Gott nytt år!

Nu är det mindre än en timme kvar tills 09 är över och det blir 2010. Här laddar vi med massa buzz god mat och snart snacks.

Igår kom som sagt familjen Åkesson hit, det är en familj vi umgicks mycket med medans vi bodde i Örebro. Det har varit väldigt jobbigt för familjerna i och med att vi flyttade så långt ifrån varandra, så det är väldigt trevligt att ha dem här över nyår. Vi har nämligen en "tradition" att fira nyår med varandra med undantag från förra året.

Idag har vi gått lite guidad tur, guid a la olsson. Vi gick och lyfte hatten på rosenboom(!!??) och åkte kana genom örat och gick och kolla på "hajen". Vi fick även syn på 2 ubåtar.

Sen har vi faktiskt bara "hängt", spelat spel, buzz och ätit.

Nu är det dags för oss att börja ta på oss och dra oss mot fyrverkerierna, kommer inte ihåg vad stället heter så kanske skriver det senare.

Hoppas alla har ett underbart nyår som ni kommer mINnas! :P

Kram på er!


(ps, har bytt färg och så bara för att det ska vara lättare för er läsare att läsa. Har fått lite kommentarer om att den lila färgen var lite besväärlig. Så nu är det inte lika snyggt, men det är lättare att läsa vilket är det viktigaste! hoppas det blev bra :D)


åkesson is here

Nu är dem här, så detta blir inte nått långt inlägg utan det blir kort. Gott Nytt år!! :D

Om mig

Vem är jag?
Jag är en tjej som heter Angelique, kallas för det mest Anki (lättare att uttala).
Jag är 19 år, tog studenten i 09 från Risbergskaskolan, gick Barn- och fritidsprogrammet.

I mina år har jag bott i Laxå, Linköping, Örebro och nu bor jag i Karlskrona, hit flyttade jag den 1 september år 2009 efter 10 år i mitt kära Örebro.

Har flyttat runt lite pga att min pappa är pastor, och inom det yrket så flyttar man runt ganska mycket.

Vad handlar bloggen om?
Min blogg handlar om mig själv, kort och gott. Jag skriver om vad jag gör på dagarna, saker som händer runt omkring i min nya hemstad.

Blir lite grann om film eftersom jag älskar att kolla på film, gå på bio och sånt. Sen blir det även om musik ibland, fast inte så ingående, mest att jag lägger upp lite låtar som jag tycker är bra då och då.

Jag har lite olika kategorier som ni hittar antingen längst upp under headern eller på sidan i menyn. Hoppas ni hittar nått ni gillar.


Kontakt: har ni nått ni vill fråga eller nått annat som ni har på hjärtat kan ni mejla mig på [email protected]



Lady gaga - Alejandro

älskar den här låten!! :D



She's got both hands
In her pocket
And she wont look at you
Won't look you at
She hides through love
En su bolsillo
She got a halo around her finger
Around you

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing to loose

Don't call my name
Don't call my name, Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe, Fernando

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke my cigarette and hush
Don't call my name
Don't call my name, Roberto

She's not broken
She's just a baby
But her boyfriend's like a dad, just like a dad
And all those flame that burned before him
Now he's gotta firefight got cool the bad


snyggar till

har fixat till bloggen lite med flikar som du kan trycka på för att komma till några kategorier lite snabbare :) hope U like it

PAKET! =)



Och detta var i dem :)



Nu ska jag nog kolla på en film, men vilken?? hmm

klart :D

Nu har jag fixat, nästan allt som jag skulle gjort innan åkesson kom. Fast fick höra klockan 11.34 att dem precis åkte från örebro så då kommer dem inte förrens  runt 5 ungefär så jag behöver inte stressa.

Så nu ska jag kolla klart på saltkråkan, sen ska jag platta håter och sen blir det nog nån mer film eller promenad, Vi har nämligen väldigt fint väder idag.

Hoppas ni har sovit gott i natt =)


ny header

Nu har jag gjort en ny header eftersom jul är typ över nu, vad tycker ni??

Jag gjorde den ganska snabbt precis, så den e ju inte apa fin, men lite kanske, vill ha din åsikt ^^

shadows

Now where we are Is where we’re suppose to be Where we are Keeps the breath in me Where we’ve been We’ve risen from the deep Where we’re now no one can tear us apart That’s where we are 


Imorgon ska jag gå upp klockan tio för att först duscha sen städa toaletterna, hallen och mitt egna rum. Sen ska jag platta håret, ta fram köttfärsen, ta ner gitarrerna till guitar heros, äta lunch, sen ska jag spela buzz i väntan på att familjen åkesson ska plinga på dörren.

Mitt nyaste buzz är pop, jag älskarn, utklassade mina söta föräldrar (vann över pappa med 5150poäng, ssscchh). Det är verkligen min sorts buzz, jag kan dem flesta frågorna lixom. Men en sak som var svår var när man ska gissa artisten och när dem sjunger låten är det inte den "riktiga" artisten som sjunger, så först måste man komma på låten och sen gissa artisten.

any way, räknade ut att jag hade 5st buzz nu, mega quiz, pop quiz, hollywood, music och junior djungel. sen så har jag även 8 buzzers så här ska det spelas :)

nu ska jag kolla lite bloggar och lite youtube, kanske anna anka, sen ska jag sova. så god natt pussgurkor!! kanske blir nått mer inlägg snart

osminkad

Nu är jag hemma från Karlshamn, mamma körde dit fast jag körde hem och det gick jätte bra :)

Nu sitter jag här osminkad, har faktiskt varit det hela dagen och det är otroligt skönt! kommer bli ännu skönare ikväll sen när jag ska sova och jag inte behöver tvätta bort sminket utan det är bara att borsta tänderna och hoppa i säng.

imorgon blir det städa toaletterna och dammsuga lägenheten för imorgon får vi gäster. 6 stycken gäster rättare sagt. Vi får fin besök från Örebro. familjen Åkesson kommer hit, det ska bli kul att träffas och fira nyår tillsammans, det var ju några månader sen som vi träffade dem nu.

Nu blir det nog koppla in ps2an och spela buzz kanske...

799 kronors lycka

Jag är glad, nej jag är lycklig! Kom precis hem efter ett äventyr till onoff där mitt playstation ska vara! den inställningen hade jag när jag satte min rumpa i bilen.

Vi kom fram, vi gick in, hyllan var......TOM! NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ tänker jag, bajs korv, rökt skinka svordomar.

vi tog nummer lapp för att kolla om det låg en ensam stackare på lagret för det stod det på nätet faktiskt. vi fick numer 227, och den var på 213. Najs eller inte.

Jag vart sur gick till kassan som var tom och fråga henne istället, och hon sa: ja det finns nog en på lagret, ska ringa och kolla.

2 minuter senare kommer han, det lyser om han, jag hör musiken (aaaaaaaaaaaaaaaaaaa) (ni vet som i film) det kommer trumpeter alla stannar upp och kollar på honom, i hans händer ligger mitt playstation 2. Jag ler. Jag tar emot det som om det var ett pris och lägger den på disken och säger den ska jag ha!

fick ett spel på köpet oxå, de va ju lite kul. Kunde dock inte teckna nån försäkring än, var tvungen att vänta på att priset skulle gå upp igen, så får försöka hålla den hel tills dess.

Nu ska jag fika lite innan vi tar bilen och åker till Karlshamn i snövädret. Det är lite konstigt att det alltid ska toksnöa när vi åker dit men typ aldrig när vi åker till Ronneby, skumt.

de eee så glassigt.. se edward cullen på din vägg!! :D

God Morgon vänner! jag har vaknat! Haha, ne jag vaknade faktiskt för en halv timme sen, men det var så underbart skönt i sängen så då sover man lite extra länge. Sen hade jag stängt av elementet oxå så då vart det kallt i rummet och då sover jag alltid lite längre hihi.

Min dag idag ser ut så här; jag ska snart äta mat, kyckling wook á la gange, sen ska jag försöka få med pappa ut till onoff, det står nämligen att ps2 ska finnas i lager så vi åker dit och kollar igen.
Sen blir det jobb, mamma och jag drar till Karlshamn, hoppas bara det inte luktar apa där idag, håller ju på att spy varje gång man öppnar dörren, fattar inte hur folket som bor där står ut.
Sen blir det hem igen och dammsuga golvet, har faktiskt fortfarande städat på mitt rum, tro det eller ej, så det är bara dammsugning som behövs.

Hur ser eran dag ut idag??



var inne för ett tag sen på en "twilight" blogg oxå och hittade den här bilden, kollar man på den röda pricken i mitten (den på näsan) i 30 sekunder och sen blinkar och kollar in i väggen så ser du edward cullen där :D
testa, as coolt ^^


sen vill jag bara avsluta mitt inlägg för nu är maten klar med icas bästa reklam nånsin, skrattar lika mkt varje gång. Vi hörs senare :)



är det bara jag?

Satt och log precis för mig själv. Fick några fina kommentarer av folk som var inne på min blogg, är det bara jag som blir helt glad över såna?

En fin kommentar på bloggen kan ju göra ens dag mycket bättre och man får den här lusten att skriva saker. Jag vet själv att jag är dåligt på att uppdatera ibland, och att mina inlägg kan va lite psyko men det är så kul när folk kommenterar!

Jag har faktiskt aldrig fått en taskig kommentar, de tycker jag e naaajs! så tack till er kära människor som har kollat in på min blogg och lämnat en fin kommentar. Även fast jag inte känner er alla så värmer det lite i hjärtat. Är det nån mer än jag som känner så, eller jag kanske är den enda som inte får minst 10 kommentarer per dag hihi..



hoppas alla har haft en bra jul och fått det dem önskade sig! :D

vet inte vad rubriken ska vara

Idag har jag varit glad, jag har varit sur, jag har varit trött. Glad för jag har så bra vänner som jag har. Sur för att mitt (läs min brors ps2 som jag har "fått) gick sönder här om dagen och jag måste köpa ett nytt. Sur igen för att ps2 var slut på onoff när jag var där för att köpa ett för 800. Sur igen för att jag egentligen inte har 800, vilket gör att ja inte kan köpa ett för 1200 heller. Och sur för att jag precis har fått 2 nya buzz spel och 4 till buzzers och kan inte använda dem. Men jag är glad för att jag har sånt där löjligt roligt åt allt så här på kvällen.
jag har varit trött för att vi har stor handlat idag för hela veckan då 9 personer ska äta hemma hos oss onsdag till kanske söndag, kan bli lördag, och vi bor på 5 våningen utan hiss. och trött för att efter viktväktarna var jag tvungen att bära upp 10kg potatis för våra 5 trappor. Men glad för att jag gick ner i vikt över julen.

så idag så har majoriteten av dagen bara varit bra!

Nu ska jag nog ta dem sista klunkarna av pepsi maxen och sen dra mig till rummet för att lyssna på ipoden. sen ska jag sova. Hoppas allas dag har varit bra!

Dagens fråga är vilken av twilight böckerna tycker du är bäst?
själv tycker jag fjärde boken va bäst =) god natt


vänner <3

shit va ja älskar mina vänner, ja saknar mina fina örebroare såååååååååååååååå mkt!! speciellt idag!

ja tänkte dela med mig av våran fina konversation på millans "status" på facebook. ja censurerade efternamnen så dem blir halv anonyma haha



delar av dem 96 kommentarerna haha









dem e fina dem här två. mina bästaste vänner <3 (lea e oxå min bästaste vän men dem tre känner inte varandra^^)

ja saknar dem massa, saknar stunderna i korridoren i skolan, på stan, på förfesterna, på satin på klaras på alla ställen vi var på.  åååh krämar cafet, dem kladdkakorna mummmms!

älskar er tjejor! <3

juldagen

orkar faktiskt inte skriva idag. idag är det en slapp dag som spenderas framför tvn och datorn, hejsvejs

God Jul

Nu har julaftons första timmar börjat. vi började julafton med att kolla på inglorious Bastros (stavning??) as bra film, skratta massa. Älskar brad pitt i den filmen hihi..

Men iallafall nu är det väl dags för mig att försöka sova, är apa pigg vet inte varför men så är det.

Måste bara tala om att ja såg paranormal activity idag oxå med tine, första halvan var seg, andra halvan var det läskigaste jag nånsin sett. Ett måste för dig som vill bli skrämd, stå ut med första halvtimmen och så, slutet är så värt det. Det extra läskiga var att ja och tine var helt själva i biosalongen oxå, förstaa gången för mig, brukar alltid va minst två till men inte idag så vi kunde babla lite och så.

any who. GOD JUL på er allihopa! det blir nog inget bloggande senare idag, puss på er!

lucia

HAHA hittade idag när jag julstädat och skulle ställa upp det julpynt jag hade kvar, mitt stora lucia tåg som jag har. Jag hade totalt glömt bort det, hade ju vart bra att ha vid lucia men aja, nu vart det som de vart. Nu är det uppe iallafall och ja gillart, de e fint! ska försöka ta kort på det och lägga upp det här nån dag om jag orkar hihi

Imorgon ska jag och pappa och kanske bror man vet ju aldrig med honom, Julstäda och pynta, så här kommer det bli livat haha. Mamma jobbar nämligen i Ronneby som vanligt på onsdagar men imorgon ska inte jag med bara för att vi ska julpynta. Men det kommer nog gå bra :D


Hem till Bettan

Nu sitter jag och väntar på att bettan ska ringa, hon har åkt in till stan för att klippa sig, sen så ska hon hämta upp mig så jag kan följa med henne hem. Vi ska spela tv-spel och kolla på film. Det tycker jag verkar härligt. Jag tycker om att umgås med Bettan, för med henne kan man sitta i pjamas när hon kommer, vara halv social och bara hänga lixom. Inga konstigheter. Vi kan sitta spela Buzz eller sitta framför datorerna.

Nu ringde bettan så jag ska gå nu. Skriver om mer när jag kommer hem. Ha det bra :D

HAHAHAHA

haha ja älskar den här systemet reklamen. Anna du är alkohol påverkad GÅ NER! HAHA


en till bild

fick precis en till bild från mig med massa snö på mig av pappa

här är den


chockad Brittany Murphy död

Shit fick nyss höra det från min bror. Brittany Murphy, seriöst!! det trodde jag inte. Va skumt det känns. Har ju sett as många filmer med henne.

Seriöst just nu känns det som att alla unga (19-35) kändisar dör en efter en. Man börjar faktiskt bli lite orolig, vem ska vi läsa om nästa gång? 

ja vet inte vad ja ska skriva mer, hon var en as bra skådis. R.I.P

 

4e Advent

ojojoj idag har det hänt grejor. Först var vi med i finalen i Körduellen. Vi Vann!! åå vad lyckliga vi blev. vi fick en pokal och 500kr i present kort :D

Så efter vi sjungit vinnar låten så vart det massa fotograferingar med pokalen, lägger upp bilder i slutet av inlägget. och precis när vi tagit sista kortet kommer snön igen, och inte lite heller, typ värsta snöstormen, wiie! :D

När vi flyttade hit fick vi veta att snön brukar komma i februari om det kommer nån snö, så jag förväntade mig ingen snö iår. Men oj så det vart, nu ligger det as mkt snö på marken, lika mkt om inte mer som det brukar vara i Örebro. Det har varit snöstorm och grejer i hela blekinge och skåne och värst längst kusten, alltså är karlskrona inräknat där. Käre barn och jag som vart glad när det snöade pytte lite, men nu öser det verkligen ner. Eller nu och nu, dem senaste dagarna har det stormat massa snö så det är svårt att köra bil. Men nu är det äntligen snö uppehåll så man kan gå ut utan att förstöra sminket haha. Sen ska det snö imorrn, och på tisdag med. Najs.

Men det var inte de ja skulle snacka om, utan vad jag har gjort idag. Iallafall efter körduellen åkte vi hem en snabbis sen så åkte vi till den andra familjen Olsson. Där bjöds det på glögg (usch!) och grillad korv. Just det vi grillade den ute! i snöovädret, mkt mysigt vill jag säga men kallt och blöt. Vi fick även Julmust (bättre än glögg).

Efter att vi grillat massa korvar (de va mer människor där en familjarna olsson) så drog vi iväg och åkte pulka. Jag var klädd i min vinterjacka, linne med t-shirt över och leggings och vantar. KUL! :D det hör faktiskt pulka åkning till att man ska bli blöt och frysa häcken av sig. Så efter några åk, och jag var genom kall och blöt drog vi tillbaka till huset. Där bjöds vi på fika, julfika och lite godis. mkt trevligt om jag får säga det själv.

Men nu sitter jag här hemma i soffan och bloggar samtidigt som jag försöker få upp värme i benen.

Min dag igår bestod av lite pepparkaksbak, hade lite deg kvar så jag gjorde två plåtar sen tröttnade jag och lämna lite lite deg kvar haha, de tyckte nog inte mamam om haha. Sen så åkte jag hem till Amanda och hennes jätte fina lägenhet. Hon har verkligen den där typ perfekta lägenheten för en person, super mysig!
Iallafall var jag där i typ 40 minuter innan vi drog vidare hem till Erik och Ellen där "ungdoms" hänget skulle vara denna kväll.
Det roliga var bara att jag och Amanda hittade inte hem till dem från bussen och en väg som kanske tar max 7 minuter i vanliga fall tog ca 20 minuter för oss, men de va kul ändå för det började ju snö igen.
När vi hade kommit fram till EoE så vart det film, john Tucker must die. Har typ sett den 15 gånger innan men den va kul ändå.
Efter att han dött så kollade vi på robinson som dem spelat in och sen åkte jag faktiskt hem. orkade inte ta bussen hem så jag åkte hem när mamma och pappa drog sig hem från där dem hade varit under kvällen.

I fredags var det julavslutning på after8, lite tråkigt kan jag tycka att det inte blir nått på några fredagar framöver men man kan ju hitta på saker ändå. Iallafall så vart det roliga lekar, god grött och en najs skattjakt, riktigt fina kort hade Emelie gjort ;).
sen några timmar senare så städade vi upp efter oss och vi drog hem och sov. Åh vad jag älskar att sova, de är tur att jag inte är en vampyr HAHA.

Ja det är nog det som har hänt dem senaste dagarna för mig. Vad har ni gjort. Har ni snö? har ni åkt Pulka??



Jag med Pokalen





Så här såg man ute efter några minuter när snön började falla från himlen



korv grillningen



jag var mer i backen än i pulkan, men de e som de brukar hihi

Ha en riktigt bra advent nu och Jul. hoppas ni köpt alla klappar annars börjar paniken komma snart

Fläskkorv

Vi är stolta, mamma och jag har gjort fläskkorv själva, ingen maritha som hjälpte till. Men man saknade henne väldigt mycket särkillt nu när man gör julfläskkorv. Vi gör nämligen det varje år tillsammans med Maritha, men eftersom att vi har flyttat nu har det blivit dubelt så långt hem till henne så hon har inte ork att åka hit just nu.

men jag och mamma struntade inte i fläsket utan vi gjorde det själva, vi var väldigt duktiga.

Fläskkorv är otroligt gott till potatismos, men det måste vara hemgjord fläskkorv inte KÖPT!!

här kommer lite bilder



mamma posar glatt vid fläskkorvs tillverkningen



jag fixar körv



we in action



smile

modegay

Känns lite jobbit att erkänna det men jag har köpt ett par uggs. Jag vet jag var en av dem som total dissade dem förra året men ja tänkte eftersom urban har fixat facebook så kan jag skaffa uggs eller? HAHA nee men dem är jätte sköna och varma, alltså bra vinterskor. Själv tycker jag inte dem är speciellt snygga men dem funkar.

Jag har även färgat mitt brun/blonda hår mörk rött, eller det är lite mer rödbrunmörkt eftersom jag hade ganska mörkt brunt hår innan, fast jag hade även lite ljust brunt hår oxå, och blondaslingor. Hmm... asså jag såg inte ut som en clown om ni tror de nu, de finns ju bilder på mig på den här bloggen om ni vill kolla själva lixom.

Det enda jobbiga med min nya hår färg är att jag på två ställen har två stora slingor med min gamla hårfärg, som mamma missa i färgningen, suck, men vad ska vi göra? vi skrattar åt det och hoppas på det bästa lixom.

Ikväll är det after8's julavslutning, vi ska ha köpt julklapp för 20 kr, det har jag, eller min kostade 21,90 schhhh.. Jag kan inte avslöja än vad det är, det säger jag senare, hihi.

Nu blir det snart pizza, och ja ska checka facebook och lite bloggar. Ni får njuta av för och efterbilder på mitt hår så länge :)

Före


Efter













HIHI jag kan aldrig vara helt seriös på en bild, jag bjuder på mig själv Möhöhöhöhö

Det här är uggs för er som inte vet


pssst mina e inte dem ugg austraila, mina e ugg skopunkten, hihihih

otroliga minnen

HAHA gick precis in på youtube, och jag dog. Jag hade totalt glömt bort våran film som finns där käre barn.. för rolig, iallafall för oss som spela in den, för er andra kanske inte lika rolig, men jag lägger upp den här så ni får se. Ni kanske får er ett skratt haha, jag, fia och malin kanske skrattar iallafall haha.
Första klippet är den klippta filmen, den var för lång annars. och den andra är bloopers haha



Nu vet ni att jag lever iallafall haha

Julkonsert

Har inte kunnat updatera nu på några dagar, har haft fult upp med julkonserter, pannkakskyrkan och annat.

Orkar inte skriva mycket nu heller utan det blir senare. Så länge kan ni få njuta av låten halleluja som erik och Oskar sjöng på Julkonserten, mkt bra!


Resultatet denna vecka



Nu får ni veta vad jag gick ner :)

 





vägnings time!

Idag är det dags för vägning,vad tror ni nu då, upp eller ner? ner eller upp? eller står jag kanske stilla i vikt.
Svaret kommer ikväll. Jag ska väga mig på viktväktarna ca 18 men kommer inte hem förrens typ 8. så talk to you later!

300

Hej ville bara säga att nu har statistikräknaren kommit upp i 300, wooow eller hur, detta är värt att fira!


Nu ska jag dra mig till Ronneby, kommer hem i kväll så måste dra, mamma ger mig onda ögat och säger jaha höre du. så hej svejs!

vatten är gott



idag åt jag 6 st fiskpinnar och potatismos till lunch, gott
åt några pepparkakor
till kvällsmat åt jag spagetti och kasler, receptet hete symötes låda och en julknäcke med smör

Det är vad jag har ätit hitills så jag har 16 propoints kvar att äta för men är inte så hungrig.
Var även ute och gick idag i 45 minuter, gick direkt efter maten, tänkte att de kanske skulle ge bättre resultat då.

Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är jätte trött och ska upp tidigt imorgon, så natti natti

kära tomten, jag önskar mig...



och lite till ... hihi

tomteskum och hellokitty

Hejsan svejsan, kom på att ja måste fixa nån fett less bild lixom som jag lägger upp med varje inlägg om det. 

any who, idag gick jag som sagt var ett sväng på stan med Bettan, hon är kul, vi gick runt i lite affärer och så, inte så mycket mer. Hade tänkt att hitta en julklapp till mamma men hittade ingen så får gå på jakt en annan dag igen.

Annars idag har jag inte gjort så jätte mycket, jag har suttit framför datorn och tvn och så. Har inte haft så mycket ork att göra mer, kände för att ha en liten slapp dag då man inte gör nått speciellt lixom, det är bra att ha ibland, tycker jag.

Nu har jag faktiskt tänkt att ta det lite mer lugnt och städa lite på rummet, och fixa upp lite mer julpynt. Funderar även på att försöka få upp mina tavlor nu, har inte fått upp dem än. Det känns väldigt tomt på mina väggar nu, brukar ju ha massa tavlor och grejer på min vägg i mitt förra rum men nu är dem nästan helt tomma. Jag får prata med pappsen och se om han kan hjälpa sin lilla dotter, haha.

Talk 2 you later! 

Fett less måndag

Idag har jag ätit en liten skogaholms limpa med ett stekt ägg på. åt igen lunch, vart lixom aldrig hungrig. Till kvällsmat åt jag svampgratinerad falukorv och mos, en lagom stor portion.

Har dessvärre inte blivit nån lång promenad idag, vart en liten sväng på stan med Bettan istället.

Mando diao - gloria



en av mina favo låtar just nu

Fett less



Nu Har jag skaffat mig en till kategori där allt om bantningen och det kommer att hamna, kategorin heter såklart Fett less, lite kul. Så ni som vill följa den och så, så hittar ni allt där.

United var bra, malmö var halv grått. Kul i bilen på vägen hem dock. Egentligen med rätt folk i en bil kan de bli riktigt kul, och det var det påvägen hem, åkte ju i bettans bil :)

nee nu ska jag hämta mobil sladden så jag kan lägga in låtar och skit på den, HA det ! :D

 


diet

aa idag vart en as dålig dag för vikten, vart ju mat på donkan och sen åt vi på max påvägen hem, så gick över med 12 sketna propoints, sjukt sur att jag har varit tvungen att äta ute så sjukt mycket dem senaste dagarna men men. Imorgon får jag och mammsen gå ut och bräna lite fett så jag inte går upp allt för mycket. Men just nu känns det som en omöjlighet för mig att gå ner. Men ska in te tappa hoppet en, imorgon är det en ny dag och det är ju 4 dagar kvar till vägning, så borde kanske kunna balansera upp det hela hoppas jag.

Gå ner i vikt?

Hej, nu håller jag på att fixa mig inför malmö resan snart, hittar inte min tandborste!! iallafall tänkte bara på en sak. Jag håller ju på att banta med viktväktarnas metod, och tänkte att jag kanske skulle ha lixom en "följ min viktnedgång" eller så, vad tycker ni?

Jag kanske lixom kan skriva varje vecka om hur veckan gick, hur mycker propoints jag har ätit, hur mycket jag har motionerat och så. Vi kan ju oxå göra så att vi har en liten tävling varje vecka då ni får gissa hur mycket jag gick ner/upp. Det gör ju mig peppad att gå ner i vikt, vill ju inte svika er, och så får min blogg en "handling" lixom, den har ju ingen speciell mening just nu men då får den det. Vad tycker ni?

Jag tycker vi ska göra det!

förra veckan (fårn fredag v.48 - torsdag v.49) gick jag ner 1 kg. så jag kan ju skriva här varje dag, eller så mycket som jag kan, om hur mycket jag har motionerat idag, hur mycket jag har ätit osv så det blir lättare för er att gissa.

Denna veckan hitills har jag varit i stockholm = åt ute 2 gånger men jag gick på stan i 3 ½ timme, då har jag tagit bort små pauser och så från tiden. igår så åt jag hotel frukost, vi åt hamburgare här hemma, fikade i kyrkan och sen åt vi tacos när vi kom hem, jag valde bort bröden så jag åt bara köttfärs och sallad. sen så åt jag lite godis, 6 center bitar och 10 sockerbitar. Idag har jag hitills ätit frukost, 270gram yogurt och 25gr flingor/frostis. Sen så blir de mcdonalds till lunch men ska välja utan pommes så blir det lite bättre iallafall.

Jag tror jag kommer att ha gått upp denna vecka men ja får ut och gå på måndag och så.

mina "veckor" är mellan fredag - torsdag, jag väger mig alltså på torsdagar på viktväktarna så ni vet.

Nu får vi se hur det här går.

ha det bra nu drar jag till Malmö :)

Lykke Li - Possibility

En låt som jag tycker är jätte bra är den här låten med Lykke Li. Den spelas i den "sorgliga" delen i New moon, efter det att Edward har lämnat bella. Låten är jätte fin. Vad tycker ni?



Det är inte hela låten men en del :)

nu ska jag sova, ska upp halv tidigt i morgon för att åka till Malmö och Unite i mörrn. Hoppas det blir as bra! men vill ju vara pigg och kry så ja behöver verkligen sova nu, känns inte som att ja har gjort de på jag vet inte hur länge men de e ju typ bara på en vecka haha men jag är sov känslig, jag behöver min skönhets sömn :)
så god natt och sov gott


Vad ska ni göra imorgon?

hemma från stockholm

Nu har jag och mamma kommit hem från stockholm igen. sjukt trött är jag, vart nämligen små sjuk igår efter sprutan och så var det inte kul att ha sovit en så där 3 timmar kliva upp kl 04.40 och sätta sig i ett plan och må ila. Men det vart en fin dag iallafall, vi shoppade lite, hittade inte alls mycket så det vart 3 t-shirtar för min del, bilder kommer nog på dem senare. Sen träffade jag Fia och kusin Sara och hennes lille Silas, as söt!

Sen vart det viktväktar utbildningen som var typ upprepning från förra gången så jag vart apa trött och orka knappt lyssna, va ju som sagt va lite sjuk, hade lite feber antagligen och var jätte förkyld, då är det inte kul att sitta tre timmar och höra nått man hört förut eller hur!?

Efter Utbildningen drog mamma och jag iväg på bio, kan ni gissa vad det vart??

New Moon haha, den är ju för bra för att vara sann så vi gick på den en gång till. Vart bara halv irriterad på stockholmarna som bablar nått så otroligt mycket under en film, men lite kul var det när man hörde "KOLLA HANS RUMPA" när Jacob kom i bild. Det var tur att vi hade sett den en gång tidigare för anars hade jag blivit arg så mycket ljud det var där inne.

Sen efter bion så gick vi och åt och ja va så kissinödig så jag trodde jag skulle sprängas, och vet ni vad?? när jag går in på toan där på resturangen så var hela sketna toan ner kissad, fy va äckligt, så inget kissande där för mig, mådde bara lite extra ila. Seriöst vad är det med er killar (nu säger jag killar för jag vet inte hur en tjej skulle lyckas kissa ner toan på det sättet, kanske en vig sådan) varför ska ni kissa ner toalett stolarna,  e de nått ni tycker är kul för att göra andra förbannade eller! idioter säger jag bara, äckliga små monster!!
iallafall så fick vi äta snabbt för att vi skulle på bio igen sen hade vi bestämt och efte rmånga försök att hitta en film med lite bra platser som inte hade börjat en hittade vi biljetter till Julie och Julia ( det kan var omvänd ordning på namen, kommer inte riktigt ihåg) det ända problemet vi hade då var att filmen började om lite mindre än 10 minuter, jag var ju ännu mer kissinödig nu och filmen gick inte på den bion vi var på, jobbit. Så vi köpte biljetterna där vi var, sprang till den andra bion, kissa sjukt snabbt och sprang in och kolla och den var jätte bra. Det var lixom en rar film.

Sen åkte vi till Hotelet sov gick upp, åkte bussen till flyget och nu sitter jag här hemma med datorn i knät och skriver om våran dag i stockholm.

Jag hade ju tänkt att ja skulle ta det lugnt nu och kanske gå och sova ett tag men nee då, vi ska vist ha julfest i kyran idag klockan 4 så jag måste ju fixa i ordning mig och försöka piggna till ordentligt så jag inte blir en stel, lik liknande zombie.
Sen i morgon blir det till Malmö klockan 12 för att gå på unite. hoppas jag är pigg och frisk då!

Och jag måste bara berätta, jag har en lite rolig kusin (nu menar jag inte dig Urban utan micke) som jobbar på tv4 och som då var på idol i fredags, så under New Moon får jag ett mms som det står ska jag knacka eller ska jag bara gå in? och sen var det en bild på en dörr där lappen WESTLIFE satt på. Vilket retsticka. för er som inte vet så är Westlife ett av mina favorit band, älskade dem förut, gillar dem nu, så gissa vem som vart avis!!? jo jag haha ska försöka komma ihåg att lägga upp bilden senare så ni får se, men så länge får ni nöja er med lite stockholm bilder



det såg ut som en jätte högg med sköna kuddar som man bara ville hoppa ut till och sova på



jag och fia. Tog bort mina ben, jag gillar den inte



Fia på fiket, vi gick och fikade, jag fia mamma sara och silas


vi var mycket trötta när vi gick och la oss 01.00

nu ska jag kolla westlife på idol, missade ju de som sagt var ha de!

Jul blogg

nu har jag fixat en julig header, måste ju ha lite jul spirit här, vad tycker ni, vart det fint??

Nu ska jag sova, ska gå upp klockan 5 senast i morgon bitti, kul... Så imorgon och kanske på lördag så blir det inge bloggande hoppas ni inte hänger läpp för de, ni kan skåda min nya fina header i stället :) och kom med tips om vad ja ska skriva om här i bloggen...


jingel bells jingel bells

Ljudet av ditt hjärta

gääsp, aj och bläää

just nu känner jag så, jag sitter och gäspar, jag har ont i min arm, inte jätte ont men tillräckligt för att få gnälla på det. Sen så får jag inte gå och lägga mig än för först ska jag äta kvällsmat (ungspannkaka) packa (ska ju till stockholm i morgon) sen har jag lovat att ringa linnea idag, glömde göra det förra gången jag gjorde det.

Idag har jag varit allmänt förvirrad, vet inte om det beror på sprutan eller om ja bara är koko ändå, men känner mig slö och lite borta. Hoppas att det går över till imorgon orkar inte gå runt som en förvirrad turist i stockholm, det vore ju en syn haha.

Imorgon ska jag försöka hinna att träffa sofia min örebro kompis som nu bor i stockholm. Sen vill mamma träffa min kusin Sara och hennes lilla bebis, och det vill jag med. Sen ska vi gå på viktväktarutbildningen mitt på dagen oxå i 3 timmar. Sen hade vi ju tänkt att hinna gå runt på stan och gå på bio vi får se vad vi hinner göra. Hoppas vi hinner med allt på en dag annars blir jag lite butter faktiskt.

förhoppningsvis hinner vi se på bion iallafall, hoppas det inte går nån annan bra film än new moon för då kan vi se den igen :)

Nu pep det så ugnspannkakan är klar så nu hinner jag inte skriva mer.

videoooos :) o johan Glans

asså den här killen är ju skönast på den här Jorden! seriöst så sketet modigt av honom att våga göra detta. Kul för oss andra oxå men fatta denna kille e ju värsta bästa på att bjuda på sig själv, ni borde lärar er från han :)




här kommer Johan Glans Julhandeln, as kul!! har dvdn och ja får inte nog!


dåligt med besökare

nee nu får ni skärpa er idag ahr det varit dåligt med beökare fyskäms på er :P

ändå ser man aldrig fisken försöka kyssa örnen

God morgon :) Nu har jag vaknat för andra gången, första gången gick jag upp 06.50 för att köa till den där sketna sprutan, tredje gången gillt. Jag har nu tagit de :) fick nummer 22 så de tyckte ja va najs.

Har faktiskt inte så jätte mkt att skriva om just nu, eller rent utsagt av kommer jag inte på nått, får nog kolla runt lite efter roliga youtubes videos. Kolla in min nya kategori där kommer roliga videos hamna, wiie :)

Rubriken = citat från eclipse jacob till bella

as söt katt!! ett måste att se

HAHA såg precis på en kompis facebook att han (emil) hade lagt upp en as söt video på en katt. ni måste se, kan det bli gulligare??



visst var den söt!!?

blogg in picturs



Anki är riiiik ... lr??



på after8 svävar man bildligt talat, kolla in erik lixom ( aa det är min pappa som är tomten som ligger på golvet)

 den här bjuder jag på




mamma goes bananas

twilight jacob - babyface!!










"Jag kommer tillbaka innan du hinner börja sakna mig.
Ta hand om mitt hjärta - jag har lämnat kvar det hos dig."
 - Edward Collen till bella, eclipse



 
Det här är killen som spelar Jacob black i twilight filmerna.
Passar det in på killen som beskrivs i boken?

svaret är enkelt, nej de gör han inte. Jag fattar inte denna hysteri runt denna kille. Se på han! han har ju värsta babyfacet för guds skull!! Kan nån förklara för mig varför folk tycker han är snygg, snälla lägg en kommentar och säg varför så jag kan förstå.

Edward, Robert, är snygg, inte het, snygg, lite lagom små ful som gör honom fin, Jacob, nej, han ser bara ut som en bebis i en tonårings kropp. Asså nu förstår jag att Jacob temare där ute blir säkert as arga på mig nu, men det är bara så här jag tycker.
Han förstör bilden som Stephenie skapat i sin bok, i boken ska han va sjukt snygg, han ska va muskellös (de e taylor med ja vet) han ska se "vuxen ut, ha det "farliga" utseendet och det har han inte.

Själva grejen är oxå att filmteamet ville inte ha kvar honom i filmerna för att han såg så barnslig ut, men Kirsten övertala dem att han var en bra skådis och att han måste va med. Så det jag säger är inte bara jag som tycker, även fast det verkar lite så just nu haha, men men jag är "team Edward" och jag tycker inte han heller är dö snygg, men han e ful snygg. Vad tycker ni? team Edward eller Team Jacob det är frågan.


Nu är det nog pratat om Twilight för en liten stund.

Idag så har vi som sagt vad haft viktväktarna i Ronneby, det gick faktiskt bra. Vi åt och ute och ja var tvungen att äta pizza, blää fettigt som bara den. Då kanske ni undrar idiot varför tog du de? Jo för att blekinge har världens äckligaste skit kebabsås, seriöst hur kan ni leva med denna sås?? den e ju sjukt äcklig, och man kan inte äta kebab utan sås för det blir för tort, så då valde jag pizza. Får ta kyckling tallrik med riktig kebab sås när jag åker till Stockholm på fredag, mumms, det vattnas nästan i munnen på mig :)

Fast det bästa idag var när vi var inne på ett kebabställe och jag smaka på såsen som hon påstod inte kunde bli krämigare, HAHA, den rann ju som  bara den, va har dem i vatten och matlagningsgrädde eller?? käre barn så ja smaka och kunde knappt dölja hur äckligt jag tyckte de va, så ja bara nee den här såsen vill ja inte ha, jag villa ha pizza. vet ni vad hon säger då?? - vi har inte pizza, ja bara, nehe, då går vi igen.

vilka problem jag har haha..

Nu ska ni få lite twilight bilder att dregla över, talk to you later :) xxx


 

onsdag och ej vaccinerad

Hej, nu ska jag snart åka till Ronneby och ha viktväktarna, 2 lektioner ska mammsen hålla så kommer inte hem förrens ikväll. Idag är jag inte pepp på att jobba överhuvud taget, e sjukt trött och seg i kroppen och känner mig allmänt slöööö. men men det är bara att palla sig iväg ändå, blir kanske pigg under dagen.

Nu ska jag dra, ha de!

snön fixad

så nu har jag fixat snön, byte helt enkelt ut hela mot en annan, hoppas att det kommer funka nu annars blir man ju lite irreterad haha, nee då de blir ja inte.

lägger upp en låt när jag ändå är igång, blir Lady Gaga igen bara för att jag tok lyssnar på hennes "nya" album just nu haha. Det blir låten teeth, as bra tycker jag bara för den e så sjukt weard, vadå visa dina tänder? HAHA nee sjukt skön låt helt enkelt, NJoy




Har ni lyssnat på hennes "nya" album? vad tycker ni?

hemma igen :) tack för alla kommentarer

Hej, va kul det var att komma hem och se att det var några som hade varit inne och kommenterat mendans jag var borta. Fick en kommentar om att snön inte funka, märkte de oxå, de snöar en gång sen försvinner den så ska försöka fixa till det så snart som möjligt.

Hur har eran dag varit? har ni nån julkalender eller nått sånt? själv har jag två stycken chokladkalendrar, båda med hello kitty motiv på, kunde inte låta bli, dem var ju så söta.

Var det nån mer än jag som kollade på julkalendern i morse? ja gick upp klockan 7 och gjorde ordning frukost och satte mig och kolla, jag gillade den inte tyvärr. Förra årets var bättre, kanske var för att Anders och Måns humorn är min smak av humor, älskar folk som skämtar och pratar östgötska samtidigt.

En liten rolig sak är att pappa och jag har kommit överrens om att i år så ska vi kolla på sunes jul. Jag har ju dvdn så då är det bara att kolla ett avsnitt varje dag :) har ju mysteriet på greveholm oxå men den såg jag ju nästan hela i lördags så orkar inte riktigt se den igen nu då, plus att den är hos Amanda nu.

Jag har hittat min kamera sladd nu oxå så ni kan se mitt adventspyntade rum, kommer pynta mer snart men måste palla mig ner till källaren och hämta kartongen först :)

här har ni bilderna (dem rullar på automatiskt)


snö

Vi har ju ingen snö här så jag la in lite fejk snö här på bloggen, bra va :)


lady gaga

sjukt bra låt, älskarn!




vad tycker ni?

Eclipse

Idag började jag läsa i eclipse igen, den boken är bra. fastnade direkt igen men slett tillslut boken i från mig, dem e farliga dem där böckerna. hmm.

Ho ho ho

Imorgon levereras julklappar hem till oss, sen är det bara att slå in. Jag är nästan klar med alla klappar nu, har nån kvar.

Jag är sjukt trött, ja vill bara gå och lägga mig i sängen igen. Men här ska det jobbas, kl 4 åker mammsen och jag till Karlshamn för att ha viktväktarna. kul.

Idag är jag med och tävlar i Kenzas julkalender, idag är det makeup storie goodiebag, jag vill ha :) man skulle ge sitt bästa skönhets tips / smink tips, så jag vinner nog inte haha men jag försökte i allafall :)