det va bra?



nagel fix

Nu ska jag sätta mig å fixa mina naglar så dem blir lite snygga, vet inte riktigt vad ja ska hitte på men kommer säkert på nått som blir snyggt hoppas ja hehe...

Visar resultatet sen här i bloggen, om ja blir nöjd :P

hörs sen!

Vilken är din favorit film?


Sönday

Gomorgon allihopa :) hehe ja gick upp för ett tag sen men inte kommit på vad jag ska blogga om hehe, har fortfarande inte kommit på nått så vi får se var det här slutar :P

Ska snart försöka fixa en Dagens fråga, funderar på vad jag ska välja för en hehe...

Idag är jag verkligen söndags seg, ni vet som man blir ibland på en söndag. Veckan är slut, nästa vecka börjar snart aa söndags segheten helt enkelt hehe

kanske ska ta mig ut å fota lite, ta lite snygga kort, men måste ta pappas kamera isåna fall för min finns de inget batteri i, o jag hittar inte laddaren heller...

Nu ska jag kolla in lite bloggar se om jag hittar nån intressant :) nått tips?



Efterrätten vi åt i fredags på kräftskivan

Man kan bara älska den här låten!!!


Bruno Mars - Just The Way You Are





I dvd hyllan... skräck



..personal effect

Nu har jag kollat klart på filmen, asså den va riktigt seg, först tänkte jag stänga av den eftersom den tog sig aldrig. Men sen kände jag även att jag ändå skulle ge den en chans, man vet ju aldrig ibland kan de ju ta minst 40 minuter innan den tar sig lixom, men ne de tyckte jag inte riktigt att den gjorde. Så har du inte sett den så slösa inte pengar på den, iaf tycker inte jag det. Visst den har ju ett litet budskap om folk som har varit med om att en familjemedlem blivit mördad, vilket är väldigt hemskt, men den är väldigt trist för att man ska kunna kolla på den. Allt va lixom väldigt segt!

Nån läsare som har sett den? vad tycker ni om den?

Jag måste bara säga att ni läsare gör mig verkligen glad! Alla fina kommentarer jag har fått av er idag är helt underbara! Ni får en blogg kram av mig allihopa!

Har slagit mitt rekord idag med dubbla antal sen igår, så om ni alla går in på bloggen imorgon igen, å tipsar om min blogg till andra, kanske vi kan dubbla det igen? vad säger ni?

Nu när det är så många som tittat in vore det jätte kul och bra för mig om ni berättade vad som var bra med min blogg och det som är mindre bra/dåligt :) så jag kan förbättra mig!
vill ju att ni stannar kvar och läser hehe

Ska fixa lite nu med vad som finns i min dvdhylla, så det kommer nog upp om någon timme så titta tebax då :)

ps. om ni tycker på fliken "videos" under min header så kan ni titta på min och min kompis parodi på '2färjan - var är dörren" om ni såg den på tvn hehe

Tack igen!


helt sjukt

movie time :)

Nu ska jag kolla på film :) personal effects blir det. Har inte sett den förut så hoppas på att den är bra :)

Sällskapet till filmen idag blir italiensk glass, så sjukt gott!!

Nån av er läsare som ska kolla på film ikväll?


film å glass time :)

Dagens fråga



Har du inte hört den lyssna här först


Själv tycker jag inte den e speciellt bra, tycker den e rätt tråkig, inget jag lyssnar på iaf ;)

Dagens fråga igår vann We no speak americano som sommar plågan :)

Rätt svar

rätt svar på vem min favorit skådis var RYAN REYNOLDS :)



Svarade rätt först gjorde Agnes HÄR hittar ni hennes blogg

lördag lunch

Hejsan, skickade in ett mobil inlägg förut idag men de verkar som om det inte kom upp nått, så kan det gå hehe...

Hann inte blogga idag innan jag drog iväg på 30års fest, vart lite stressigt imorse, skulle duscha, leta present, hitta kläder å sminka mig så hann inte med bloggen.. Hoppas ni inte har väntat för länge :P

idag var jag som skrivet på 30års fest, Bettan min käre vän fyllde år idag så hon hade ferre perre. Solen glasade på rejält så tror faktiskt att jag fick lite bränna haha...

Virrade runt på stan i vid 12 för att hitta present till henne som mamma å pappa å bror min med skulle ge, tog en liten stund, min egna present (ville ge en lite från mig med) visste jag redan vad jag skulle köpa.
Skulle köpa såna där barn tatueringar eller vad det heter så det tänkte ju jag fanns lite roliga på BR men nej, ja tänkte de kanske skulle finnas med barbapappa på men som sagt, de hade dem inte. Som tur vad kom pappa på att partay borde ha det så vi gick dit ist. Dem hade inga speciellt roliga men det fick gå hehe så fick hon självklart lite pengar oxå till den hon ska göra på riktigt sen :)

Nu ska jag nog måla naglarna tror jag.....

Vad har ni gjort idag?


Mina nya jeans, baggy baggy


PS.

HAHA måste bara skriva in extra lite snabbt bara! jag hade besöks rekord idag :) tror ja iaf... tror inte så många har vart inne på min blogg innan iaf... Jätte kul tycker jag :) får försöka slå det rekordet imorgon (lördag) då ;) eller va säger ni? kan ni försöka slå det rekordet? säger inte vad det var men i morgon så får ni veta om ni slog det eller inte hehe...

hemma igen

Nu har jag kommit hem från kräftskivan.. De va inte helt fel med lite olika pajer gott bröd och kräftor :) var verkligen as länge sen jag käkade de faktiskt minns inte när de var sist riktigt typ 2 år sen kanske, kanske längre?? ja vet inte..

Asså är det bara jag som har lite problem när jag käkar kräftor att dem stirrar på en? haha kanske bara jag som är sån men det känns ju verkligen som om dem psykar en haha.. har svårt att äta dem ibland..

När ni äter kräftor, vad äter ni på dem då?


Jag äter de i ena klon eller vad man ska säga och stjärten... äter ni nått mer?

får se om de blir mer inlägg ikväll.. ifall de inte blir det så säger jag god natt nu hehe men ja e kvar en stund och svarar på kommentarer hade fått en hel del :)

imorgon kommer finns i min dvdhylla genre Skräck upp, det får ni inte missa!
ska försöka hinna blogga innan jag åker på 30års kalas :)


slänger upp några bilder på min favorit skådis :) Vem är det?? Den som gissar rätt först får en länkning :) lycka till!



KRÄFTSKIVA

Nu ska jag iväg å käka kräftor... älskar kanske inte de så mkt men de funkar, och oftast e det ju sjukt trevligt :)

Känner mig lite stressad nu hehe så får svara på alla kommentarer när jag kommer hem sen igen! :D

Ska ni hitta på ikväll då?

Ha de bäääääst! hörs sen

kommentarer :)

Oj va mkt kommentarer de blir.. ja älskart! :D kul att många nya har kollat in på bloggen de blir jag glad av :) hoppas ni stannar kvar :)

fortsätt kommentera vett ja :)

hittade en gamal bild på mig hihi



miss my långa hår! :D


Följ min blogg med bloglovin

Sommar plågor


angelico hehe

Gick in på min old blogg.. känns som ages ago men men ville kolla in hehe


lite bilder (på mig) från igår :)








Ikväller

Nu är det dags för pizza snart fredags pizza hehe... fick bli idag för imorrn ska vi på kräftskiva :)

Ikväll har jag hjälpt mamma på viktväktarna och sen gick vi på Robert Åkessons konsert vid fisken! Han va awesome! :D

Nu ska jag umgås lite å försöka fixa en grej med mobben hörs!

morrn morrn

Tjoo idag gick jag upp vid 8, va som en zombie kan man lungt säga... Har ni sett shan of the dead? kände mig som han ser ut i början haha... har ni inte sett shan of the dead och gillar roliga skämt parodier på skräck filmer ska ni se den, sjukt rolig film. Gillar man komedier överhuvudtaget ska man se den, inte läskig alls hehe...

Åter till i morse hehe... Vi har Robert Åkesson (hemsida) och hans ena son Lucas är här på besök, så vi tänkte att vi skulle ta färjan över till Aspö för att gå på museum. Så vi åkte med färjan vid 9 och gick och kolla på deras kastell (stavning??) och sedan åkte vi vidare till KA2 museum, där har dem massa gamla militär bilar, kanonen, vapen å annat spännande.

Tog färjan tebax vid 12 så nu sitter jag här å bloggar för fullt om vad ja gjort denna morgon hehe...

Vad som händer ikväll kommer lite senare så kolla in om ett tag igen :)




Jay Sean - 2012



Hoffmaestro - Highwayman




Journey - Dont Stop Believing

(Boyce Avenue piano acoustic cover)



Cascada - Pyromania




Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta





Oskar Linnros - Från och med Du


I min DVD hylla....



blondering here i Come

Nu ska ja dra med mamma så hon kan bleka håret på mej, bort med de mörkblonda i de å få det förhoppningsvist blont eller vad säger ni? :) hehe ska nog ta en före å efter bild så ja ser skillanden.. hoppas på att de blir skilland nu efter att ja duschat med silvershampoo några gånger :)

Hörs efteråt! tänkte att jag kanske senare ikväll lägger upp några filmer ur min dvdhylla här hemma. Ett nytt projekt här i bloggen... stay tuned! :D

Filmtips. Jatack.

Hej som dem flesta vet älskar jag att kolla på film, helst såna filmer jag inte sett innan :P har dem senaste dagarna tittat på dem jag har velat sett å nu står de stil hehe, så ni får gärna komma med filmtips så kan ja göra en recention av filmen sen efteråt här som ja gjorde förr med "veckans film" kommer ni ihåg de hehe, ska försöka dra igång det igen lite snyggare än de senaste blogginlägget som hamnade där hehe.. så kom gärna med förslag gillar dem flesta genren, dock in så mkt Science fiction men resten e ja öppen på förslag på :)

sen om det är så att nån vill ha en lite mer utförlig på dem filmerna ja skrev om i för några inlägg sen är det bara att säga till (kommentera) så fixar jag det. Det kan ju va nån därute som kanske vill se typ killers, å vill veta mer vad ja tyckte om den, eller typ A-team så ska ja fixa en bättre recention dem va ju bara lite snabba :)


Åh för att så många ska kommentera filmer här nu så belönar jag dem som gav ett förslag som jag väljer att titta på, på en länkning :D

ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera :P

Så vilken film ska jag se?

lea kommer döda mig hahaha 40 mil bort XD


Stolt!

Hej när jag var i örebro senast så bestämde sig min kusin hans fru Maria och jag att vi skulle tävla i vem som kan hålla sig längst från godis och snacks (popcorn e tillåtet) Jag vill bara tala om att alla tre e fortfarande med och jag är stolt över oss alla. I måndags var det 4 veckor sen som vi började, det är en månads tid vilket e väldigt bra tycker jag, iaf för mig. För er som inte vet älskar jag ostbågar, det e sjukligt gott, ifall ja skulle förlora skulle de va för att jag åt ostbågar. men än så länge går de bra. Visst i början var ja sugen hela tiden kändes det som men nu känner jag inge sug alls. Vilket är väldigt skönt! så nu hoppas vi på att det håller i sig å att jag vinner! :D

ni har väl inte missat...

mysteriet på hytten?


you lost me

såg videon idag.. denna människa e otroligt vacker å har sjukt bra röst. fusk!


Filmer

Har kollat på film dem 4 senaste dagarna... dem här e dem ja har sett



Vampiers suck
små rolig ibland... inte nått ja skulle betala för att se... men små kul var den.. dem har lixom försökt lite för mkt

så den får 2/5



The runaways



bra film, annorlunda mot vad ja brukar gilla.. men bra skådespeleri å kul att se en verklighets baserad film.. Filmen e baserad på Joan Jett (hon som gjorde i love rocken roll) och Cherie Currie och dem andra band medlemarna i bandet The runaways.. värd å se om man gillar såna filmer.. kolla trailern innan.. skådisarna är Dakota Fenning och Kristen Stewart

den får 3,5/5


The heavy

De är en engelsk film om ja... ja vet inte vad ja ska beskriva vad den handlar om haha... men de e en kille som kommit ur fängelset och vill inte åka tebax dit. hans jobb är att ta in skulder, asså slå ner dem som inte betalt det dem låna av hans boss typ.. nu låter den as dålig haha men ja vet inte hur ja ska förklara men ja tyckte om den.. gillar engelska filmer... så 3,5/5 här med hehe



Killers

en typisk amerikans film. ja gillarn haha.. älskar såna filmer.. den här har humorn action och snygg kille hahaha se trailern! en riktigt tjejfilm tror ja de e hehe... skådisar Ashton kutcher och izzy från greys.. vet inte hur hon stavar sitt riktiga namn så orkar inte försöka hehe

den får 4/5 av mig




A-Team

Action komedi.. as rolig enligt mig.. skratta extremt hehe.... de e en film som dem flesta som gillar action komedier skulle tycka om... 4/5 får den av mig





Farsan

den hade sina stunder... inget ja skulle se igen å ingen film som man måste se... 1,5/5 har inte mer att säga


Blind side


En helt fantastisk underbar film.. bra skådespeleri, bra filmat, bra scener å att den e verklighetsbaserad på han fotball playern e ju fantastiskt... en så sorgligt djup film som alla borde se! Sandra Bullock gör sin roll perfekt! Underbart 5/5 helt klart!!



The back up plan

As rolig tjejfilm... sån film man skäms med karaktärerna... e du tjej se den hehe... den har lite ett monster till svärmor feeling hehe
4/5 får den :D





erik hassle

hittade ett underbart upptädande med erik hassle nyss på youtube måste dela med mig hehe


grym låt! :D

åå gick in på fejjjjaaan å där hade belloo...isabelle...ellebasi löööve it lagt upp en cover... en as bra såda!! ja gillar dne här mer en orgiinalet... sjukt sjukt bra grymt!!
så ja måste bara lägga upp den här :D



här hittar ni hennes blogg btw :)

Nya ica reklamen

Jag diggarn haha... dem e alltid lika roliga XD

banta blogg

tjodeluuuu nu är min gå ner i vikt blogg igång igen! kolla in där om ni vill peppa och hjälpa mig påvägen ner i de kiloooos hehe tryck på ordet KÖRV för att komma dit! Ha de bra! :D

Tomas Andersson Wij

Har typ inget att skriva så lägger upp en video på Tomas Andersson Wij ist.. de e ja som filma på frizon 08.. de står bajspadigoxaagain2 för ja heter de på youtube XD


Nattblogg

Hej kom hem för en liten stund sen :) har haft jätte kul ikväll.. blev tipspromenad å musiktävling å tillslut maffia.. folk tycker ja ser misstänksam ut hela tiden...

Kul radio på vägen hem... man kan ju bara älskar P3 på natten hehe... ni vet när dem gissar yrke.. sjukt kul!!

e du sheriff? eeeeh??? hahahhaaha


God natt folket!

staon

Nu ska ja bege mig ut på stan.. ska fixa en presentis... ska nämligen på 20års/hejdå fest för rebecka..

Får se vad det blir :) nu ska jag dunsta men då vet ni vad ja gör hehe

Björn gustafsson.. gamla goingar!!



Johan Glans Eldorado.... köffe??

Oj många inlägg idag men de gillarn ni va?? haha på kvällarna har ja inge liv hehe

Men satt å typ ba döa framför datorn å började kolla på Johan Glans... Är det nån av er läsare som sett world tour of skåne? Har ni inte? då har ni missa nått... a ni som gillar johan glans alltså haha alla gillar ju inte han som komiker, alla har olika smak så detta är väl för er som gillar johan glans, aldrig sett johan glans eller helt enkelt inte har en uppfattning av Johan glans... Ni som inte gillar han, ni ska nog scrolla ner en bit så ni slipper detta hehe... sköjer med er..

iaf jag tycker Johan Glans e as rolig, garvar typ alltid lika mkt om och om igen... world tour of skåne har jag sett några gånger, fortfarande lika kul! En av mina favoriter är när han skämtar om eldorado, eller han skämtar mer kanske om att hans flickvän är en hästtjej å lägger alla sina pengar på den.. kolla klippet iaf jag tycker det e as kul... å många har hört mig slänga ut kommentaren åh älskling eldorado, fint ska de va! (eller lea har hört de 1000 gånger typ hehe) kolla å garva!



Ett annat sjukt kul klipp med honom från kvarteret skatan

lekte med leas öga hihi





Taddaaaa!! visst har hon fina ögon!! så himla choklad bruna! ja vill me ha... fööösk! hehe


promenad



Mamma å jag var ute å gick i en och en halv timme ikväll...nu är jag helt slut i mina ben!!

Men skönt var det hehe

sol e överskattat haha

Varför ska man ut å sola när man kan sola i photoshop? dagens stora fråga haha

INNAN

EFTER:

sjukt coolt!

Sånt här tycker jag e sjukt coolt!! ja fattar inte hur man kan lyckas göra sånt här... slutet e häftigast


dagens bild... arbetsförmedlingen/försäkringskassan hehe


ankilique har tråkigt



kanske ska göra en mini serie lite då å då för skoj skull hehe


Jackass 3D trailer

som ja längtar tills denna kommer på bioooo!!! ja måste se de i 3D me.. hoppas den går i 3D här eller i öret hehe

Här e iallafall trailern för er jackass älskare!!  slutet med bam e bäst


Flytt

Igår hjälpte jag och mamma moster birgitta att flytta från jönköping.. det var trevligt att träffa lite släktingar.. roligast var nog att kusin Marie döck upp, henne var det sjukt länge sen jag träffa, så då fick jag träffa kusin barnet jenna oxå, väldigt söt var hon!

Vi kom hem vid typ 1 i natt så jag har sovit som en stock fram till typ halv 2 idag, så e rätt seg.. kommer nog bara bli film tittandes med glass hihi

sitter vid mammas dator så här kommer lite bilder upp som ja hitta på den hehe




Han till vänster e min bror hehe..visst e vi inte lika!!

LYCKA!!!!!!!!!!!!!



Nu drar jag å hämtar ut mobilen :D:D:D

att göra idag


burning


jag ikväll

orkade inte sminka mig så fixa lite snyggt i photoshop


Gymnasiet

Gymnasiet eller skolan kanske man ska säga uppskattar man som mest när man har gått ur den, när det har gått en tid då man inte har gått i skolan. Som nu för mig typ, det e lite mer än ett år den där dagen 5 juni då jag med mina fina kompisar sprang ut ur risbergskaskolan sjungandes

"vem kan stoppas oss när vi bara springer ut
3 år i skiten å nu är det slut
Det firar vi med ett j*vla tjut*
***tjuuuutttttt***
Ring om ni behöver barnvakt!"


Åh vad jag nu saknar skolan, eller inte skolan i sig utan mer grejen att umgås med sina kompisar varje dag, alla knäppa grejer som hände, alla små uppmuntrande ord, alla olyckor å ja allt. Nu i efterhand så saknar jag även en del av skolmaten haha, den e ju så sjukt god. Iaf korvstroganoff, spagetti o köttfärssås, panerade fisken med den vita kalla såsen, biffarna hmm undra om ja gilla nått mer.... any who

Men helt seriöst hur kul hade man inte i gymnasiet, ja ska ta upp några händelser, typ olyckshändelser å andra grejer som för oss som var med va kul, så ni andra kommer säkert tänka "jaha va var de för kul med de" men de här e lite mer minnen för oss som var där haha


* Klassrådet, i 2:an tror jag det var. Klassen var sjukt stökig, våran käre lärare Karin e upprörd för att vi inte e tysta. Vi ska välja såna här elevråds representant eller va de nu heter. Alla blir knäpptysta, efter en utskällning. Angelique olsson är hon tyst?? nej hon får för sig att hon ska få klassen att välja klockan som representant, börjar banka (extrem bankning, som typ hejaklacks bankning) och börjar ropa KLOCKAN KLOCKAN KLOCKAN.. vi börjar as garva, minns inte karins reaktion där emot.

* Tessan snubblar på sin egna fot, stilla stående!

* Våran finna svenska teater där vi slänger bebisar omkring oss osv

* Våran andra svenska teater där vi kör andra världskriget i rödluvan å vargen version.

* Jag ramlar å slår huvudet i biblans 2 träbalkar, ligger ner å gappgarvar - dagen efter åker jag ambulansen från skolan, jag hade fått hjärnskakning

* Sanne studsar sin mobil ner i kaffet

* Jag kör lärarens mjölk elvisp i håret, bara för att se vad som händer.

* Frida slår en kudde i mitt huvud för min näsa piper

* alla gånger vi satt i cafeterian å bara snacka om all möjlig skit, typ bävrar som duscha osv haha

ÅH ja saknar mina vänner från gymnasiet ni vet vilka ni är! vågar inte skiva namn utifall ja skulle glömma nån haha



Gammal bild på mig å bello



gammal bild på mig å tesso



millus carro åå jag


precious

Idag var jag ute och gick med Bettan en sväng, vi gick först till tattueran och tattuera in en fågel på min tunga (HAHAHA) sen gick vi förbi Viktväktarna o mammsen så Bettan kunde kissa å lilla stina fick i sig mat :)

På vägen hem gick vi förbi servera å kolla på glas som jag vill ha, glas som tillhör samma märke eller vad man ska säga som jag fick i studentpresent av min bästaste moster Birgitta. Ska fundera på om ja ska köpa eller inte, kan alltid önska mig annars.

Sen gick vi förbi Hemmakväll, vi hyrde film... kan ni gissa vilken hahaha (ledtråd: rubriken) Hemsk film, mkt hemsk berättelse. Man vart ganska nerstämd efter att man kollat på den, får en att tänka lite. Filmen förövrigt tyckte jag var bra!



Sen hyrde vi även en Nora Roberts film och flickan från ovan. Hoppas dem med är bra :)
Jag råkade även köpa 3 filmer, dem bara ramlade ner i kassan, hehe, det vart deadline (som jag har velat köpt länge), the children och personal effect (tror den hette så)

Idag fick jag även hem ett paket från Cdon, 3 filmer fick jag där hihi.. Det var Anacondas och en film som heter ADAM och rain man. ADAM och rain man var i dubelpack för egentligen ville jag bara ha ADAM men den kostade 169kr ifall ja bara skulle köpa den och dubelpacket kostade 69kr så de va inte så svårt att välja haha...

Det har varit min dag så länge, nu ska ja ta hand om tvätt å sen ikväll får vi besök av Hällzons.

Lycka



hoppas den kommer fram till imorgon :D:D

OMG hahahhaa måste ses!!

bästa filmen kommer snart ut på bio!! ett måste att se... garvade ihjäl mig när jag såg trailern haha kolla själva

För er twilight fans å haters för den delen ni måste kolla detta!!

filmen kommer ut den 18/8 :)


nya pirates of the caribbean trailern

sjukt kul jack sparrow! älskar han haha... okej ja vet många inlägg idag what ever! hehe Njoy




sten





crazy


funderar funderar

beslut är jobbit ibland. ska jag ta trygghetsgaranti eller inte? kommer jag ha sönder telefonen inom ett år? hmm.. svårt sånt här!

När du får oväntat besök

Igår kom familjen Andersson förbi... jag vart lagon förvånad haha.. för er som inte vet Sara Andersson är en nära vän till mig som bor i Örebro! ÖREBRO! så när man får ett sms om att hon är i karlskrona om 30 min å vill käka glass blir man glatt överraskad :) så dem var här en stund så jag, mamma å pappa tog dem till glassiären åh va dem vart glada haha



Tack för det fina besöket!

kommer ett annat inlägg senare idag.. men så länge.. DANCE!!

Roll Deep Ft. Jodie Connor Good Times




Kelly Rowland Ft. David Guetta - Commander