naaaj

upptäckte att mitt förra inlägg var mitt hundrade inlägg, ville bara säga det :)

julstädning

Hittar inte kamara sladden så ni får inte se några för och efter bilder på städningen idag, utan det får ni göra när jag har hittat den.

Imorgon ska jag upp förre tuppen nästan, kvart över sju ska jag sitta i soffan och kolla jukkalendern, hoppas den är bra iår, ja tyckte om förra årets, de var min typ av humor dä :)

sen efter julkalendern är det dags för mamma och mig att köa till spruttan igen, förhoppningsvis får en sprutta denna gång, var ju inte de förra gången, men jag hoppas inte på för mycket. Sen håller vi tummarna oxå för att om vi får ta sprutan så får vi inte bli sjuka av den, viktigast e att mamma inte blir det eftersom jag inte har körkort än.

så nu antar jag att det är bäst för mig att lägga mig i min nybäddade tomte säng.




tänk om man kunde va så brun nu :) visst ser det inte ut som jag??


westlife live

läste ni!!?? på torsdag, så kanske jag kommer se dem live! jag vet inte vad ja ska säga. Men ja kan säga en sak, ja e förbannad på att jag är i stockholm på fredag för om ja inte hade vart det så hade jag haft biljett till fredan och då hade jag garanterat sett westlife live. ooooh. nu väntar jag på att kusinen ska kolla om dem spelar på torsdag, håll tummarna!!

take a bit of my bad girl meat

ÅH jag ville se New Moon igen. Förhoppningsvis får jag se den på fredag när vi är i stockholm, vi ska antagligen gå på bio där och mamma blir nog lätt övertalad. Hon gillar den nämligen oxå vilket är väldigt bra.

Jag har inte gjort advents fint på mitt rum än, känns lite weard så jag tror faktiskt jag ska göra det nu, städa, torka golvet sätta upp pynt och sånt, det blir nog mysigt, eller vad tror ni?

kan ni se mig som värsta hemmafrun som städar? För er som inte känner mig så ser oftast mitt rum ut som ett bombned slag, däremot så hatar jag ändå när det är stökigt, e inte de sjukt?
Jag vet att det kommer bli så när jag skaffar egen lägenhet så kommer jag vara noga med att det är rent, och det är ju faktiskt bra.

Ne ja ska väl köra igång med städningen nu så jag kommer igång, annars blir det nog att jag fastnar här och slappar, haha

Twilight täääävling

tänk om man va så där lite extra rik och kunde ha små trevliga tävlingar här i bloggen, vad tror ni jag skulle ha för tävling då?

jag skulle antagligen ha twilight tävlingar hela tiden, vinn om jag kunde drömma, vinn alla böckerna ur twilight saga. vinn twilight filmen, vinn new moon, vinn twilight saga boxen med alla filmer inklusive extramaterial. HAHA snacka om att alla skulle tröttna på mina tävlingar HAHAHA. Fast ja skulle nog ha lite andra priser oxå, men mest filmer tror jag eftersom att jag är filmholik, så fort jag har pengar köper jag en film och går på bio.

Bokade förresten New Moon idag på cdon.com 149kr kosta den, det enda problemet är bara att när man gick in på den hette den lilla huset på prärien, hel skumt, det var new moon på bilden, och infon var om new moon så jag chansa, blir nog ganska lack om lilla huset på prärien dök upp i brevinkastet hemma. För den heter ju lixom inte ens det på svenska, på svenska heter den ju "när jag hör din röst" aa vilket problem.

any who. på fredag blir det flygget till stockholm för viktväktar utbildning, och stockholm skyltshoppning, antagligen lite bio och hotelboende. Hoppas jag hinner träffa min käre vän Sofia som har blivit min käre dryga stockholmare nu :) hon och jag har en speciell vänskap. smsar varandra mitt i natten och frågar om den andra har somnat, oftast hade personen inte somnat. Så då satt vi och gav varandra tips på hur man skulle göra för att somna och det slutade alltid med att man bara vart pigg och sov inget överhuvudtaget den natten. Detta hade vi för oss när vi gick i nian (vi gick in the same class så att säga). Mitt bästa (läs extremt sämsta) tips var att man skulle räkna, istället för får, hur många ord det var i ens favorit låt eller bara en låt man lyssnar på ofta lixom, varje gång vi körde den så slutade med att vi båda fick hets gick till datorn och satt och räkna dem där, vilket gjorde att vi vart apa pigga, men kul hade vi. Jag och fia, fia och jag. Blixten och anki. Olsson och Blixt.

AA det var tider när man gick i nian.  Jag kan inte fatta att de var 2005 jag började i  5:an, alltså 5 år sen snart, 5ÅR!! var har tiden tagit vägen?? allt går så sjukt fort, det är ju snart ett halvår sen jag tog studenten, de e ju sjukt. snart har jag bott här i karlskrona i 3 månader, det går så fort!

vet ni vad jag ska göra imorgon? imorgon ska jag sätta mig och kolla på våran Spanien video, den vi spelade upp på skolavslutningen i 9an på Hannaskolan. Den är så sjukt bra, Spanien var så sjukt bra, snacka om att en klass som va lite utspred vart en ganska tajt klass faktiskt. Fast så brukar det ju faktiskt va, iallafall på högis, att så fort man ska splittras och sånt så blir klassen som tajtast.

Shit va man kan tänka tillbaka på tiden som varit, varför tänker man inte mer på saker som kan hända, då menar jag inte dåliga saker och så utan mer om 1 år ska jag ha varit i USA, eller och 4 år vill jag jobba på det stället osv. Egentligen borde man göra ett bucketlist, heter det så? ni vet den där filmen, där man skriver upp allt man ska ha hunnit gjort innan man dör, de är ju egentligen lite sorgligt att man ska göra det, men det kanske är enda sättet för att få det att hända, eller har jag fel?
För min del är det nog så iallafall. jag har några saker som jag vet jag vill göra och det är dels att ha varit i USA och Australien. Jag ska ha hoppat bungyjump (stavning!?) och fallskärm. Det är några saker som jag vill ha gjort innan min tid är över här på jorden, förhoppningsviss är det ju sjukt många år kvar så jag har tid att göra det på. Det kommer ju lixom ta minst två år på avsatsen när jag ska hoppa ner rakt mot marken med en sketen lina fast bunden i fötterna. Jag vet inte om jag skulle palla det, men jag skulle va så fett stolt efteråt, skulle inte ni vara det?

vilket inlägg detta vart, men så kan det bli ibland, när man väl sätter sig här och börjar skriva så skriver fingrarna nästan av sig självt, och då kan jag passa på IGEN att be om ursäkt för min sjukt dåliga stavning som jag har, har aldrig vart bra på att stava och vet inte om jag någonsin kommer att bli det, så när ni läser den här bloggen får ni ha överseende med detta är ni rara :)



Nu kommer det lite old pics som ja hitta lite på datorn nu, haha, så har ni tråkigt så här har ni nått att kolla på :D




jag i september 2007, ser ni mitt långa hår?!?!




jag i rött hår och kort, gillade faktiskt mitt kortare hår, gick fort att platta :P



jag i mina cheep monday, gu va glad ja va, fia och ja hade vart på bio, vi stannade och lekte i en lekpark, hihi



denna bjuder jag på, den e från studenten tagen 04:37 på morgonen, vist se man fräch ut? :D

God natt såg att klockan är tio i 1, nu ska jag sätta i ipoden och drömma mig bort.

julklapps inhandling

känner mig lat, sitter och försöker köpa julklappar idag, sittandes i sängen. Är inte de en lathet så vad? känns fel på nått sätt men smidigt. Är nästan klar nu med julklappsinköpen eftersom iår blir det bara till mamma, pappa och bror, eftersom att jag inte kommer vara i Örebro kring jul. billigt kan man tycka, har ju inga pengar just nu så skönt pga det, men saknar mina vänner där. Fast jag har ju fina vänner här med :)



Nu ska jag kolla klart på vem kan slå filip och fredrik, som ni ser i inlägget innan, träffa veronica maggio idag. hade även körslaget, vi kommer fett vinna :)

veronica maggio


i natt, din förbannade kossa

efter spel och några timmars mysteriet på greveholm hos Amanda Hilding vart det sjukt arga tankar med kanske orena ord mot personen som är full (antagligen) dum och försöker vara cool inför mina kompisar, men egenligen e du mammas lilla pojke, eller tjej, men vågar inte visa det för dina "kompisar" pga respekt och annan skit som finns därute i fullheten. till dig eller er vill jag bara säga, VÄX UPP skaffa nya bättre vänner, sluta larva runt och visa ditt riktiga jag som säker är jätte fint. varför hålla på som du gör?? hur glad skulle du bli om det var din bil eller din glassruta eller din nya moppe eller vad det nu kan va, skulle du ba ooh respekt, neee de skulle diu inte va! nee trodde inte de, du skulle stå och svära din nörd och va så sjuktligt förbannad och säkert göra ett sånt här inlägg med kanske lite fulare ord valda, för helt mogen är du ju inte som visat är. Tänk nästa gång innan du gör om detta, tänk om det hände mig? skulle du forfarande görat, jag tror inte det. Du skulle gå förbi och antagligen säga till din kompis att du polarn det där är inte najs, det är inte coolt, de e bara löjligt! för att jag vet att du är en jätte bra människa innerst inne som förtjänar att bli förlåten, men inte just denna timma.


 så nu hamnar jag i sängen och ska försöka sova. är pigg nu ingen men får sätta på lady gaga bad romance och lite lugn musik i ipoden och somna in, ska ju sjunga i morgon i körduellen/körslaget.

Dagen ananrs förutom det där arga så var kvällen hos amanda väldigt soft och härlig, vi va väl typ 9 st där.

godnatt sverige, sovgott

i en soffa med bettan, soft!

Nu sitter jag här, snart blir det after8, nice. var ju inte där i fredags för då satt jag ju och spela buzz med bettan, det var oxå soft, och nu sitter jag i soffan med bettan brevid, och det är softa, och snart ska jag resa på mig och åka till after8 och det är soft. idag är det soft dag. och jag är glad.

Bettan sa nyss, gör du ett inlägg till?
ja: aa
bettan: gjorde inte du ett nyss
ja: jo

för er som inte vet vem Bettan är, så är det våran sköna ungdomsledare i kyrkan, och hon är soft.

nu ska jag avsluta detta inlägg och det är soft


Nya mobajlen

nu kommer lite flum (läs fjortis) bilder på nya mobilen



och min hello kitty klocka :)





Electric kiss, I,m gonna change the world with my lips

Jag var precis inne på en blogg som hade lagt upp en video med lady gaga innan hon vart känd, vilken röst hon har!! så sjukt bra är hon. så jag tänkte jag lägger upp det klipet här med så ni kan se det oxå, hon är jätte duktig. Jag gillade sista låten bäst Electric Kiss (rubriken på detta inlägg hihi)

bloggen som jag hittade klipet på är gosias.blogg.se länk här




vad tycker ni? jag tycker hon borde göra lite mer sån här stil på musiken med :) måste bara säga att ja älskar bad romance låten oxå :)

hej! vad ja tyckte om new moon :)

hej! kom precis på att jag har ju inte skrivit nått här på ett tag, så nu gör jag det.

I måndags var jag på New Moon, som dem flesta vet vid det här laget eftersom jag har tjatat om det i typ flera veckor, hihi, men så blir det när man längtar.

Nu ska jag skriva vad jag tyckte om den, den var as dålig, var as besviken, hur kan dem förstöra den så mycket!??

HAHAHAH jag skämta förlåt, hihi den var grymt bra, bättre än twilight faktiskt. JAg kan tycka att twilight har sina "tråkiga" stunder, det händer inte jätte mycket i filmen förens i slutet, resten av filmen är ju liksom, lära känna varandra bli kära och så där. New Moon däremot, aa, den var spännande, den var sorglig. 10 minuter in i filmen fick jag hålla tillbaka tårarna, oj oj oj vad man blir ledsen där, sen är det massa ställen man gråter i. Har du inte sett den än så se den! den är värd det. Den är värd så mycket mer än 2:or som många har gett den, har dem inte sett filmen då eller??? Den är så fin, den e så smärtsam den är så, så ja vet inte vad jag ska säga.

Och slutet, hur bäst är inte slutet!?? en mening sen så kommer eftertexten, så sjukt bra sista ord. fantastiskt gjort! tycker jag då som läst böckerna och vet svaret och vet fortsättningen, men jag förstår er som inte läst böckerna att ni blir lite irriterade på slutet, men läs böckerna då! hihi
Jag vill så gärna skriva den sista meningen/frågan i filmen men det vill nog inte ni som inte sett filmen än att jag gör, för ni skulle inte kunna låta bli att läsa det. så jag får väll låta bli och skriva det, men ja kommer skriva det nån annan gång hihi, får se hur länge jag kan hålla mig.

Under veckan har jag oxå fått en ny mobil, me like! en samsung s5230 orkar inte lägga upp bild nu så sök på google om ni vill se en bild på den.

Imorgon ska jag och mamma på luftslottet som sprängdes kl 14.00 wiiie! längtar!!

nää nu ska jag nog klä på mig, sitter fortfarande e pyjamas typ och softar.

ha de bra!

231109

Tänk snart är det 10år sedan som vi välkomnade det nya milleniumet. 10 år sedan 1900talet blev 2000. Det var så sjukt stort, ett nytt tusen tal och nu har det redan gått 10 år. käre barn vad tiden går fort! Jag minns att det snöade massor den dagen, den sista dagen på 1900talet som övergick till 2000talet, jag var 9 år skulle fylla tio.

Vi stog vid Örebro slott, vi hade bott i stan ett halv år. fyyy va tråkigt detta lätt, usch nee nu slutar jag hej!

New Moon ikväll!!!

ååh ja ska se New Moon ikväll, som jag har väntat, det är ju helt underbart, helt fantastiskt!

I fredags var Bettan här och softa, de var riktigt najs faktiskt. vi satt och spelade buzz i typ 3 timmar, och åt fredagspizza ofcours :P

De va najs

nu är ja apa hungrig så ska nog dricka lite vatten. vi hörs senare, puss!

puss :P


Tävlar med foki :)

Hej, bestämde mig idag när ja läste fokis blogg (för typ sjundegången idag haha) att ja ska ta bort min heder och delta i en tävling på hennes blogg, priset är en iphone, jag kommer uppenbarligen inte vinna men jag är ju i sjukt stort behov efter en ny mobil så varför inte ställa upp i tävlingen? vad har jag att förlora?? haha

För att vara med så ska man länka till Foki, vilket ja gör nu foki.se tryck på den så hamnar ni på hennes extremt beroende framkallande blogg haha, man hitter ju as roliga saker där ibland, plus att hon gillar hellokitty, vilket jag med gör HAHA.

Sen ska man välja ett Iphone tillbehör på Mrgizmo.se sen så ska jag länka till den sidan som jag hittade den bästa på så nu ska jag leta...

Nu har jag hittat det bästa tillbehöret, en iPhone 2G 6x Zoom Lense Crystal Case, sjukt bra, det är alltså en sak du sätter på kamran på iphonen så kan du zooma med kamran, as bra ju, saknar verkligen de på min gamla mob, as irreterande att man inte kan lixom, så det här är ju bästa grejen, blir säkert sjukt mkt bättre bilder då eller hur :)

Ni hittar zoomen här. (ps tryck på här för att komma till länken, hihi)

Håll tummarna nu läsarna! (fast de e inte så troligt att ja vinner hihi, när har ja vunnit en tävling lixom, haha!)

Hoppas jag inte har glömt att göra nått nu för att vara med i tävlingen haha ha de bra vänner! pussen



Ps. new moon

PS ville bara säga att new moon har premiär i natt 00.01 bara så ni vet, ni som inte har biljetter till den kan sörja med mig, ja måste vänta enda till måndag, snyft

dags för sängen?

Det gick bra på viktväktarna idag, nu börjar jag bli trött, ska till arbetsförmedlingen i morgon klockan kvart över 1 pust!

godnatt folket, ha en underbar fredag imörrn

jobb

Hej snyggingar! :D förlåt för dålig updatering, har haft huvudvärk och migrän, inte kul, gör mest bara ont, hihi. idag har ja inte så mkt tid att skriva på heller, ska nämligen jobba ikväll på vikväktarna, helt själv! men de kommer gå bra. 

vi hörs HEJ! :D 

GoMorrn

Go morgon sverige, hur är det med er idag?

själv är jag jätte trött och vill bara gå och lägga mig och sova igen, men så kan man ju inte hålla på, eller?

Idag så blir det jobba på viktväktarna i Karlshamn, hoppas det blir bra!

nu ska ja och mammasen kanske gå ut och gå. ha de fint!

coola grejer

Jul, jul strålande jul

håller på och kollar runt lite på coolstuff.se och hittade att dem har pulver som blir snö när du blandar det med vatten, pulvret expandera 100 gånger sin storlek och ser exakt ut som riktigt snö. Är inte det as coolt? fatta att få slänga snöbollar inomhus hihi... Pulvret hittar du här








Hittade även dessa anorlunda pepparkaks formar.
Det vore ju as coolt att göra såna här, alla kommer säga, det är nån som har ätit på dem här haha.
Du hittar formarna här.







200 läsare

ser ni ser ni, nu har hela 200 personer som bor i landet sverige varit inne på min blogg, är det inte fantastiskt??

och en i usa och en i från tyskland :) detta ska firas!

Ullared på 5an

Sitter och kollar på 5ans serie Ullared, och ja måste fråga. Är det nån mer än jag som har tröttnat på familjen dem filmar i varje avsnitt, snart måste dem ju döpa om programmet till följ Kjell och Rose-marie med familj istället. Det var roligt att se första, kanske lite andra programmet, men snälla nån i tredje med!! nee nu får dem byta personer, dem är ju ändå inte den roligaste familjen att följa heller. Vi fattar dem shoppar mycket, han klagar och e sönder bränd. Vi har sett tillräckligt nu 5an!

Och är det nån mer än ja som tycker synd om Morgon, han på lagrt. Han är ju bara för tragisk, inga vänner sitter själv, åker till jobbet på sin lediga dag. Jag tycker synd om människan.

Nu ska ja kolla på korvätar tävlingen, ha det bra! :D

halleluja

vilken version tycker ni är bäst? svenska eller engelska?

lyssna och välj texten kommer oxå :)

svenska

Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dig att gråta eller jubla
Den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
plötsligt vill du sjunga

Halleluja

Det visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva

Det liv vi måste klara av
med allt vi tog och allt vi gav
så vi kan våga ropa

Halleluja

Alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga

Du ropar och man hör din röst
du hör ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt

Halleluja

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula

Den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert

Halleluja'


engelska


Well I heard there was a secret chord
That David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music do you

Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew you

And she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips you drew the hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
You know I used to live alone before I knew you

And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you

But remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Maybe there is a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you

And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah




Jag tycker att engelska versionen är så sjukt mkt bättre än svenska! den är så fin!!

vad tycker ni?

min bulldog

Han har inget namn ännu, nått tips?


New Moon premiär

Vi har känt smärta, vi har känt kärlek, vi har gråtit vi har skrattat, vi har varit arga, vi har upplevt twilight. Nu höjs pulsen, New Moon är snart här, vi räknar dagarna...

Vi kommer bli förtvivlade. vi kommer upptäcka ny kärlek. Vi kommer känna ilskan. vi kommer känna oss ensamma. Vi kommer känna spänningen. Vi kommer känna den oändliga kärleken mellan två personer. Vi kommer se spänning. Vår Puls kommer att gå som en trummis på en rockkonsert med energi som en duracellkanin. Väntan är snart över, filmen vi alla har längtat efter, filmen vi alla köpt biljetter till. Filmen är NEW MOON. Vad mer kan jag säga?

Jag har suttit och väntat och längtat enda sen jag såg den första filmen, Twilight. Jag kan erkänna att jag var lite halv skeptisk till första, tänkte det är säkert en b-vampyr film, men så fel jag hade. Twilight är så mycket mer, Twilight har DET.

Även fast jag vet vad som kommer att hända i New Moon eftersom att jag har läst böckerna, så väntar jag ändå med spänning efter filmen. Spänning pga att jag vill se om de lyckas att fånga New Moons känslor, dess karaktärer och dem små men ändå så betydelsefulla ögonblicken. Dem lyckades bra med Twilight, väldigt bra, men det finns delar som jag hade gärna sett i filmen som var med i boken. Jag vet att man inte kan ta med allt som händer i boken för då skulle filmen bli jätte lååång, men det finns ju ändå dem där små glimtarna som får ens hjärta att slå några extra slag som inte kom med.

Jag vet ju om dem glimtarna men jag tycker synd om dem som inte läst böckerna, dem missar dem bästa ögonblicken, dem missar dem bilderna av boken du kan skapa själv.

När jag sitter och tänker på hysterin kring Twilight och hysterin som redan är om New Moon, tänk om det blir en flopp? tänk om det slutar med att vi blir besvikna? Man vet ju inte, det kan ju hända, det är inte lätt att leva upp till kraven som Twilight har gett dem, och om dem lever upp till kraven dem har från oss "fans" om New Moon, hur blir det då med Eclipse?

Vad tror jag? Jag tror att filmen kommer bli helt fantastisk!! Den kommer leva upp till alla Krav, den kommer bli en hit, Twilight sagan kommer bli historisk.

VAD TROR NI?

 


Måndag

Hej fina bloggläsare!

idag är det en sån där dag jag bara ville ligga kvar och i sängen och snoza, hatar när man vaknar och man hör att det regnar utanför fönstret, det är så sjukt svårt att stiga upp då. Men uppe är jag nu och sitter framför tvn och slappar, sitter fortfarande i mina sovkläder, har inte orkat att bytta om än haha, sån är jag.

Jag kom på att jag har ju inte skrivit vad jag har gjort senaste dagarna då bloggen inte varit så aktiv som ni kanske märkt, så här kommer lite updates om det :)

Viktväktarna

I fredags så var jag och mamma iväg på viktväktar utbildning i drygt 3 timmar. Utbildningen var i Linköping vilket ligger ca 32 mil härifrån. Var även på utbildning på samma ställe själv veckan innan det, då var det viktväktarnas administrativa utbildning, som gör att jag kan vara medhjälpare till mamma.

Pannkakskyrkan

I fredags kväll/natt efter 4 timmars bilresa hem från Linköping, gick jag på pannkakskyrkan i regnet. för er som följt min blogg ett tag har läst om pannkakskyrkan förut här, för er som precis hittat hit så länka rjag er till det inlägget, orkar inte skriva vad det är igen haha, latmask jag är. Inlägget hittar ni här, annars kan ni bara gå in på pannkakskyrkan.se och läsa mer där.
Iallafall så var det kul denna gång oxå, särskilt kul tyckte jag var när jag råkade spruta ner Amandas jacka med grädde, haha de va lite kul. annars så förstörde vädret mitt glada humör lite och att jag hade suttit i en bil i mer än 8 timar den dagen. Men vi möte flera glada människor som alla fortfarande fråga, varför gör ni det här? helt gratis? nee ni skämtar!? nopp det gör vi inte, Det är helt gratis! :D

Kosta Outlet

i Lördags var familjen iväg till Kosta outlet, där dem vist hade julmarknad, lite tidigt kändes det faktiskt att gå runt bland tomtar och sånt, men ändå väldigt mysigt :) köpte inte mycket, köpte bara två tomtar som sitter på snöbollar och håller i lyktor, jätte söta!

Smyckes party, natt och dag

I går eftermiddag var mamma och ja i mindre en timme på ett smyckes party, vi köpte massa fina nya smycken :) köpte bland annat ett halsband, en ring och lite extra smycken man kan hänga på halsband.

Gospel

I går efter smyckespartyt så var vi på körövning, kören är en gospelkör som heter bymercie, tror jag!?! Det var jätte kul, vi övade på sånger inför julkonserten vi ska ha 12 och 13 december.


Ja det är lite av det jag har gjort, orkar inte skriva varje liten grej, men de hade ni antagligen inte orkat läsa om heller HAHA

Nu ska vi prata om Pepparkakor istället. jag måste fråga, Har ni smakat ballerina med pepparkakssmak??
Det har jag gjort, och dem är goda. Det är samma choklad i som i vanliga ballerina, tror jag, var länge sen ja åt eftersom jag är allergisk mot dem egentligen, sen är "kexet" pepparkakor, as gott! skulle kunna vräka i mig massor haha.

igår kväll när jag försökte somna började jag spinna på iden pepparkakssmak, vad mer kunde man göra som har pepparkakssmak som inte finns, vad tror ni?  Jag kom och tänka på, tänk om coca-cola kom ut med, pepparkakssmak på drickan?? snacka om att dem antagligen skulle tjäna as mkt pengar, för vem skulle kunna motstå frestelsen att inte smaka på den drickan?? inte jag iallafall haha.

Är det nån mer än jag som har julklappspanik?? i vanliga fall så brukar jag ha köpt alla mina julklappar vid det här lagt, men inte i år, så panik rinner i mina ådror as jobbit!


nee nu ska jag avsluta detta inlägg, magen kurrar, Vad ska ni hitta på idag? ha det bra! kram anki







vi har tänt brasan för första gången

mat i magen

Nu har jag ätit kycklingpaj. huvudet gör fortfarande ont. Vem kan slå filip och fredrik på tvn, borde stänga av.

tänkte nog faktiskt lägga mig nu eftersom att jag inte är på topp. men först tänkte jag bara säga den lilla braiga nyheten, jag har hittat ett ställe där jag ska skriva in mig som vikare imorgon, två som jobbar där är med i våran kyrka och dem lätt jätte positiva om att jag ville jobba där, det är kul. Så imorgon när jag vaknar ska jag ringa förskolan, håll tummarna att dem ringer efter mig ofta! :D Stina som jobbar där sa nämligen att dem behöver ganska mkt folk :)

aa det var la de ja ville säga, och att leona lewis nya låt happy, e otroligt bra, ja vet ny och ny, men senaste låt (eller har hon kommit ut med nån mer efter den? :O  )  

härligt föresten att ja fick respons på robbie inlägget, då är jag iallafall inte ensam om att man inte fattar vad han mennar med sin låt.

tänkte berätta en sak som ni kanske inte viste om mig, jag läser Fokis och Kenzas blogg några gånger om dag, helt beroende av att läsa dem haha, men dem skriver bra och har fina bloggar, ville bara säga det.
har ni nått tips om nån mer bra bloggare jag borde följa??

ha det bra, godnatt och sov gott. PUSS

hungrig

migrän idag, blää alvedon och ipren funkar ju inte!!! blir galen, denna skit migrän från min skit hjärnskakning som hände i mars, 2008 hallå!! hur länge ska den hålla på, försvinn!!!

ja e hungrig just nu med, jätte hungrig!

har lite goda nyheter med men det berättar jag senare, när huvudet har lugnat ner sig och jag har mat i morgon, hoppas ja hinner skriva mer ikväll.

har ni nån snö, kära läsare!??
här är det 12 plusgrader, ingen snö, får fortfarande gå i sommar jacka nästan, men jag trotsar vädret och går i vinter jacka hah, ja vill se snö!!

nu kom mamma och sa att de e mat, ha det bra puss!!

fattar inte

ska gå och lägg mig nu, ska till kyrkan i morgon, men måste bara säga. jag fattar inte ett skit av robbie williams låt bodies, ja fattar inte vad han mennar, vad han vill säga med den, den e hel skum, ganska weard. de e bra melodi och så men texten e bajs!! bättra upp dig robbie, skärpning!

Let me be your soldier

There comes a time
In everybody's life
When alone is not enough
To make things right
There comes a time
When we need to ask for help
When you're lost and just not strong enough
To make it through the night


föööörlåt

förlåt bloggläsare, jag har updaterat skit dåligt i know, har lixom inte haft tid. har inte de just nu heller men ville bara säga det hihi. ska på utbildning i linköping i morgon så är inte hemma. Det kanske blir nått på lördag men lovar inget, hoppas allt e bra med er, talk to you later! puss

New Moon tickets

yaaaay nu har jag biljetter till New Moon :) jag = glad fast även så är jag sjukt sur!! har inte biljetter förren den 23 november, skit trist ju, var fullsatt ända fram till måndagen, och där är det snart fullsatt oxå lixom, röv! men nu har jag ändå biljetter om det släpps några mer innan den 23 så kan jag ju köpa biljetter till den dagen oxå :)

hihihi

ofriskis och svettis

Nu har jag testat step passet på friskis och svettis, shit säger ja bara, inte bra för mig, snurrig, vrikade fötter och helt kordinationslös timma senare rann svettet som jag vet inte vad om mig. Jag vart helt slut körd, jag diggar jumpa passen bättre än dem där, jag vart sjukt glad när jag gick ut därifrån med två hela ben, var nämligen sjukt nära en gång, men jag är hel :D

nu har jag klämt i mig 2 clementiner, jag vet jag är allergisk, men de e ju så sjukt gott!! mummms, vad gör de om det kliar i munnen och jag troligt vist kommer få sår i nyllet, de e ju gott :D

Imörrn blir de jobb på viktväktarna i Ronneby, hoppas de kommer gå bra :) har ju godaste matlådan med mig, linnea vet nog vilken jag mennar, hihi, potais fiskpinnar och äggsås, mumms..
går förresten bra förtillfället med viktväktarna, har till och med points kvar :)


Nu ska jag tat lugnt invänta klockan 21.55 då är det christine :) går ju inte att missa :D ha det bra, puss!

britney spears nya musik video

jag tycker den e så där, vad tycker ni?

arbetsförmedlingen

Idag var jag på arbetsförmedlingen för att berätta att jag fortfarande är arbetssökande, efter det att ett brev döck ner i min brevlåda, förstår inte riktigt varför men men, så kan det vara.

nu sitter jag och dricker lite pepsi max, vart godis sugen men tänkte det är bättre att ta ett glas pepsi istället. Jag har nämligen börjat på viktväktarna ordentligt nu! skärpning på mig! fast en sak som är bra, jag trodde jag skulle ha gått upp massa i vikt under resan till örebro och my birthday, men icke sa nicke, jag stod still, bra va!! :D

nu ska ja facebooka lite, sen ska jag kanske åka till friskis och svettis och träna step, kommer dock sakna mina tränings bodies tessan och millan, snyft!

any who, goodbye for now, kisses and hugs xoxo

ny jacka

Nu har jag fått mig en nya jacka, men någon everest blev det inte, för när vi kom till stadium, upptäckte jag och mamma att den för 999kr är inte en lång jacka, vilket slutar mitt på höfterna. Och för er som inte känner mig eller vet hur jag ser ut, så går det inte bra med en sån jacka. Då kanske ni tänker, nehe varför inte de, och då säger jag: NI HAR INTE SETT MINA HÖFTER! hihihi, okej för er som inte vet har jag ganska smal midja men väldigt breda höfter vilket gör att jackorna får för sig att åka upp över mina höfter, snyggt? skulle inte tro det va.
Så till våran skräck så kostar den långa everest jackan 1299kr, lite för extremt mkt pengar för en sketen jacka tyckte jag, men vad ska man göra, jag behöver ju en ny lång jacka. Jo vi drar oss runt på stan för att kolla jackor, hittade en på lindex förr 799kr, var ganska bra, inte helt perfekt.. vi hängde undan, vi gick vidare, gick till cubus, ingen bra jacka gick till intersport, hitta jacka :)

Så jackan vart köpt på extra pris på intersport, en jacka som kostade 1400kr lyckades vi hitta på rea för 650 kr, jag och mamma glad? JAAA!! Det är nästan en exakt likadan som everest, men den här är mer kvinnlig, eller vad man ska säga. Den går in lite i midjan, lite mer figursyd än everest. Plus att den har lite reflexer i sig, okej de e inte världs snyggt, men de e sjukt bra, för om jag skulle glömma reflexer så skulle jag ändå synas, iallafall min rygg och mitt ass :) får lägga upp bild på den senare, har inte tagit nån än.

Nu sitter jag och kolla på Ullared, sjukt bra serie!! kolla ni med! puss

mimmi pigg

Hej allihopa!

idag är det inte finfint väder ute, men inte fult heller, om ni förstår de e lite mitt emellan lixom.
Om nån timme eller så ska KANSKE jag och mamma gå och köpa den där jackan ja pratade om för ett tag sen, everest jackan för 999kr :)
 minns ni??

iallafall så hoppas jag verkligen att de blir så att den kommer värma mig i vinter! håll tummarna okej?

sen så vore det så extremt härligt och underbart bra om typ en så där 1690 kr helt plötsligt flög in på mitt kontokort så jag kunde köpa en ny mobil, för det behövs faktiskt!! min gamla (inte den nya, för den e ju total paj, smarta jag kan  ju inte ha en telefon utan att ha sönder den) håller på att ramla isär, och den slocknar om folk typ ringer på den, den lägger av helt plötsligt mitt i samtal, och hänger sig lixom, hur kul är det på en skala?? inte allt, lixom ligger på minus, fattar ni! ur trist! så jag behöver en ny telefon, har försökt kolla på nya mobiler för ett lagom pris, som fortfarande e något snygga och något att ha! och då hitta jag samsung s5230 för ca 1700, de tycker jag e rimligt pris, men inte för mig egentligen som inte har några pengar, röv!

Iallafall, så har jag börjat min jakt på jobb igen, kollade mitt cv för ett litet tag sen, det är urdåligt såg jag! undra varför jag inte får några jobb, haha!!
men får kolla på alla bajs jobb oxå lixom, men krovgubbe kommer ja aldrig bli! men jag kan tänka mig typ mcdonalds och såna saker ju! de e ju itne så farligt :)

Okej slut pratat på tråkiga grejer, nu ska de pratat skoj :) i lördags kväll vart det häng hos Emelie, KUL! alla var utkläda, gissa vad jag var?




okej ja säger väl själv då, mimmi pigg typ, eller mer en bara vanlig mus, men lite stil haha!
mamma gjorde en sån där hårrosett med mitt hår, tog sin lilla tid, tog mkt hårsprej och 18 st hårnålar.
men ja vart pretty fin lixom, typ, tycker jag iallafall utan att vara helt egotrippad. jag måste ju slänga upp en bild på mig, fick inte med klädseln men nyllet kom med :)
NJOY




dem andra som var med :)



Det vart en väldigt bra kväll med tacos, glass, skratt, bajsleken och musikal, och en liten promenad! :D

och ja måste bara säga, bajsleken den är rolig!
för er som inte vet hur man leker bajsleken så ska jag förklara. man kastar inte bajs på varandra utan man tar en filmtitel, och byter ut ett ord ur titel och sätter in bajs istället, (jag tror man får göra i plural oxå, som bajset osv) här kommer några exempel:

hitta bajset

inglorious bajs

bajs bastards

mona lisas bajs

bajs mia

not another bajs movie

osv osv det finns många, och det kan bli jätte kul om man är trött och är lite på kissochbajsåldern lixom, testat!

Ne de var nog allt för mig for now, berättar senare om det vart en jacka eller inte. puss!