Gott nytt år!

Nu är det mindre än en timme kvar tills 09 är över och det blir 2010. Här laddar vi med massa buzz god mat och snart snacks.

Igår kom som sagt familjen Åkesson hit, det är en familj vi umgicks mycket med medans vi bodde i Örebro. Det har varit väldigt jobbigt för familjerna i och med att vi flyttade så långt ifrån varandra, så det är väldigt trevligt att ha dem här över nyår. Vi har nämligen en "tradition" att fira nyår med varandra med undantag från förra året.

Idag har vi gått lite guidad tur, guid a la olsson. Vi gick och lyfte hatten på rosenboom(!!??) och åkte kana genom örat och gick och kolla på "hajen". Vi fick även syn på 2 ubåtar.

Sen har vi faktiskt bara "hängt", spelat spel, buzz och ätit.

Nu är det dags för oss att börja ta på oss och dra oss mot fyrverkerierna, kommer inte ihåg vad stället heter så kanske skriver det senare.

Hoppas alla har ett underbart nyår som ni kommer mINnas! :P

Kram på er!


(ps, har bytt färg och så bara för att det ska vara lättare för er läsare att läsa. Har fått lite kommentarer om att den lila färgen var lite besväärlig. Så nu är det inte lika snyggt, men det är lättare att läsa vilket är det viktigaste! hoppas det blev bra :D)


Kommentarer
Postat av: BettanL

Fisktorget heter det där fyrverkerierna är...lr ja de skjuts upp från den lilla holmen,,,men det minns inte jag heller vad den heter;)

2010-01-01 @ 15:14:38
Postat av: Anonym

Har du glömt din blogg?

2010-01-03 @ 16:01:18

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din blogg:

Kommentar:

Trackback